Koti Artikkelit Vastarintaliike PolPo ahdisteli suomalaisnaista Viron pyynnöstä – syynä tarra!

PolPo ahdisteli suomalaisnaista Viron pyynnöstä – syynä tarra!

20

Suomen poliittinen poliisi (PolPo) yllätti jälleen tällä viikolla kohdistamalla erikoista painostus- ja pelottelutaktiikkaa poliittisiin toisinajattelijoihin. Lue edellisestä PolPon häirintätapauksesta TÄÄLLÄ.

Kuvassa pahamaineinen tarra.

Tällä kertaa PolPo kutsui suomalaisnaisen poliisiasemalle videokuulusteluun, joka tehtiin Viron poliisin pyynnöstä. Ilmeisesti komentoketju kulkee Tallinan juutalaiselta seurakunnalta Viron poliisin kautta aina Suomeen asti. Kimmokkeena tutkinnalle toimi Tallinan synagogan viereen kiinnitetty sionisminvastainen tarra.

Poliisi kutsui suomalaisen naisen laitokselle kuultavaksi nimikkeellä “Muu asema” – ei siis epäiltynä, asianomistajana eikä todistajanakaan. Torstaina järjestetyn kuulemisen tarkoituksena oli poliisin mukaan kartoittaa naisen “motiiveja ja asemaa” kansallismielisessä toiminnassa. Naisen miesystävää estettiin pääsemästä mukaan kuulemiseen. Nainen on Vastarintaliikkeen tukijäsen ja häneltä udeltiin tietoja järjestöstä. Koko kuuleminen videoitiin ja video toimitetaan seuraavaksi Viron poliisille!

Vastarintaliikkeeseen liittyen naiselta kysyttiin useita kysymyksiä koskien muun muassa liikkeen toimintaa ja tulevaisuuden suunnitelmia sekä naisen mielipiteitä eri asioista liittyen liikkeeseen. Hän asiaankuuluvalla tavalla kieltäytyi toimimasta tiedonantajana vastaten PolPon kysymyksiin “En kommentoi”. Näin kaikkien kansallismielisten tuleekin menetellä joutuessaan poliittisen poliisin painostuksen kohteeksi!

Lisäksi kuulustelijana toiminut vanhempi konstaapeli Peppi Paakkonen Lounais-Suomen poliisilaitokselta kyseli tukijäseneltä asioita ainakin Viron reissusta, sionismista sekä mielipiteestä poliisiin. Lisäksi naista yritettiin suostutella luovuttamaan tietoja hänen miesystävästään.

Kuvassa kuulustelun suorittanut Peppi Paakkonen. Kuvakaappaus: Yle.

Helmikuussa Tallinnassa vieraili paljon suomalaisia kansallissosialisteja osallistuen maan itsenäisyyspäivän tapahtumiin, joihin lukeutui muun muassa soihtumarssi Vanhassa kaupungissa sekä kansallismielinen konsertti tunnetulla rock-klubilla.

Itsenäisyyspäivän jälkimainingeissa Viron poliisi oli saanut toimeksiannon selvittää, kuka kiinnitti suomenkielisen sionisminvastaisen tarran Tallinnan synagogan edustalle. Luonnollisesti Suomen PolPo innostui välittömästi kuultuaan mahdollisuudesta päästä mukaan ratkaisemaan kansainvälistä rikosvyyhtiä, jonka uhrina on “valittu kansa”.
 

Toimitus

20 KOMMENTIT

 1. Haha! PolPo nolaa itsensä jälleen ja lietsoo kansallismielistä poliisivihaa tällä pelleilyllään.

  Miksipä turhaan tutkia oikeita rikoksia kuten huumekauppaa ja raiskauksia, jos voi käyttää ajan myös uhkailemalla väärinajattelijoita ja nuolemalla ulkomaisten juutalaiskihojen saappaita?

 2. “Vihapuheesta” voi saada Hölmölässä kovemman tuomion kuin raiskauksesta tai lapseen sekaantumisesta (eihän nuo edes yleensä joudu vankilaan vaan saa ehdollista) Hyvänä esimerkkinä Seppo Lehto, joka istui muistaakseni pari vuotta vankilassa “vihapuheesta”.

  • Tai Ilja Janitskin jota on jahdattu maailman ääriin, koska “vihapuhe” ja eliitin kuprujen paljastaminen. Mv-lehden uutta omistajaa on myös polpo ahdistellut. Sekä lukuisat muut!

 3. Mitenkähän olisi käynyt jos joku olisi liimannut luterilaisuutta vastustavan tarran Luterilaisen kirkon oveen, väitän, että Polpo ei olisi kiinnostunut asiasta.
  Artikkelissa mainittu käskytysjärjestys pitänee paikkaansa, tosin poliisit eivät Virossa ole niin kuuliaisia juutalaisille kuin Suomessa, tästä johtunee kuulusteltavan asema maininnalla “Muu asema”, muuten asema olisi ollut “Syylliseksi epäilty” ja mahdollisesti maininta teon vähäisyydestä.
  Virossa, puhekielessä sana Juutalainen (Juut) on synonyymi sanoille huijari ja kusettaja. Virossa juutalaisista ei juurikaan pidetä, niin virolaiset kuin Viron-venäläiset tuntevat vastenmielisyyttä juutalaisia kohtaan. Valtion virallinen linja on juutalaismyönteinen johtuen Nato jäsenyyden tuomasta sidoksesta Yhdysvaltoihin ja hallintoon pesiytyneistä vapaamuurareista, joista kuuluisin lienee presidentti Ilves. Virossa presidenttiä ei valitse kansa vaaleilla, syynä lienee se, että ketään vapaamuuraria tai juutalaismyönteistä ei kansa tulisi valitsemaan. Viron valtionjohdossa onkin havaittavissa jatkuva tasapainoilu oman kansallisvaltion ja EU:n välillä, johon vielä Nato tuo oman painonsa.
  Valitettavasti, artikkelissa kerrottu “rikostutkinta” huonontaa jälleen Suomen mainetta, vaikka tekijöinä on muutama Polpon pelle, normaalisti kerrotunkaltainen asia sivuutetaan maininnalla “vähäinen” tai “ei aihetta toimenpiteisiin”.

 4. Tässä täytyy tietää että
  >Viro on NATO-maa

  ..ja NATO on juutalaisten henkilökohtainen armeija, koukkunokkapankkiirien käsikassara.

  • Totuus mikä on aivan liian monelle suomalaiselle mahdoton ymmärtää.

 5. Poliisi itse luo vihaa ja epäluottamusta itseään kohtaan toiminnallaan, ovat todellakin tehneet itsestään melkoisia pellejä.

 6. Tuo polpon toiminta on kuin jostain huonosta sketsisarjasta.
  Näköjään niillä on resursseja käytössä enemmän kuin tarpeeksi.

  • Kokemuksia on minullakin, kyse on tapauksesta, jossa Suomen poliisit harhauttivat Viron viranomaisia ja kun vielä kuvioissa olivat Viron hyvä-veli verkosto ja ammattirikolliset, oli tilanne varsin sekainen. Tosin Viron oikeuslaitos ei tuominnut minua, viime hetkellä prosessi lopetettiin. Tuomari huomasi, että asiassa ei kaikki ollut kuten piti. Viron oikeuslaitokselta en myöskään saanut vapauttavaa päätöstä, eli tilanne on hieman parempi kuin Suomessa. Tilanne Virossa on siis tavanomaista EU-maiden tasoa, nykyisin ainoastaan EU:n ns. itä-blokki on oikeusvaltiona edes kohtuullisella tasolla.

 7. Hyödyllisiä idiootteja. Nuokin poliisit uskovat varmasti “vain tekevänsä työtään”.

  • Joviaalien Reinikaisten aika taitaa olla ohi. Aivot pukukaappiin virkailme naamalle ja töihin…

  • Ota yhteyttä lähimpään aktivistiryhmään ja pyydä heiltä tarroja.

 8. Poliisin tehtävä on suojella kansanmurhaa toteuttavaa rikollista (((eliittiä))), ei suojella kansalaisia heiltä.

  En kyllä kehtaisi myöntää olevani poliisi, hyi vittu. Kyllä täytyy olla syvä viha omaa kansaansa, veljiään ja sisariaan kohtaan että voi toimia poliisina.

 9. Juutalainen käskee: NOUDA!!! Ja suomi goyimi -poliisi noutaa, kunnes kohtaa oman noutajansa isäntänsä toimeista. Mutta niinhän se on, “Kiittämättömyys on maailman palkka”!
  Kuten muuten hyvin Suomeen sopiva. “Hullun eväät ne ensimmäiseksi syödään.”
  Onhan aivan tavallisten kansallismielisten ja aitoa Suomea rakastavien isänmaallisten oveen töhritty Swastikalla puhumattakaan Ruotsissa maahanmuuttokriittisiä, joita stalinimaisesti on maalitettu kommunisti -anarkistien vainon, joka aina ulottuu koko perhettä koskevaksi terveyden ja hengenvaaraan lapsiakaan säästämättä. Tässä ovat myös kunnostautuneet ääriliberaali vasemmistolehdet Expressen, joka on juutalais omisteinen Bonnier suvun monikulttuurisuutta ja vihaa valkoisia vastaan kylvävä mediatalo. Juutalaiset hallitsevat USA:n mediakenttää CNN & kumpp. ja pohjoismaissa Bonnier, joka osti (kaappasi) MTV:n itselleen tietenkään unohtamatta Helsingin Sanomia, joka on juutalaisten Erkkojen omistuksessa.

 10. Hölmölässä polpo vainoaa kansallismielisiä kun taas järjestäytynyt rikollisuus kukoistaa.

 11. Valtakunnan syyttäjä sanoi “tosiasian sanominen voi olla rikos, jos se loukkaa….”

  Suomen oikeuslaitos on tuhonnut itsensä. Mistä minä voin tietää, mitä mielipidettä en voi sanoa. Voisiko korkea-arvoinen ja viisas valtakunnansyyttäjä julkaista listan kaikista mielipiteistä, joita en saa sanoa. Muuten en voi tietää, miten sananvapauttani on rajoitettu. Oikeudesta on tullut satunnainen, koska rikoksen tunnusmerkistö on vain muutaman henkilön mielipide. Minä saatan on erimieltä, mutta tuskin jaksan valittaa jo muutenkin farssia muistuttavasta oikeudenkäynnistä. Tämän vuoksi käräjäoikeuden arpomat “tuomiot pysyvät lainvoimaisina.

  Jos Hakkarainen ja muut olisivat olleet miehiä, he olisivat valittaneet päätöksestä. Tähän poliittiseen vainoon on saatava loppua. Parasta, jos oikeuslaitos itse tajuaisi menneensä liian pitkälle.

  Ja aiheesta…sionismi on poliittinen suuntaus kuten ääri-islami, kommunismi ja natsismi. En kannata näistä mitään klassisena liberalistina, mutta sympatiani on vastarinnan puolella. Vastarinta on tässä enemmän oikeassa kuin koko punavihreä poliisi tai oikeuslaitos.

 12. Haistakaa nyt polpon siat nöyrästi ja kiitollisuudella pitkä VITTU! KUKAAN TOSISUOMALAINEN EI ENÄÄ TEITÄ KUNNIOITA EIKÄ ARVOSTA! Lainatakseni idolianne,savustettua somppukyrpä Husua, toivotan teille: SYÖKÄÄ PASKAA JA KUOLKAA POIS!

Comments are closed.