Koti Uutisia Kotimaa PolPo aloitti rikostutkinnan “suomalaiset ovat valkoisia” -kommentista

PolPo aloitti rikostutkinnan “suomalaiset ovat valkoisia” -kommentista

8
Kuvakaappaus: Espoon Vihreät.

Poliittinen poliisi (PolPo) on päättänyt aloittaa rikostutkinnan Perussuomalaisten Nuorten eurovaalikirjoituksista. Rikostutkinta kohdistuu PolPon mukaan kahteen epäiltyyn, joiden väitetään syyllistyneen “kiihottamiseen kansanryhmää vastaan”.

PS-Nuoret jakoi sosiaalisessa mediassa vaalien alla Euroopan parlamentin propagandakuvan, jossa kannustetaan äänestämään eurovaaleissa. Lisäksi kuvassa on pikimusta lapsiperhe, mikä oli EU:lta suora kannanotto rodullisen väestönvaihdon puolesta. PS-Nuoret lisäsi kuvaan saatesanat ”äänestä perussuomalaisia, jotta Suomen tulevaisuus ei näyttäisi tältä”.

Tapausta seuranneen kiivaan julkisen keskustelun yhteydessä PS-Nuorten Lapin piirin puheenjohtaja Johannes Sipola alleviivasi, etteivät suomalaiset voi olla tummaihoisia. Nuorisojärjestöstä kansallismielisyyden vuoksi jo aiemmin erotettu Tuukka Kuru arvioi, että rikostutkinta kohdistuu juuri Sipolaan sekä PS-Nuorten varapuheenjohtaja Toni Jaloseen.

Toisin sanoen PolPo pitää rikoksena sitä, että suomalaisuus ylipäätään määritellään valkoisuudeksi. Mikäli Sipolan kirjoitus johtaa tuomioon, merkitsee “oikeusjärjestelmän” päätös käytännössä sitä, että sekarotuisuus on vastaisuudessa ainut laillinen suomalaisuuden määritelmä.

Perussuomalainen puolue-eliitti on jo aiemmin yrittänyt hiljentää Sipolan erottamalla hänet ”rasismin” vuoksi määräaikaisesti. Valtamedia on aiemmin muun muassa uutisoinut, että Sipolan mukaan juutalaiset ja muut ei-suomalaiset vähemmistöt voitaisiin ohjata pois Suomesta esimerkiksi kohdennetuilla veronkiristyksillä.

– Käsittelimme asiaa syyttäjän kanssa perjantaina. Päätimme, että tutkinta aloitetaan, totesi medialle tutkinnanjohtaja, Helsingin PolPon ajatusrikostutkintaryhmän johtaja Pekka Hätönen.

Hätönen on avoimesti monikulttuurisuutta lobbaava Vihreiden poliitikko. Hän on vannonut Amnesty-kulttuurimarxistijärjestön sivuilla pyrkivänsä poliitikkona varmistamaan, että hänen kuntansa tukee kiintiöpakolaisjärjestelmää ”lisäämällä merkittävästi [maahantunkeutujien] kuntapaikkoja”.

Lähteet: Yle, Twitter

8 KOMMENTIT

 1. Nyt kaikki tehtailemaan rikosilmoituksia. Jos näette mitä tahansa kiihotusta ja vainontaa vain, niin eikun ilmotusta vetämään! Tukitaan koko perkeleen systeemi.

  Eivätkös suomalaiset sitten ole valkoisia?

  • Tuohan on perussuomalaisten kaikkialla paasaama ehdotus. Eli pitäisi alkaa yleiset kgb-kantelut. Tosiasiassa tuo on vain tämän kaiken viheliäisyyden edistämistä. Läpinäkyvä persuhuijaus sekin. Ainahan ne ovat vain paasanneet, että kaikki uskonnot pitäisi laittaa samalle viivalle- Eli suu suppuun kaikesta mahdollisesta. No eihän tähän koskaan lähdetä, mutta näin edistetään toisinajattelijoiden vainoa. Näytiksi muutama persutuomio, että ovat mediassa tapahtuvan räksytyksen lisäksi muussakin suhteessa kuin muka oppositiovoima

   • Uskon PS:n olevan järjestetty kusetus alusta asti. Sionistejahan tuo remmi täynnä on. Hyi. Iso jütkü. Mielestäni (((media)))-huomio kuuluu suunnitelmaan vain. Maalataan heistä “isänmaallisia”, “natseja” aj ties mitä – ja typerykset molemmin puolin uskovat kaikkeen tähän.

 2. Kukaan ei pahottaisi mieltään, jos sanotaan että nigerialainen voi olla vain musta, koska se on fakta. Hätönen on itsevihaa täynnä oleva kansanpetturi, tuon pahempaa vihollista kansalle ei voi olla.

 3. johannes sipola vaikuttaa ihan järkikaverilta. hyvä et persusitakin löytyy joku järkityyppi

  • Harmi vain että viimeisen neljän vuoden aikana tuli pahimmillaan ennätysmäiset 100 000 rikastuttajaa maahan per vuosi juuri PS:n hallitusvastuun aikana.

  • Järkimies ei voi olla tuossa puolueessa ja ajaa siten vain vihollisen asiaa. Tyhmä pikemminkin, jos on aito eikä vain syötti äänten hukkaanheittoa varten ja muuhun turhaan toimintaan ja toivoon. Myös Matti Simolasta kuoriutui persu-(sensuroitu). Outo mies.

 4. Suomalainen ei saa olla valkoinen eikä afrikkalainen neekeri? Mitähän vielä ne keksii..

Comments are closed.