Koti Uutisia Pohjoismaat Poliitikot tyrmistyneitä PVL:n toritapahtumista Norjassa – protestoivat homopropagandalla

Poliitikot tyrmistyneitä PVL:n toritapahtumista Norjassa – protestoivat homopropagandalla

4
Mossin ja Fredrikstadin pormestarit Hanne Tollerud ja Jon-Ivar Nygård.

Vastarintaliike järjestää lauantaina Norjassa toritapahtumia sekä Fredrikstadissa että Mossissa. Tästä kansanpetturipoliitikot eivät ole järin innoissaan. Fredrikstadin pormestari Jon-Ivar Nygård kommentoi Fredriksstad Bladille olevansa tietoinen toritapahtumista, mutta hänellä ei olisi mitään tekemistä itse lupahakemusten käsittelyn kanssa.

– Olen tietoinen siitä, että lupahakemus on saapunut, mutta sen käsittelystä päättää hallinto. Sen voin kuitenkin sanoa, että Pohjoismainen Vastarintaliike ei ole tervetullut Fredrikstadiin, ja tämän kaupungin poliitikot ovat selvästi ilmaisseet päätöksellään kaupunginvaltuustossa.

Kuten tavallista, Nygård ottaa itselleen oikeudet puhua koko Fredrikstadin asukkaiden puolesta, ja hän viittaa kaupunginvaltuuston viimeisimpään päätökseen, jonka mukaan PVL:ää vastaan on työskenneltävä “kaikin mahdollisin keinoin”. Nygård unohtaa luonnollisesti mainita, että päätöksestä äänestivät vain punavihreät puolueet. Ehdotuksen alullepanijoina olivat puolestaan kolme kommunistia.

Mossin pormestari Hanne Tollerud ei myöskään ole ilahtunut Vastarintaliikkeen suunnitellusta toritapahtumasta Mossissa. Demokraten-lehdelle Tollerud kommentoi, että on “äärimmäisen vastenmielistä”, mikäli lupahakemus toritapahtumalle hyväksytään. Tollerud kirjoittaa lehdistötiedotteessa:

Järjestö ei ole tervetullut, emmekä me halua heitä tänne. Mossissa meillä on kristallinkirkas ajatus siitä, että meillä on täällä avokätinen, vastaanottavainen ja monimuotoinen yhteiskunta. Niin kauan kuin järjestö on laillinen, ratkaisevia ovat kuitenkin juridiset seikat ja sananvapaus.”

Tollerud jatkaa edelleen, että Mossissa tullaan nostamaan salkoon homoliikkeen lippu selvän signaalin välittämiseksi siitä, millaiset arvot Mossissa ovat vallassa.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

 1. Ai että 😀 Eikun kaikki Fredrikstadiin riimulippu korkealla! Nämä ja näiden monimuotoinen kaupunki 😀

 2. Tollerud jatkaa edelleen, että Mossissa tullaan nostamaan salkoon homoliikkeen lippu selvän signaalin välittämiseksi siitä, millaiset arvot Mossissa ovat vallassa.

  Eli tuonne ei ilman peltisiä pöksyjä uskalla mennä. Kyllähän on taas perhearvot kohdallaan. Olen jokseenkin varma, että k.o. henkilöllä on vahvat kytkökset Norjan Barnvernetiin, joka keräilee hyvinkin epämääräisillä perusteilla lapsia heteroilta ja tekee sijoituskotibisneksellä miljoonia. Ja sijoituskodeissa on usein kaksi isää tai äituä.

 3. Minusta on vastenmielistä homokulkueet ja sateenkaariliput! Riimulippu korkealle ja kohti voittoa!

 4. ielestäni tässä tilanteessa Vastarintaliikkeellä on valttikortit kädessä. En tosin osaa näin äkkiseltään sanoa, miten tilanteessa kannattaisi menetellä.

  — Ehkä jonkinlainen lippu- tai värivastaus kunnan toimiin.
  — LGTB-väriset T-paidat vastarintaliikkeen logolla siten, että jokainen paita on yksivärinen, mutta ryhmäkuvassa ne muodostavat sateenkaarivärit? (Vastarintaperhe. Äitinalle on punainen, isänalle on sininen, jne.)
  — Julkisuuden maksimointi.

  Huomattava, että pormestari puhuu sellaisia, mistä maksetaan.

Comments are closed.