Koti Uutisia Kotimaa PolPo: lisää maahanmuuttajia poliiseiksi

PolPo: lisää maahanmuuttajia poliiseiksi

6

Yleisradion mukaan Suomen poliittinen poliisi (PolPo) pyrkii tällä hetkellä värväämään tehostetusti rotumuukalaisia riveihinsä. Projekti on erityisen lähellä Poliisiammattikorkeakoulun rehtori Kimmo Himbergin sydäntä. Himbergin mukaan koulun tulee olla “korostetun tasa-arvoinen”.

Vaikka poliisikoulu ei tilastoi opiskelijoiden etnistä taustaa, kertoo Himberg huomanneensa “silmämääräisesti”, ettei koulun rodullinen koostumus ole tällä hetkellä tyydyttävä. Himberg kertoo suunnittelevansa nyt “laajaa” hanketta, jotta poliisikoulusta tehtäisiin houkutteleva paikka maahanmuuttajanuorille.

Poliisit ovat alkaneet kohdistaa esimerkiksi “ammatillista markkinointia” rotumuukalaisille useissa kaupungeissa. Maahanmuuttajia on myös houkuteltu tutustumaan poliisikoulun tiloihin.

– Tänne opiskelemaan hakeutuminen tarjoaisi monelle nuorelle mahdollisuuden toimia pioneerina myötävaikuttamassa siihen, että suomalainen poliisi vastaisi myös taustaltaan Suomen kansaa, Himberg toteaa vihjaten, että maahantunkeutujatkin ovat osa “Suomen kansaa”.

Käytännössä PolPon monikulttuurisuustyö on viime kuukausina heijastunut muun muassa siihen, että Oulun poliisi yritti viimeiseen asti piilotella maahanmuuttajien pedofiiliringin olemassaoloa. Helsingissä PolPo on puolestaan katsonut sormien läpi maahanmuuttajien poliittista väkivaltaa kaupungin keskustassa.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

  1. Mamukyttä on valkoista kyttää herkempi painamaan liipasinta kun vastassa on kapinoiva köyhä suomalainen.

  2. Himbergin “korostettu tasa-arvo” on jo rantautunut kaduille yön timoina ja muina lieveilmiöinä. Kun vaihdetaan poliisitkin sellaisiin, ollaan niin korostettuja, ettei valkoisen kannata lähteä ilta-aikaan kylille ilman luotiliivejä ja ysimilliä.

  3. Sine ei saada kävelä täsä… kuka voisi ottaa todesta moista “käskytystä”.
    Onhan se jo nähty minkäliasta materiaalia nuo ovat, järkkinä ollessaankin ainoa mistä pitävät huolta on ylipitkät tauot ja puhelimen räplääminen, mutta kun pitäisi kasata aitoja tai purkaa niitä niin ei näy työvoimnareserviä mailla eikä halmeilla ,jotain puuttumiskynnyksen ylittävää tapahtuessa ensimmäisenä hävitään paikalta.
    Tällainen käytös voi yllättää poliisikollegan ja se on polpolle ihan oikein.

  4. Tulee mieleen ihan britannian maanpetturikyttä, “positiivista” syrjintää

Comments are closed.