Koti Uutisia Aktivismi PolPo: itsenäisyyspäivänä hakaristilippuja kantaneet “kiihottivat kansanryhmää vastaan”

PolPo: itsenäisyyspäivänä hakaristilippuja kantaneet “kiihottivat kansanryhmää vastaan”

4

Helsingin poliittinen poliisi (PolPo) on saanut itsenäisyyspäivän hakaristilippuvälikohtauksen esitutkinnan loppusuoralle. PolPo ilmoitti medialle epäilevänsä viittä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsentä “kiihottamisesta kansanryhmää vastaan” siksi, että nämä kantoivat tunnettuja kansallissosialistisia lippuja.

Yleensä “kiihottamisesta kansanryhmää vastaan” tuomitaan esimerkiksi ihmisiä, jotka ovat luokitelleet jonkin rodun muita typerämmäksi, rikollisemmaksi tai ala-arvoisemmaksi. PolPon mukaan kiihotuspykälää voidaan kuitenkin soveltaa itsenäisyyspäivän marssiin, sillä hakaristilippu yhdistettynä Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen ovat “kokonaisuutena arvioituna” rikos jotain ihmisryhmää vastaan.

PolPo ei eritellyt Helsingin Sanomien haastattelussa tarkemmin, mitä ihmisryhmää vastaan mielenosoituksessa esiintyneet hakaristiliput kiihottivat. Rikostutkinta on siis poikkeuksellinen paitsi tekomuodon vuoksi myös siksi, ettei “uhri” ole selvillä.

Koska edes “uhrista” ei ole tietoa, vaikuttaa rikostutkinta vain poliittiselta pyrkimykseltä vaientaa suomalaiset toisinajattelijat. Tutkinnanjohtajana onkin toiminut rikoskomisario Pekka Hätönen, joka on avoimesti monikulttuurisuutta lobbaava Vihreiden poliitikko.

Hätönen on hiljattain nimitetty hallituksen työryhmään, joka selvittää uusia keinoja, joilla “vihapuheeseen syyllistyneitä” suomalaisia voitaisiin rangaista tapauksissa, joissa nämä eivät ole varsinaisesti rikkoneet lakia. Hakaristilippukohu toimiikin tärkeänä ennakkotapauksena Hätösen työryhmän toiminnan kannalta.

Hätönen nousi otsikoihin aiemmin keväällä, kun hän aloitti valehtelukampanjan Soldiers of Odinin (SoO) pedofiilinmetsästysvideosta. Hätönen yritti viedä pedofiilinmetsästyskampanjalta uskottavuuden valehtelemalla mediassa, että SoO olisi ”perääntynyt” kampanjasta. SoO kiisti väitteen.

Rikoskomisario on antanut myös poliittisen lupauksen juutalaisperusteisen Amnesty-kulttuurimarxistijärjestön #minunkuntani-kampanjalle. Hätönen vannoi Amnestyn sivuilla pyrkivänsä poliitikkona varmistamaan, että hänen kuntansa tukee kiintiöpakolaisjärjestelmää ”lisäämällä merkittävästi [maahantunkeutujien] kuntapaikkoja”.

Hätönen on vaatinut myös poliisilaitoksia vähintään kaksinkertaistamaan ”viharikostutkintojen” määrän, sillä hänen mukaansa virkavalta ei ”tunnista” tällä hetkellä ”vihaa” tarpeeksi tehokkaasti.

Samalla kun Helsingin PolPo on keskittynyt “väärinajattelijoiden” jahtaamiseen, ovat aidot rikolliset saaneet jatkaa katuväkivaltaa vapaasti mielenosoituksien yhteydessä. Poliisi on seurannut muun muassa helmikuussa ja maaliskuussa sivusta, kun villiintyneet kurdikommunistit ovat hakanneet heidän mielenilmauksiaan kuvanneita suomalaisia.

Lähde: Helsingin Sanomat

4 KOMMENTIT

  1. Tämä suomalaisia vainoava viherhomo, eli Pekkä Hätönen majailee Espoon Vanttilassa. Joten jos liikutte Vanttilassa, etenkin kaupungin puutarhan läheisyydessä, niin varokaa tätä viherhomoa!

  2. Vlad Seivästäjästä, Romaniasta ja Unkarista pitäisi ottaa mallia Suomenkin.

    Kukas se oli kun seipäännokkaan laittoi 25 000 turkkilaista, niin johan kääntyivät musut takaisin, vaikka suuren ylivoiman omasivatkin.

    Muutama varoittava esimerkki toimisi tässäkin ajassa mainiosti. Suomi antaa väärän signaalin tunkeutujille.

  3. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7a01ebc3-e401-443b-b080-261f7954b9af
    PolPo on aloittanut rikostutkinnan PVL:stä, kun verkkosivustoja ei ole suljettu. Rikosnimikkeestä ei vain ole tietoa. Kansa halutaan hiljentää keinolla millä hyvänsä. Eikö verkkosivuja moderoida Ruotsista käsin? Silloin voi PolPon olla hieman vaikeaa saada ketään syytteeseen, paitsi tietenkin syntipukiksi varmasti kelpaavat Suomalaisetkin. #sensuroitu

Comments are closed.