Koti Uutisia Poliittisesti epäkorrekti taiteilija pahoinpidelty Tanskassa uutenavuotena

Poliittisesti epäkorrekti taiteilija pahoinpidelty Tanskassa uutenavuotena

5

UK_Dan_Park_pahoinpidelty

Ruotsalainen katutaiteilija Dan Park, joka on tunnettu poliittisesti epäkorrekteista ja provosoivista töistään, pahoinpideltiin uudenvuodenyönä Kööpenhaminassa. Viettäessään iltaa ystävänsä kanssa ilotulitusta katsellen ja paikallisessa baarissa istuen Parkin kimppuun hyökkäsi aivan provosoimatta kuusi naamioitunutta äärivasemmistolaista huutaen “natsisika”.

Taiteilija itse kommentoi pahoinpitelyä Facebook-sivullaan seuraavasti: “Alkoipa uusi vuosi hyvin, Kööpenhaminan Norrebrossa kimppuuni hyökkäsi kuusi kappaletta naamioitunutta ‘antifasistia’. Tanskassa kaikki eivät selvästikään pidä taiteestani.”

Myös Kööpenhaminan poliisi vahvisti pahoinpitelyn tapahtuneen ja kertoi lisäksi, että paikalliselle Bellahoyn poliisiasemalle oli tullut asiasta ilmoitus. Park kertoi, ettei hän nähnyt hyökkääjiä kunnolla, mutta hänen paikalla ollut ystävänsä sanoi tekijöiden näyttäneen “autonomisilta äärivasemmistolaisilta”.

Antifasistit ovat pahoinpidelleet Parkin jo useamman kerran aikaisemmin, viimeksi puolitoista vuotta sitten tämän ilmestyttyä pilailemaan rikollisten romanien puolesta mieltään osoittaneiden punaisten kustannuksella Malmössä. Taiteilija on tuomittu moneen kertaan “kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”. Viimeksi hän sai puoli vuotta vankeutta ja 60 000 kruunun sakot. Parkia vaadittiin oikeudessa toimitettavaksi psykiatriseen pakkohoitoon töittensä poliittisen epäkorrektiuden vuoksi.

Alla muutamia Parkin kantaaottavia kollaaseja:

UK_Dan_Parkin_kollaasi_1UK_Dan_Parkin_kollaasi_2UK_Dan_Parkin_kollaasi_3

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen: Taiteilijalle 6 kuukauden tuomio sananvapausrikoksesta Ruotsissa

5 KOMMENTIT

 1. Miten helvetissä poliittisesta epäkorrektiudesta voidaan edes vaatia psykiatriseen pakkohoitoon.
  Vasemmistolaiset “suvaitsevaiset” taas vauhdissa. Jos mielipide on “väärä” tai “poliittisestiepäkorrekti”, pitää henkilö likvidoida. Pahimpia fasisteja ovat itse vasurit ja Israel näinä päivinä.

 2. Kun faktoja vastaan ei voida taistella sanoilla turvautuvat viherpuna radikaalit väkivaltaan…

  Luulevatko punikit, että joku oikeasti, että joku vakaasti esim. Kansallis-sosialismiin uskova luopuu aatteistaan punaisen terrorin/väkivallan kokiessaan? Tämähän vain vahvistaa ihmisen uskoa vakaumukseensa, kun “natsilla” on faktat/totuus puolellaan ei punikeille jää kuin väkivalta ja häiriköinti!

  Muutenkin punikit tänä päivänä yhtä saamatonta ja utopistista, kuin esim. Saksan punikit ensimmäisen maailmansodan jälkeisenä aikana.

  Harakoitten utopistiset päästä keksityt tarinat esim. Onnistuneesta hit & run iskusta katupartiota vastaan! Kyllä siellä oli punikki tai pari jotka joutuivat maasta tukea hakemaan nopeassa rytäkässä.. Jos yhtä katupartiolaista joku ulkomaan vahvistus uskalsi lyödä rautaputkella ja siihen jäi Suomesta välittävien vahingot… Punikkien taktiikka oli vähintään mielenkiintoinen, jätetään aseet maahan ja käännetään selkä viholliseen päin = taktinen vetäytyminen…

  Valheellinen propaganda ja tiedon anto on kuulunut punaisten toimintaa aina, ja tulee aina kuulumaan!

 3. Tuosta Dont believe the hype kuvasta pitäisi tehdä paita. Ostaisin heti yhden tai kaksi!

 4. Pakkohoidon vaatiminen väärinajattelusta on kulttuurimarxilaisen totalitärismin ääri-ilmentymä. Monikulttuurisuus ja marxilaisuus on tervettä, oikeaa ajattelua, poikkeamat kuten maahanmuuttokriittisyys, konservatiivisuus tai juutalaiskriittisyys ilmentävät pelkoja ja harhoja. On toista sanoa, että olet väärässä, koska ajattelet tietyllä tapaa ja sanoa, että koska ajattelet tietyllä tapaa, olet mielisairas.

  Jos Orwellin 1984 on tuttu, niin meininki alkaa hieman sitä muistuttaa. 1984:ssa systeemi ei tyydy toisinajattelijoiden likvidoimiseen, vaan nämä pitää parantaa ja saada ajattelemaan oikein. Tämä taas tapahtuu lähinnä kidutuksella, mutta se vedetään niin pitkälle, että uhrien mieli murtuu ja on muovattavissa. Ei riitä, että he sanovat jotain vaadittua, heidän on myös uskottava se. Samassa teoksessa esitellään myös kielen hallintaa ja sen voimaa. Tästä oikean maailman versio on poliittinen korrektius, joka kieltää tiettyjen sanojen käytön.

  Aika pahan näköistä jälkeä, toivottasti taiteilija paranee!

 5. Muistakaa, että hyysärien mielestä (mm. vasemmisto) on tässäkin syypää tämä taiteilija, ja mamut jäävät rangaistuksetta.

  Rakastan tätä nyky politiikkaa (sarkasmia).

Comments are closed.