Koti Uutisia Kotimaa PolPo hankkii panssaroituja ajoneuvoja

PolPo hankkii panssaroituja ajoneuvoja

11

Poliisihallitus tiedotti tiistaina hankkivansa 15 Mercedes-Benz -merkkistä luotisuojattua autoa. PolPon tarkoituksena on saada uudet ajoneuvot jokaisen yhdentoista poliisilaitoksen käyttöön tämän ja ensi vuoden aikana.

Poliisihallituksen poliisiylitarkastaja Mika Heinilä toivoo, että uudet panssaroidut autot otettaisiin arkiseen partiointiinkin käyttöön. Hän myös muistuttaa, että vaikka panssaroidun auton näkisi kadulla, ei se välttämättä tarkoita, että jotain pahaa olisi tapahtunut. Hankinta päätettiin tehdä nyt, koska valtion budjetissa oli varattu poliisille varoja vaativien tehtävien kaluston parantamiseen.

Ajoneuvojen tarkoituksena on lyhentää vasteaikaa aseuhkatehtäville. Aiemmin poliisi on joutunut turvautumaan puolustusvoimien tai rajavartiolaitoksen virka-apuun. Autojen käyttöikä on noin 20 vuotta.

Lähde: Keskisuomalainen

11 KOMMENTIT

 1. Nice! Ensi kerralla ajaa natsilippu heiluttajien yli vaan! (Huom tämä on vitsi)

 2. Tankkeja yms ei voi tuosta vain tuoda Suomen katukuvaan. Rynnäkkökiväärit tulevat ensin lentokentille ja asemille, samalla kun panssaroiduilla autoilla totutellaan kansaa uuteen huomiseen. Sitten ne pikkuhiljaa yleistyvät kaikkialla ja niistä tulee uusi nornaali. Tulevat sukupolvet eivät tule edes tietämään muusta.

 3. Arvaan kyllä, mitä ajatuksia PolPolla on näiden vehkeiden kohderyhmistä.

 4. Ei ole resurssipulasta tietoa. Tämähän ajaa loogiseti kaikkien etua siinä missä liikkuvan poliisin lakkauttaminen.

 5. Kamala tuo Poliisin resurssipula.
  400k euroa/ajoneuvo, eli karkeasti 7-8 rikostutkijan palkka/vuosi.
  Helpompaa jättää oikeat rikokset tutkimatta, että saadaan amerikkalaistyylisesti ajella ja esittää olevansa kovia kundeja. Mutta onhan se jo vuosikaudet ollut tiedossa, että poliisiksi hakeutuu itsetunnottomia koulukiusattuja, jotka nyt kompensoivat uudella sotilas-lookillaan omaa alemmuudentunnettaan.

 6. Hyvä homma saadaan se nwo uus gulakki järjestelmä, niinku neuvostoliitossa, suomeaaahan holokaustin kieltäminen on rikos enää puuttuu vaan laki että kaikki juutalaisten arvostelu on laitonta. Lauantaina jos lotossa napsahtaa meikä painelee uuteenseelantii tai islantiin. Mulle riitti. Mitä puolustettavaa täällä on suvakkeja nelruja hololausti uskovaisia ja loput lampaita joilla ei ole mitään käsitystä mistään muusta ku potkupallosta ja jääkiekosta. Kaikki suomen omaisuushan,on jo myyty. Mutta kun natsit ja holokausti hamaan loppuun. Haistakaa paska kaikki jotka luulette että äänestämisellä ym muulla on merkitystä. Ne jotka omistaa pankit ja suuryritykset kiertää tulevaisuudessakin kaikki verot ja tulee päättää asioista. En näe ihmisten heräävän, että vastarintaliike olisi seuraavaa kymmeneen vuoteen suurin puolue. Vaikka kuinka raiskataan teitä pidetään natseina ja natsin on pahoja. Lapsesta asti ku on aivopesty minkäs teet aatun johtamismalli oli maapallon paras koko ihmiskunnan historiassa. Heitti jutku pankkiirit välistä pois. Ja vaikka sisällissota tuliski, niin jutikat puhuu venäjän vaikka tugoomaan suomen tai kiristää öljy ja kaasu toimituksilla ym muulla. Positiivisena ihmisenä sanon että tää oli tässä!!!

  Millä saat ulos nämä joilla kansalaisuus tai säälittävät paskat jotka thaimaasta raahaa näitä apinan pentuja vaimoikseen saati sitten nekruja. Luuletteko että suurin osa,kansasta on valmis heittämään nämä suomalaisetkin ulos neekereiden kanssa jotka seurustelevat nekrujen ym muiden kierosilmien kanssa??? Tämä kansa on,niin kiltti että lisäännyttää ittestään mulatti suomen juurikin niinkuin juutalaiset ovat suunnitelleet!! Saksa,ranska, ruotsi täyisin menetettyjä tapauksia ilman umpirasistista johtajaa joka antaa dna testeillä testatut puhdasrotuiset vaan jäädä ja ei ole näköpiirissä muuallaku israelissa.

  Hyvää yötä sekarotu suomi ja onnea 10v päähän 40 asteen pakkastalviin. Kuoleepa jäteihmiset ainakin pois. Saatanan synagoga omistaa liikaa resursseja ja loppujen lopuksi vaikka estävät elintärkeiden resurssien lähettämisen jos meinaa vähänki liian rasistinen johtaja ruveta maata puhdistaa.

  Kärsikää hyvä mieliset kärsikää ja uskokaa,ainoastaan hyvää teidän johtajistanne perkeleen lammaslauma. Parhaatkin gojimit tulee hävittää. Uutta asuinmaata kattellessa.

 7. Aika selvää, että poliisi pelkää suomalaisten kansannousua. Ei sen enempää eikä vähempää. On muidenkin eurooppalaisten kaupunkien miljöö muuttunut menneiltä vuosilta. Milisii on aina läsnä pienimmissäkin tilaisuuksia. Eli onko pelolle sittenkin annettu valta ja kuka on puolellamme loppujen lopuksi. Kansa on jo jakaantunut susiin ja lampaisiin. Minä puoleni valinnut – toivottavasti myös sinä satunnainen suvakkisurffaaja.

 8. Poliisin “autokuume” kertonee jostain sellaisesta mitä ei meille haluta kertoa. Enää eivät Saabit eivätkä Nissanit riitä, koska eliitin harjoittama politiikka on niin kaukana kuin pippuri kasvaa Suomen kansasta ja sen halusta vain elää tavallista omaa elämäänsä omassa kansallisvaltiossa vailla huolta maailman “sivistyksestä”, jonka ovat saaneet aikaan sikäläiset idiootti poliitikot ahneuksissaan ja kuvitelmissaan, että jo hyvää on syytä parantaa syystä, että se ei tuota heille itselleen tarpeeksi rikkauksia, koska se ei kurjista kansakuntaa tarpeeksi, vaan se jopa julkeaa olla suhteellisen tyytyväinen elämäänsä tavalla, joka saa aikaan yhteiskuntarauhan ja tasapainon, jota täytyy petturi poliitikkojen horjuttaa siksi, että kansan rahat ja varat voidaan kääriä parempiin taskuihin ryöstämällä heidät keskellä päivää ja tuomitsemalla heidät itsensä vankilaan rähinöimästä kaduilta “keltaisissa liiveissään”.

Comments are closed.