Koti Kansallissosialismi.com Poliittinen soturi

Poliittinen soturi

0

Laajasti puhuen on olemassa kaksi ihmisryhmää valkoisen vastarinnan liikkeessä. Ensimmäinen ryhmä sisältää niitä, jotka pitävät valkoisten selviytymiskamppailua harrastuksena, ajankuluna, jota he harjoittavat vapaa-aikanansa, jos ja kun outo mieliala iskee heihin. Tämä on toistaiseksi suurin ryhmä: nämä harrastelijat ovat yhtä suurilukuisia kuin hyödyttömiäkin. Toinen ryhmä sisältää niitä, jotka ottavat taistelun tosissaan ja käyttäytyvät sen mukaisesti. Nämä ovat poliittisia sotureita, ja ikävä kyllä heidän lukumääränsä on paljon pienempi. Poliittinen soturi voi olla erityisen selväpiirteinen: Hän on joku, joka rakastaa rotuaan ja maataan enemmän kuin on huolissaan omasta hyvinvoinnistaan/tuestaan. Hän ei ole älykäs hienostelija eikä kadulla räyhääjä. Hän on älykäs ja tarpeeksi sivistynyt tietääkseen, mitä varten hän taistelee, ja tarpeeksi rohkea noustakseen puolustamaan uskoaan kun hänet painetaan ahtaalle. Hän on joku, joka harjaantuu siinä, mitä hän saarnaa, ja asettuu sanojensa taakse teoissaan. Hän ei ehdottomasti ole joku, joka puhuu paljon mutta tekee vähän.

Poliittinen, ei sotilaallinen, taistelu

Me korostamme tasavertaisesti kumpaakin sanaa “poliittinen” ja “soturi.” “Poliittista” pitää painottaa, koska olemme nyt osallistuneet sotilaalliseen kamppailuun. Vaikka valkoisen aktivistin lailliset oikeudet ovat kiihtyvästi hävinneet, muinaiset vapaudet, jotka esi-isät voittivat meille, ovat vielä tarpeeksi painavia, jotta voimme järjestäytyä ja toimia laillisesti ja avoimesti. Lukuun ottamatta epäoikeudenmukaista ja lainvastaista “antivihan” lainsäädäntöhäirintää poliisilta ja hallituksen virkamiehiltä taisteluhaluiset valkoiset silti nauttivat oikeuksista kuten sananvapaus, lehdistönvapaus, kokoontumisvapaus, uskonnonvapaus, vapaus omistaa ja kantaa aseita, vapaus järjetöntä haltuunottoa vastaan, vapaus itsensä syyllistämistä vastaan, vapaus anoa epäkohtien korjausta ja oikeus johtaa ja pitää poliittista virkaa. Sellaiset oikeudet ja vapaudet ovat tärkeä työväline taistelussa pelastaa rotumme sukupuutolta – ne todella ovat aseemme! Poliittinen soturi ymmärtää, että laillinen toiminta on luonnollinen etu ja suunnattoman arvokas, ja se estää heitä tekemästä vihollistamme vastaan ennenaikaista sotilaallista iskua, joka olisi tyhmyyden huippu.

Poliittisen soturin hyveet

Samaan aikaan poliittinen soturi on tietoinen siitä, että taistelu, jota olemme käymässä, on kuolettavan vakava, ja tietyt hyveet, jotka perinteisesti ruumiillistuvat valkoisessa soturissa, ovat apu, jotka valkoisen taistelevan radikaalin tarvitsee pitää itsessään. Nämä sisältävät (mutta eivät rajoitu näihin):

  • Kurinalaisuus: Kurinalainen käyttäytyminen on poliittisen soturin arvoleima. Hän on järjestyksellinen ja hyvähermoinen. Hän hallitsee tunteitaan – tunteet eivät hallitse häntä. Poliittinen soturi on tietoinen siitä, että hän on valkoisen väestön liikkeen edustaja ja käyttäytyy sen mukaisesti itse koko ajan. Kurinalaisen käytöksen kautta hän tekee hyvän vaikutuksen väkemme yleisjoukolle ja ehkäisee valkoisten vastustajien edustajien pyrkimyksiä pidättää hänet tai ahdistella häntä.
  • Rohkeus: Poliittinen soturi tekee mitä hänen tarvitsee tehdä edesauttaakseen valkoista vallankumousta, vaikka hänen tekemisensä johtavat hänen henkilökohtaisen turvallisuutensa vaarantumiseen. Samalla, kun hän ei tarpeettomasti aseta itseään vaaraan typeryydellään tai uhkarohkeudellaan, hän ei silti käännä selkäänsä ja juokse pakoon asioiden kärjistyessä.
  • Lojaalisuus: Poliittinen soturi on lojaalisuuden ruumiillistuma. Hän on uskollinen rodulleen, hän on uskollinen tovereilleen, hän on uskollinen johtajilleen, hän on uskollinen perheellensä ja uskollinen valkoisen kansan liikkeelle. Hän on ylpeä lojaalisuudestaan. Se on hänen kunniansa.
  • Koulutus : Poliittinen soturi on tietoinen siitä, että hän on itse kaikkein tärkein apulähde, joka liikkeellämme on. Hän pyrkii jatkuvasti lisäämään arvoansa rodulle kehittämällä etevyyttään ja ammattitaitoaan täydelliseksi. Hän lukee ja opiskelee; hän pitää itsensä ruumiillisesti kunnossa; hän on lakkaamatta etsimässä uusia keinoja maksimoidakseen tehokkuutensa. Tällä keinolla hänen vapaatuntinsakin on omistettu oman kansan palvelemiseen.

Hengellinen ulottuvuus

Lisäksi havaitsemme, että nämä poliittiset soturit, joiden motivaatio sisältää hengellisen tekijän, ovat ahkerimmat ja tehokkaimmat valkoisista aktivisteista: he työskentelevät kauemmin, taistelevat kovemmin ja ovat halukkaampia uhrautumaan. Valkoisen vastarinnan liikkeessä on nykypäivänä laaja valikoima uskonnollisia vakaumuksia, mukaan lukien identiteettikristityt, odinistit, hitleristit, Creativity-jäsenet ja National Alliancen kosmoteistit. Jokin erityinen uskonnollinen oppihaara on vähemmän merkittävä kuin kaikki voitokkaat ajattelutavat, jotka pyhittävät rotumme ja pitävät sitä jumalaisena ainutlaatuisessa idearikkaudessaan ja uskovat, että puolustamalla sitä olemme tekemässä Luojan työtä.

Mitä hän välttää

Näiden positiivisten piirteiden joukossa on negatiivisia käyttäytymismalleja, joita poliittinen soturi välttää kuin ruttoa. Näihin lukeutuvat:

  • Rodullinen väkivalta: Poliittinen soturi ei ole väkivaltainen. Hyökkääminen puolustuskyvyttömän toisen rodun jäsenen kimppuun ei millään tavalla varjele valkoista rotua eikä myöskään edistä mielenkiinnon herättämistä valkoisen kansan liikkeeseen.
  • Rikollinen käytös: lain rikkominen itsessään ei ole “vallankumouksellista aktivismia” – erityisesti, kun se riistää valkoisia siskoja ja veljiämme!
  • Alkoholin väärinkäyttö: Viikinkien pyhässä tekstissä Hávamálissa Odin kertoo kannattajajoukolleen, että “alkoholi on soturin pahin eväs”. Tarpeeksi sanottu!

Naispuolinen soturi

Vaikka laaja enemmistö poliittisista sotureista on miehiä, on heidän joukossaan myös naisia. Olisi mieluisampaa olla mukana taistelussa, jossa rotumme hellävarainen puolisko voisi välttää vaaroja ja epämukavuuksia, joita me kohtaamme tänään, mutta se ei ole pääasia. Todellakin, valkoiset naiset ovat useammin valkoisten vastaisessa kansanmurhassa maalitauluina ja uhreina kuin miesväki. Me tunnistamme, että luonto on luonut miehen soturiksi ja naisen hoivaajaksi, mutta jotkut naiset tuntevat, että elämä tai kuolema taistelussa, johon osallistumme, on jotain, jossa heidän täytyy astua esiin ja ottaa paikkansa etulinjassa puolisonsa, poikiensa ja isiensä rinnalla. Tulisi myös huomata, että käytämme sanaa “poliittinen” termissä “poliittinen soturi” laajemmassa merkityksessä. “Poliittisella” me tarkoitamme kaikkea toimintaa yhteydessä valtaan, eikä vain vaalipolitiikassa, kuten se normaalisti mielletään amerikkalaisessa yhteydessä. Tästä johtuu, että poliittinen soturi voi olla sitoutunut aktiviteettiin, joka sisältää kulttuurista, ekologista, lainopillista, taloudellista, sivistyksellistä tai tieteellisestä kamppailua, kuten myös enemmän sovinnaista poliittisesta toimintaa.

Jatkakaa!

Jotkut, jotka ovat lukemassa tätä artikkelia, voivat jo olla poliittisia sotureita – kuitenkaan suurin osa ei ole. Toimintaohjeet ovat selviä niille teistä, jotka olette valkoisen vallankumouksen puolesta käytävässä kamppailussa mukana. Ne, jotka eivät ole poliittisia sotureita (vielä) voivat hankkiutua sellaisten valkoisten miesten ja naisten pariin, jotka ovat omistaneet elämänsä kansansa hyvinvoinnin ja selviytymisen puolesta. Jos et voi tulla poliittiseksi soturiksi itse – olipa syy mikä tahansa – täytyy sinun löytää keinoja auttaa niitä, jotka jo sellaisia ovat. Sinun ei pidä olla heidän tiellään tai tehdä heidän tehtäväänsä vaikeammaksi kuin mitä se jo on. Tuleviin Resistancen numeroihin tulee ohjeita poliittiselle soturille. Me teemme osamme ja luotamme siihen, että te teette omanne: rotusi olemassaolo riippuu siitä! 14 sanaa!

David Walker