Koti Artikkelit Politiikkamme, kohta 2

Politiikkamme, kohta 2

27

Kansallisessa Vastarinnassa julkaistaan tulevien viikkojen aikana sarja artikkeleita, jotka perehtyvät Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen puolueohjelman yhdeksään kohtaan. Seuraavassa kohta 2. Lue myös kohta 1.

AK_Uutta_politiikkaa

Pyrimme pitkällä aikavälillä saamaan kaikin mahdollisin keinoin vallan globaalilta sionistiselta eliitiltä, joka on miehittänyt taloudellisesti ja sotilaallisesti suuren osan maailmaamme.

Koko globaalia rahatalouden infrastruktuuria kontrolloi suhteellisen pieni joukko ihmisiä. Nämä henkilöt eivät ole millään tavoin kansan valitsemia, vaan heidän valtansa on periytyvää. He pyrkivät säilyttämään tämän vallan hinnalla millä hyvänsä saman piirin sisällä. Yksinkertaistaen voi todeta, että maailmaamme hallitsevat näkymättömät vallanpitäjät, joita emme ole valinneet ja jotka eivät toivo parastamme. Parhaimmillaan he näkevät meidät eräänlaisina orjina maailmanjärjestyksessään.

Koska kyseinen eliitti on jo kauan kontrolloinut suuria osia maailman rahavirrasta ja luotoista, ovat he kyenneet ostamaan kaiken, joka antaa todellista valtaa. Eräs osa tätä häikäilemätöntä vallantavoittelua on, että he ovat haalineet sekä sotilaallista valtaa että kontrollia tiedotusvälineistä. Pohjoismainen Vastarintaliike tahtoo murtaa rahoitusmarkkinoiden loisten yhteiskunnallisen valta-aseman täysin. Valta on tarkoitus siirtää heiltä takaisin poliittisin perustein valituille parlamenteille ja johtajille.

 

Globaali sionistinen eliitti

Kansainvälisen sionistisen liikkeen tavoite ei ole ainoastaan edistää Israelin valtion etuja vaan myös horjuttaa kaikkia valtioita – etnisesti homogeeniset länsimaat mukaan lukien – jotka voivat muodostaa uhan heidän valtarakenteelleen. Sionistit ympäri maailmaa työskentelevät täten monikulttuurisuuden ja joukkomaahanmuuton puolesta, unohtamatta yhteiskunnallisesti haitallisia liberalismia ja kulttuurimarxismia.

Sionistinen ylivalta-ajattelu juontaa juurensa useiden tuhansien vuosien takaisiin uskonnollisiin kirjoituksiin ja perinteisiin. Aina Mooseksen kirjoista nykyisiin juutalaisiin valtiomiehiin, rabbeihin ja ideologeihin kuten Ariel Sharon, Ovadia Yosef ja Barbara Spectre, on juutalaisia kuvattu “Jumalan valituksi kansaksi”, jolla on erityinen oikeus keskittää taloudellista, poliittista ja kulttuurillista valtaa. Myös muita kuin juutalaisia kuuluu globaaliin sionistiseen eliittiin uskonnollisista tai itsekkäistä syistä. (Suomen sananvapauslakien vuoksi joudumme erikseen muistuttamaan, etteivät kaikki juutalaiset ole sionisteja.)

 

Pitkän aikavälin tavoitteet

Vallan takaisin saaminen hallitsevalta eliitiltä ei tapahdu käden käänteessä. Tärkeä askel on informoida ja levittää totuutta tapahtumien kulusta. Tämän työn Pohjoismainen Vastarintaliike on jo aloittanut, ja tulemme panostamaan tähän entistä voimakkaammin kaikin mahdollisin keinoin.

Pohjoismainen Vastarintaliike:

– Levittää tietoutta Pohjolassa, jotta kansalaiset ymmärtävät, kuinka sionistit työskentelevät hajottaakseen ja luodakseen epävakautta.
– Jakaa maailmanlaajuisesti informaatiota sionistien korruptoivasta toiminnasta, jotta useammat valtiot voisivat ottaa asiaan kantaa.
– Kehittää vaihtoehtoja kansan edulle vihamielisille yrityksille, kulttuurilaitoksille yms.
– Kieltää kansalle vihamieliset eliittiseurat, jotka työskentelevät kumouksellisen toiminnan parissa.

 

Finanssikapitalistisen maailmanjärjestyksen vastustaminen

Nykyhistoriassa kaikki valtiot, jotka ovat yrittäneet irtautua vallitsevasta finanssikapitalistisesta maailmanjärjestyksestä, ovat kohdanneet sotilaallista vastustusta. Tähän myös uuden Pohjolan täytyy pahimmassa tapauksessa varautua. Meidän tulee siksi liittoutua tässä taistelussa muiden valtioiden kanssa, jotka tahtovat vapautua nykyisestä globaalista orjuudesta. Monet ovatkin jo havainneet nämä epäoikeudenmukaisuudet. Olemme vakuuttuneita siitä, että meillä on myös liittolaisia, jotka eivät ole vielä antaneet kuulua itsestään.

Pohjoismainen Vastarintaliike:

– Liittoutuu sellaisten valtioiden ja toimijoiden kanssa, jotka voivat auttaa kaatamaan finanssikapitalistisen maailmanjärjestyksen.
– Varmistaa, että sotilaallisella hyökkäyksellä uutta Pohjolaa vastaan tulee olemaan välittömiä ja kohtalokkaita seurauksia viholliselle.

 

Pohjoismainen Vastarintaliike

27 KOMMENTIT

 1. Suurin osa jotka puhuvat maailman eliitistä eivät uskalla/halua mainita että eliitti on suurimmalta osin sionisteja mutta onneksi Vastarintaliike uskaltaa sanoa suoraan miten asiat ovat!

  • Juutalaisilla on paljon valtaa ja varakkuutta maailmassa, mutta mielestäni heitä ei kannata tästä huolimatta asettaa tikun nokkaan SVL:n vaaliteemoissa: poliittisilta vastustajilta tulee liian herkästi holokausti-korttia asiasta, mikä karkottaa äänestäjiä.

   Itse painottaisin vaaliteemoissa taistelua finanssikapitalistista maailmaa vastaan ja toisin vahvasti esille SVL:n tarjoamaa vaihtoehtoa nykyiselle talousjärjestelmälle. Sionistit voisivat olla sellainen “hidden target”, jota vastaan käytäisiin sammutetuin lyhdyin siinä samalla, kun ojennetaan muutakin valtaeliittiä.

   (Ojentaminen ei tarkoittanut tässä tapauksessa väkivaltaa, vaan lainsäädännöllisiä keinoja esim. verotusratkaisuja, muutoksia perintölainsäädäntöön, rikkaiden vallan rajoittamista sekä superrikkaiden omaisuuden pakkotakavarikointia valtiolle.)

  • Juuri näin. Jollei mennä ongelmien juurille, ei voida tarjota uskottavia poliittisia ratkaisuja. Juuri epärehellisyyden vuoksi sionistiset oikeistopopulistiset puolueet ovat pettäneet äänestäjänsä eri puolilla Eurooppaa.

 2. No kaikki juutalaiset eivät todellakaan hyväksy sionistien periaatteita. Onko tässäkin NS liikkeessä aikomuksena laittaa kaikille joilla juutalaistausta luu kurkkuun? Maailma ei tarvitse yhtäkään uutta Himmleriä tai Eichmannia. Hitleriä on turhaan liikaa syyllistetty näiden psykopaattien henk koht irtiotoista.

  • >No kaikki juutalaiset eivät todellakaan hyväksy sionistien periaatteita.

   Ei täällä ole väitetty että he kaikki olisivat sionistisia mutta suuri osa heistä on.

   >Maailma ei tarvitse yhtäkään uutta Himmleriä tai Eichmannia.

   Viittaatko että he olivat tämän pahamaineisen 25 miljoonan juutalaisen joukkotuhon “holokaustin” takana? Voitko osoittaa että tämä tapahtui?

   • Voisimmeko välttää ajautumista holokaustiväittelyyn? Meistä keskustelijoista kukaan ei ole elänyt kyseistä ajanjaksoa eikä voi näin ollen asiasta todistaa kumpaankaan suuntaan. Voittajat kirjoittavat aina historian.

    Toivoisin, että SVL olisi juutalaisia (sionisteja) kypsempi ja kärjistämisen sijaan tarjoaisi avoimesti rauhallisen yhteiselon mahdollisuutta myös juutalaisille. Juutalaisten keskuudesta löytyy myös maallistunutta väkeä, joka ei usko herrarodun asemaansa. Rahaa ja valtaa kahmineet sionistit toki sylkevät ajatuksesta päällemme, mutta uskoisin juutalaisista löytyvän myös yhteiseloa kannattavaa sakkia. Pystyisimme näin aiheuttamaan linjojen murenemista juutalaisten keskuudessa, jolloin myös sionistien valtakin ehkä murenisi ajan saatossa.

    Saisimme tällä tavoin loppumaan tämän iänikuisen heiluriliikkeen, jossa juutalaiset yhdessä vaiheessa alistavat muita (juutalaisten kuningaskunta), ottavat sitten muulta sakilta turpaansa (roomalaiset ja juutalaisten karkotus), kahmivat valtaa itselleen (pankkiiritoiminta keskiajalta lähtien), ottavat jälleen satikutia (1930- ja 1940-luku, muuallakin kuin Saksassa) ja alistavat sitten taas muita (nykytilanne).

    Tuon ongelman kun SVL ratkaisi siististi kansallissosialismin toisessa tulemisessa, niin maailma olisi merkittävästi vakaampi ja oikeudenmukaisempi. Ei ole kuitenkaan helppo rasti, johtuen vastakkainasettelun pitkästä historiasta.

    • >Voisimmeko välttää ajautumista holokaustiväittelyyn?
     >poliittisilta vastustajilta tulee liian herkästi holokausti-korttia asiasta, mikä karkottaa äänestäjiä.

     Itseppäs toit esille holokaustin 😀

     > Meistä keskustelijoista kukaan ei ole elänyt kyseistä ajanjaksoa eikä voi näin ollen asiasta todistaa kumpaankaan suuntaan. Voittajat kirjoittavat aina historian.

     Ikävä kyllä meiltä löytyy vieläkin niin paljon konkreettisia todisteita jolla voidaan todistaa että holokaustia ei tapahtunut, joten sillä ei ole väliä että onko kukaan meistä elänyt tuona aikana kun “se tapahtui”. Ja itsehän vielä viittaat että koko shoahia ei tapahtunut.

     >Toivoisin, että SVL olisi juutalaisia (sionisteja) kypsempi ja kärjistämisen sijaan tarjoaisi avoimesti rauhallisen yhteiselon mahdollisuutta myös juutalaisille.

     Siis tällähän juurikin tarjotaan sitä “rauhallista yhteiseloa”.
     Kuulostat siltä että uskot poliittisen korrektiuden tarinoihin että kansallissosialismin tarkoitus on tuhota ja tappaa juutalaisia.

   • Mutta tämähän on täysin antisemitistinen väite! Kaikki tietävät että Suuressa Shoahissa kaasutettiin n.60 biljoonaa Valittua, tämäkin alakanttiin arvioitu. Kaikenmaailman fasisteja sitä näkeekin eikä nyt olla edes /pol/:ssa. Itsehän suorastaan vellon tuskassa ja kivussa kun ajattelenkin kaikkia niitä 666 gorillioonaa Moschea jotka tungettiin uuniin, jotkut jopa 4 kertaa! Voitko käsittää, peräti 20 triljoonaa itsensä Jehovan Valittua joutui näiden julmien ja sadistien joita natseiksi sanotaan käsiin, kaustia uunissa, kaustia sähköaltaassa, kaustia rasvapuristimessa, kaustia Mengelen vastaanotolla… En tiedä voinko koskaan päästä yli tästä maailman kauhistuttavimmasta tapahtumasta.

    Onneksi Wiesenthalin järjestö tekee arvokasta työtä jotta Valittu Kansa voi jatkaa elämäänsä vaatimalla kipurahoja Shoahin uhreille ja jälkeläisille ja tekemällä selväksi että antisemitismi pitää tuhota.

   • Noh noh, Saksassa oli 5 miljoona juutalaista ennen toista maailmansotaa,
    6 miljoona tapettiin ja sodan jälkeen 4 miljoonaa sai korvauksia.

    • Talmudin opit takaavat, että rauhanomainen yhteiselo ei ole mahdollista. Se olisi juuri kauhistus. Elikkäs naamiointia vain. Solutuksen peite, kunnes on aika maskien pudota. Juutalaisuus on melko maallista touhua muutenkin. Ikävää, että on näitä juutalaismafian nuoleskelijoita täällä harhauttamassa. Joka ei usko herraortuasemaan, on juutalaisuudesta luopunut eikä enää ole juutalainen.

     • Sionistieliitti toimii piilossa ja omistaa median, joten sitä vastaan ei kannata hyökätä suoralla juutalaisvastaisuudella: Media esittäisi SVL:n vain vainoharhaisena joukkona, josta tervejärkisen kansalaisen kannattaisi pysyä kaukana. Valtaosalla ihmisistä on edelleen negatiivinen mielikuva kansallissosialismista ja siihen liitetyistä juutalaisvainoista, joten median olisi hyvin helppoa hyökätä SVL:ää vastaan vetoamalla viralliseen totuuteen. Kuinka moni suomalainen edes on perillä sionistisestä eliitistä? Tämä on helppoa teilata mediassa “foliohattuiluksi”.

      Ei tehdä omaa maalia, jos sopisi?

      Käytetään sionisteja vastaan mieluummin samaa taktiikkaa, mitä Soldiers of Odin menestyksekkäästi käyttää antifasisteja ja mediaa vastaan: Ollaan ystävällisiä ja tasapuolisia kaikille, käyttäydytään hillitysti eikä provosoiduta vaikka vastustaja sitä kuinka yrittäisi.

      Odineita inhoava media ja antifasistit ovat täysin voimattomia, kun Odinit eivät ole kovasta median varjostamisesta sekä antifasistien panettelusta ja provosoinnista huolimatta syyllistyneet mihinkään laittomaan tai moraalittomaan toimintaan. Media ja antifasistit ovat toiminnallaan onnistuneet profiloitumaan kansan silmissä vihanlietsojiksi sekä julkisiksi pelleiksi (sananmukaisesti). Jos sama meno jatkuu, niin uskooko kohta kukaan valtamedian ja antifasistien sanaan? Ne on kohta “foliohattuilijoita”.

      Ehdotan samaa Odinien taktiikkaa myös sionisteja vastaan: tarjotaan sopua, esiinnytään kiihkoilematta eikä tartuta sionistien provoihin. Sionistit todennäköisesti juurikin haluavat, että SVL käyttäisi näkyvästi antisemitismiä ja esittelisi “foliohattuteorioita” toiminnassaan. Sionistit voivat tällöin esittää uhreja ja hyökätä näyttävästi median sekä oikeuslaitoksen kautta Vastarintaliikettä vastaan.

      SVL:n kannattaisi juurikin lähestyä tapajuutalaisia sopuisasti, jolloin sionistit eivät voisi vaahdota SVL:n antisemitismistä. Sionistit olisivat tällöin kansan silmissä niitä pellejä ja vainoharhaisia.

     • Eli siis tiedostat sionistiongelman, mutta haluaisit ettei siitä puhuta? Eihän siinä ole mitään järkeä. Mene kompromisseinesi muualle.

     • Nimimerkkille “E”,

      Pelkkien juutalaisten nostaminen tikun nokkaan on mielestäni haitallista, sillä siitä tulee herkästi holokausti-korttia, joka pelottaa epäröivät äänestäjät pois SVL:n luota.

      Miksi juutalaiskysymyksessä ei voitaisi edetä sammutetuin lyhdyin ja ojentaa sionesteja samalla kuin muutakin valtaeliittiä? Ei tulisi jatkuvasti antisemitismi-korttia pöytään, kun olisimme virallisesti tasapuolisia. Vai onko SVL:n tavoitteena toimia täydellisen avoimesti politiikassa ja tiedotuksessa? Arvo sinänsä, mutta vaikeuttanee valtaanpääsyä.

      Eikö sionismin ongelmat taloudessa korjaantuisi siinä samalla, kun maailma suuremmissa määrin siirtyisi SVL:n talousjärjestelmään?

      Jään seuraamaan SVL:n parlamentaarista taivalta ja harkitsen edelleen myös kannattajakortin täyttöä. SVL:n vaaliohjelman kokonaisuus ratkaisee: juutalaiskysymys on tosin yksi niistä tärkeimmistä näin tulevaisuutta ajatellen.

      – Juutalaisuus

     • Nimimerkille Anonyymi: Etenkin Kevin MacDonaldin loistavien kirjojen julkaisemisen jälkeen ei ole mitään syytä piilotella juutalaiskysymystä vain siksi, että pelkää foliohattusyytöksiä. Juutalaisongelmaa on nykyään entistä helpompi käsitellä objektiivisella mutta radikaalilla äänensävyllä. Jos SVL ei puhu Suomen ongelmista suoraan ja eliitin reaktioita pelkäämättä, niin kuka sitten?

     • Anonyymille:

      Vastarintaliike ei nosta pelkkiä sionisteja tikunnokkaan. Kyllä siinä samalla annetaan palautetta kaikille muillekkin Pohjolan kansoille haitallisille tahoille.

      Jos pelkäät jotain kortteja, joudut pelkäämään niitä koko ikäsi. Vastarintaliike sen sijaan on näiden korttien yläpuolella puhuessaan myös niistä asioista, joista moni muu haluaa olla hiljaa.

      Miksi haluat, että poliittinen järjestö ei olisi avoin politiikassaan? Sehän olisi valehtelemista? Jätetään tämä pelleily nykyisille vallanpitäjille ja kuljetaan me faktojen päälle rakennettua polkua.

  • Sinonisti = kannattaa Israelia, eli Timo Soini on sionisti. Kyllä kaikki jutkut on sionisteja eli kannattaa Israelin valtiota.

   • No johan nyt. Sionistin ennemmin luokittelisin juutalaista ylivaltaa kannattavaksi. Lähtökohtaisesti noin suuren ihmisryhmän leimaaminen pahaksi on aika naiivia. Israelin sympatisoiminen ihan normaalia elämää elävän juutalaisen suunnalta on toisaalta aika luonnollista (vaikka rosvovaltio onkin), onhan kyseessä oman rodun maa. Mahdollisesti mieli voisi muuttua jos radikaali ylivalta-ajatteluun kannustava kasvatus puuttuisi ja tutustuisi Israelin vastaisiin infolähteisiin tarkemmin. Mutta mikä saisi hänet tekemään tämän? Ei ainakaan sionistiksi haukkuminen ja pahaksi leimaaminen.

  • No vielä on näkemättä se NS liike joka tekee kunnon pesäeron juutalaisten ja sionistien välille. Tai ainakaan minä en ole nähnyt. Tämä yksityiskohta riepoo minua, ei mahda mitään.

   En pysty todistamaan yhtään mitään sinulle, varsinkaan tässä asiassa.

   • >No vielä on näkemättä se NS liike joka tekee kunnon pesäeron juutalaisten ja sionistien välille. Tai ainakaan minä en ole nähnyt. Tämä yksityiskohta riepoo minua, ei mahda mitään.

    Ehkä syynä siihen että miksi NS liike ei ole tehnyt “pesäeroa jutkujen ja sionistien välille” löytyy sieltä että pesäeroa ei voida tehdä näiden välille koska minkä takia juutalainen ei haluaisi olla sionisti? Sionisti haluaa ajaa juutalaisten etua ja miksi juutalainen ei tarttuisi siihen?

    >En pysty todistamaan yhtään mitään sinulle, varsinkaan tässä asiassa.

    Kiitos

  • Olet muodollisesti oikeassa, eivät kaikki juutalaiset hyväksy sionismin periaatteista. Kysymys on numeroista, onko niitä ei hyväksyneitä 1 vai 2 vai 3?

   Omat havaintoni on se, että elämäni aikana kaikki henkilökohtaisesti tuntemani juutalaiset (muutama kymmenen) olivat sionisteja, aktiivisuuden eri asteella.
   Kyllä tiedän Internetistä, että on olemassa muutama juutalaista alkuperää olevia henkilöitä, jotka aktiivisesti ja julkisesti vastustavat Judentumia. Sellaisia on kuitenkin vain hyvin tai erittäin harvoin, onko niitä kymmenen vai sata koko juutalaisesta rodusta? Ehkä yksi juutalainen sionismin vastustaja per 100-500 tuhatta juutalaista sionistia. Osuus on suurin piirtein tämä.

   Mainitset Himmleri ja Eichmania kuin jotakin pahaa. Oletko lukenut T.Kaufmanin suunnitelman? Lue se ensin, se avartaa näköalat ja auttaa ymmärtämään missä olosuhteissa taisteli sankarillinen Saksan kansa moisten suunnitelmien ja sodan keskellä, kun kaikki Judentumin alaiset valtiot (2/3 maailman populaatiosta) hyökkäsivät Saksaa vastaan.

   Itse politiikasta: kansallissosialistien on ymmärrettävä, että menossa on taistelu elämästä ja kuolemasta. Kun vihollinen käyttää kaikki keinot ilman minkäänlaista “moraalista” rajoittamista – olisi vain tyhmä rajoittaa oma keinovalikoima. Tulee ottaa mallia viholliselta ja käyttää mitä tahansa keino jos se vain edistää päämäärän saavuttamista. Vain lopputulos on tärkeä, muu on merkityksetöntä. Voittaja on aina oikeassa, hävinnyttä häväistään ja hävitetään – se on ikuinen Luonnon Laki. Judentum toimii näin ja siinä (ja goyimien rajattomassa tyhmyydessä) on sen menestymisen salaisuus.

   • Sain Leon (sen vanhan Leon) tekstistä sellaisen käsityksen, ettei juutalaisten kanssa voi elää yhdessä: On valittava muut rodut tai vain juutalaiset. Yksi vaihtoehto sulkee toisen pois. Onko tässä todellakin käynnissä samanlainen luonnollinen pudotuspeli kuin aikoinaan nykyihmisen ja neandertalin ihmisen välillä? Vain nykyihminen säilyi, neandertalin ihminen kuoli sukupuuttoon.

    Myös nimimerkki “nibelung” tuossa alempana puhuu samaan sävyyn, että yhteiselo juutalaisten kanssa johtaa vain muiden rotujen tuhoon, lopulta jopa itse juutalaisten: Parasiitti (juutalaiset) ei voi elää ilman isäntää (muut rodut). Parasiitti on tosin käynyt niin haitalliseksi, että se tuhoaa kohta isäntänsä ja näin ollen myös itsensä.

    Nimerkki “NordPower” sallisi juutalaisten elää juutalaisvaltiossaan ja olisi valmis jopa käymään juutalaisten kanssa kauppaa. Toisaalta NordPowerillakin taisi olla pientä halua vähän kiusata juutalaisia kärräämällä Israeliin muslimeja: saisivat sitten itse kokea käytännössä, miltä heidän harjoittamansa sorto tuntuisi käytännössä.

    Onko “Leon (sen vanhan Leon)”, “nibelungin” ja “NordPowerin” näkemykset kuinka yhteneväiset SVL:n virallisen linjan kanssa? En ole vielä löytänyt vastarinta.comista artikkelia juutalaiskysymyksen ratkaisuun. Pyrkiikö SVL rauhanomaiseen ja sopuisaan yhteiseloon juutalaisten kanssa sionistivallan kukistumisen jälkeen, vai näkeekö SVL yhteiselon mahdottomana toteuttaa? Kuinka sionistien valta voidaan loppupeleissä edes kukistaa? Onko edessä vääjäämättä suursota sionisteja ja heidän liittolaisiaan vastaan?

    Kannatan itse rauhanomaista lähestymistapaa. Hyväksyn juutalaiset osaksi ihmiskuntaa ja pidän heitä yhdenvertaisina muiden rotujen keskuudessa. Heidän ylivaltaansa en hyväksy. Muutuin tosin epävarmaksi kannastani: kuljenko tuhoon tuomittua polkua?

    Jos teillä on laittaa linkkejä juutalaiskysymyksen pohdintaan tai tiedätte vastauksia esittämiini kysymyksiin, niin olisin kiitollinen. Tunnen olevani eksyksissä asian suhteen.

 3. Mielestäni kansallissosialistinen Pohjola ei kaipaa juutalaisia, puhumattakaan sionisteista. Juutalaisilla on jo oma valtionsa (The Jewish State)ja sille on syydetty loputon määrä rahaa, valtaa ja aseita ja sen puolesta on tapettu miljoonia ja esim. USA on tapattanut omia nuoria miehiään loputtomissa sodissa.

  Jos tämä ei nyt riitä niin mitä vielä pitää tehdä?

  Ei, kyllä asia nyt vain on niin, että tämän ryhmän on Kevin Macdonaldin mukaan parasta “dwell alone” eli elää omassa porukassaan ja Israel on siihen paras paikka. Sillä on ydinase, loputtomasti rahaa ja, mikä parasta, maailman taitavimmat ihmiset, eli juutalaiset. Jos juutalainen ei siellä pärjää niin missä sitten.

  Ja kauppaa voidaan tehdä, Israelin kansalainen voi hakea viisumia, mikäs siinä.

  Mutta ei se parane muuten kuin ottamalla rauhanomainen, totaalinen pesäero.

  Juutalaisvaltio ei ota muslimeja.

  Kansallissosialistinen valtio ei todellakaan ota juutalaisia. Mikä siinä on ihmeellistä?

  • Juutalaiset eivät koskaan tulisi toimeen omillaan, koska heidän kulttuurinsa on kautta historian perustunut korkovelkahuijaukseen ja toisten työn hedelmien hyväksikäyttöön. Israel on parasiittivaltio, joka on täysin riippuvainen USA:lta ja Saksalta kupatuista tukiaisista ja teknologiasta. Sionistit eivät voi enää perääntyä ja päästää irti länsimaita pihdeistään, koska he ovat polttaneet kaikki sillat takanaan. He ovat tahranneet kätensä niin hirvittäviin rikoksiin ihmisyyttä vastaan, että jos gojim-kansat saisivat hallita itseään vapaasti ja sionistinen sensuurikoneisto menettäisi valtansa, juutalaisten veriteot valkenisivat ihmisille ja heidät hävitettäisiin maan päältä alta aika yksikön vihastuneiden kansakuntien yhteistoimesta. Niinpä heillä ei ole muuta tietä kuin lykätä väistämätöntä, ja jatkaa valheen tiellään lopunajan NWO-tyranniansa rakentamista, kunnes he ajavat itsensä ja koko maailman tuleen.

   • Tiedän tämän. Juutalaisvaltio romahtaisi heti, jos sen pitäisi elää juutalaisten työllä. Olet tismalleen oikeassa, allekirjoitan joka sanan.

  • Ei niitä tarvitse ottaa vastaan, parempi kun ei sotketa etnisyyksiä muutenkaan. Koko pointti oli siinä että ei pitäisi puhua “juutalaisista” omana kollektiivisena ryhmänä kyömynenäisiä paholaisia joilla kaikilla on muka sama agenda. Ainoa juutalainen jonka tunnen ajaa Lähi-itään kahden valtion mallia. Hänen tuttavapiiriin sitten kuuluukin näitä paljon puhuttuja sionisteja jotka ovat sitten porukka aivan erikseen.

   • Uskoin joskus itsekin tuohon, mutta nyt tiedän paremmin. Tämän ryhmän kertakaikkiaan pitää “dwell alone” eli elää omassa joukossaan, erillään valkoisista kansoista.

    Tutustuin taas kerran bolshevikkivallankumouksen johtoon ja tiedän paremmin. Ei ole varaa antaa yhtään köyttä, ei tuumaakaan, paitsi yhteen tarkoitukseen.

 4. Asiaa ei ole tarpeen monimutkaistaa. Tai jauhaa loputtomiin.

  Se nyt vain on niin, että valkoiset kansat voivat paremmin ilman sionisteja. Ei siinä mitään kummallista ole, sillä sionistit eivät ole isänmaallisia kuin vain omalle valtiolleen eli Israelille. Kyllä sen kaikki tietävät. Uskooko joku, että kaksoispassilla elävä (Israel/Suomi) sionisti antaisi henkensä Suomen puolesta, jos Suomen ja Israelin välillä olisi sota? Käsi ylös.

  Sionisti ei ole altruisti, hän ajattelee aina ja vain juutalaisten parasta. Näettekö jossakin mailmankolkassa sionisteja altruistisesti auttamassa (sionistien rahoilla) muita kuin juutalaisia? Ette näe.

  Näette kyllä Soroksen “auttamassa” arabeja muuttamaan massoittain valkoisten kansojen maihin. Mutta koskaan, missään, milloinkaan, ette näe sionistien keräävän rahaa tai auttavan valkoisia kansoja. Ette koskaan, ette milloinkaan, ette missään. Jos sionisti “auttaa” niin voitte poistaa varmistimen. Hänen “apunsa” on sitä, mitä me valkoiset kansat vähiten tarvitsemme.

  Ja nyt kun Israel lopultakin on olemassa niin sionisteilla on oma maansa. Siis eläköön siellä, kaikki, ikuisesti.

  Vastavuoroisesti voimme luvata, että yksikään kansallissosialistisen valtion asukki ei koskaan halua muuttaa Israeliin. Voimme myös luvata auttaa, kuten Soros, arabeja muuttamaan Israeliin. Tätä tuemme, tätä rahoitamme, tätä haluamme. Se on meidän mielestämme sitä aitoa, oikeaa diversiteettiä: muslimi nai juutalaisen, juutalainen nai muslimin. Juutalaiskouluissa kaikuu huuto minareetista, ja muslimikouluissa tavataan Talmudia. Molemmat hakatkoon päätään itkumuuriin niin että ääni kuuluu aina Haifaan asti.

  Tehdään tällainen koe. Erotaan, eletään valkoisina valkoisten kansojen maissa ja katsotaan 20 vuoden kuluttua, kuinka kosherkansa derivoi valuuttojaan arabien kanssa. Mutta meille ei ole asiaa, muuta kuin nätisti viisumin kanssa ja lyhyeksi aikaa.

Comments are closed.