Koti Uutisia Poliittista vainoa Turun AKK:ssa

Poliittista vainoa Turun AKK:ssa

7

AKK

Turun Aikuiskoulutuskeskuksessa on talven aikana ollut kireä tunnelma. Oppilaitoksen ilmoitustauluille on kiinnitetty Suomen Vastarintaliikkeen mainoksia, joissa kritisoidaan yhteiskunnan ongelmia.

Flyeri
Liikkeen lentolehtinen, josta kiista alkoi.

Koulu suivaantui tästä ja julkaisi ilmoitustauluilla vastineen, jossa mainosten levittäjää uhataan välittömällä erottamisella ja rikosilmoituksella. Lisäksi koulu syyttää oppilaitoksen tiloissa sattunutta suomalaisen ja ulkomaalaisen oppilaan välistä nujakkaa mainosten aiheuttamaksi. Mainosten levittäjää ei ole vielä saatu selville ja koulu jatkaa oppilaiden painostusta asian osalta.

Ilmoitus
Koulun poliittinen uhkausviesti opiskelijoille.

Koulun vastineen mukaan mainokset kiihottavat kansanryhmiä kohtaan. Mainoksissa ei kuitenkaan mainita yhtään kansanryhmää, eivätkä ne keskusrikospoliisin aikaisempien tutkimusten mukaan ole laittomia. Omien ilmoitusten jättäminen ilmoitustauluilla ei myöskään ole kielletty, joten toiminnassa ei ole mitään väärää.

Pelote
Liikkeen vastaus uhkaukseen.

Turun aktivistiryhmä teki vastineelle vastineen. Jäämme odottamaan tilanteen kehittymistä.

7 KOMMENTIT

 1. Aivan tosi. Yhteiskuntaan sopeutumattomat maahanmuuttajat (tai maahanmuuttajat ylipäätään) sekä monikulttuuri eivät ole “kansanryhmiä”. Kyllä tässä oli nyt Turun AKK:n henkilökunta se, joka kiihottui. Eihän tässä mitään laitonta ole, muuten kuin että Turun AKK selvästi ilmaisee, että opiskelijoilla ei ole poliittista mielipiteen muodostamisen vapautta, mikä kuuluisi olla tämä kuuluisan länsimaisen demokratian kulmakivi.

 2. Alhaista toimintaa koululta! Täytyypä kirjoittaa pomoille sähköpostia.

 3. No johan taas pomppasi! Pikkasen paistaa koulun poliittinen väri läpi tuossa. Eikä tule ainoa koulu. Valtaosa niistä on vasemmistoa täynnä ja sen näkee myös heidän käytöksessään. Opettajien ei tulisi ilmaista omaa mielipidettään politiikaan mitenkään vaan toimi neutraalina “tietopankkina” oppilaille. Nykyään he kuitenkin tuovat omaa mielipidetään julkeasti esille ja tätä kautta painostavat oppilaita.

  Esimerkkinä viime presidentinvaalit, jossa toivat omaa ehdokastaan esille ja haukkuivat vastapuolen.

  Ongelmaksi tämä muodostuu todistuksen arvosanoissa. Pitää jaksaa kurmartaa sen aikaa tälle roskasakille, jotta saa todistuksen ja tämän jälkeen heidät voi jättää oman onnensa nojaan. Muutoin he pääsevät vaikuttamaan nuoren elämään liian vahvasti antamalla huonoja arvosanoja. Sekin tosiasia on, että numerot tulevat pärstäkertoimen mukaan eivätkä kykyjen.

  Tsemppiä Turkuun ja kirjoittakaa lisää tilanteesta!

 4. Helsingissä myös työvoimakoulutuksessa kokoomuslaiset EU-uskovaiset höyrypää “opettajat” saarnaavat, että Persuja ei saa äänestää, natsit on pahoja ja että niitä vihaa kaikki. EU-uskovaisilla on kova pelko päällä, sillä heidän propagandalla peittelemä EU-fiasko on hajoamassa käsiin maahanmuuton ja kapitalistisen talouspolitiikan takia.

 5. Ainakin alkuvuonna 2006 Turun AKK:ssa opettajat myivät ulos omaan piikkiin FIN:n pakkauslavoja. Samaten kone- ja laitosasentajan kursseilla rakennettiin opettajan purjevenettä ja entisöitiin saman ihmisen moottoripyörää…

  Valitin muistaakseni asiasta työvoimaministeriöön, jotka valittivat asiasta Turun työvoimatoimistoon, jotka valittivat Turun AKK:n rehtorille ja joka valitti samalle opettajalle, josta olin valittanut.

  Opettajan toimesta jouduin niin kovan paineen alaiseksi, että kurssin lopettaminen oli ainut vaihtoehto…

  Jos joku haluaa nostaa syytteen Turun AKK:ta vastaan, niin meikäläisestä löytyy heti todistaja väärinkäytöksille.

Comments are closed.