Koti Uutisia Kotimaa Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen valehteli tietämättömyydestä al-Holin suhteen

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen valehteli tietämättömyydestä al-Holin suhteen

12
Seppo Kolehmainen.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen jäi nolosti kiinni valheesta hänen valehdeltuaan, ettei muka tietäisi mitään al-Holin terroristipalautuksiin liittyvistä suunnitelmista. Valtion suunnitelmana on ollut tuoda kaikki halukkaat terroristit charter-lennoilla takaisin Suomeen nauttimaan täydestä ylläpidosta.

Suomen korkea-arvoisin poliisivirkamies Seppo Kolehmainen oli keskiviikkona eduskunnan hallintovaliokunnan kuultavana. Jussi Halla-aho oli esittänyt Kolehmaiselle kysymyksen tiedustellakseen, onko Kolehmaisella tietoa mistään suunnitelmista. “Minulla ei ole tällaista tietoa, että joku tietty päivä olisi Suomeen tulossa”, kuului valehtelijapoliisin vastaus jatkuen, ettei hän “ole itse nähnyt riviäkään tällaisesta suunnitelmasta.”

Kuitenkin samana päivänä Yle uutisoi nähneensä marraskuussa kirjatun asiakirjan, jossa on myös Kolehmaisen allekirjoitus. Asiakirjassa käsitellään nimenomaan suunnitelmaa tuoda terroristeja suomeen veronmaksajien rahalla. Asialla on hallituksen sekä suomalaisten turvallisuudesta vastaavan poliisihallituksen siunaus.

Lähde: Yle, MTV

12 KOMMENTIT

 1. Seppo Kolehmainen itse ruikuttaa virkamiesten maalittamisesta ja kerjää sääliä, miettisi mistä kritiikki johtuu. Aina ennenkin valehtelijoita on arvosteltu ja halveksittu, ja yleensä perustellusti.
  Neuvostoliitossa oli hänenkaltaisilleen kysyntää, nyt vain Neuvostoliito on purettu kansalaisten huomattua sen olleen toimimaton. Seppo Kolehmainen kuuluu ihmisryhmään, joka sopi vain Neuvostoliittoon ja valitettavasti myös eurokommunistiseen Euroopan unioniin.

 2. Siis sanoi “Minulla ei ole tällaista tietoa, että joku tietty päivä olisi Suomeen tulossa”. Tuo voi olla totta.

  Hän ei siis tiennyt tiettyä päivämäärää, mutta ehkä tiesi epätarkan päivämäärän, esimerkiksi kuukauden, milloin isis-naiset tulevat. Joku hyväuskoinen kuulija voi luulla, ettei hän tiennyt tuloajankohtaa ollenkaan.

  Jos siis tietää, että joulukuun viimeisellä viikolla tapahtuu jotain, mutta haluaa esittää tietämätöntä, voi sanoa, ettei tiedä tarkka päivämäärää milloin tapahtuu.

  Entä mitä merkitsee lause “ole itse nähnyt riviäkään tällaisesta suunnitelmasta.” Se voi olla totta. Hän on ilmoittanut, ettei halua _nähdä_ suunnitelmaa, mutta on kuullut siitä ja halunnut suullisen selostuksen siitä.

  • Hän on allekirjoittanut kyseisen paperin. Tosin, voihan papereita allekirjoittaa lukematta niitä läpi.

 3. Virkamiehiä ei tietenkään tulisi maalittaa, mutta tämäntapainen käytös lähes kannustaa ihmisiä siihen

 4. Mitä sillä on väliä vaikka korkean virkansa korruption ansiosta saanut virkamies syöttää tieten tahtoen pajun köyttä jollekkin eduskunnalle? Siittä kun ei koskaan seuraa yhtään mitään. Valehtelihan Kempeleen Kalifikin ainakin kaksi (2) eri kertaa päin naamaa eduskunnalle, ja jäi niistä molemmista kerroista kiinni, mutta mitään seuraamuksia ei valehtelusta seurannut, niin miksi ei sitten pienemmätkin herran nilkit velehtelisi kun siittä ei kerran seuraa yhtään mitään, eikä minkäänlaisia seuraamuksia tarvi edes kaukaisesti pelätä olipa kysymyksessä millainen rikos tahansa. Poliitinen eliitti, ja sekalainen rahaylimystö, on suojannut itsensä täysin lain yläpuolelle korruptoimalla kaikki ministeriöt poliittisilla virkanimityksillä. Kolehmainenkin on korkean virkansa velkaa kokoomukselle ja puhuu mitä kokoomuksen puoluetoimisto käskee muutoin voi olla edessä nolo erottaminen, sillä kun puolue on kerran virkaan nimittänyt puolue voi myös erottaa siittä virasta, niinpä Kolehmaisen on pakko sanoa mitä käsketään. Poliittisen eliitin hampit tehtailee rikoksia sen kuin vain kerkeää, ja varastaa verorahaa miljardeja omiin liiveihin, mutta ryöstön uhri ei saisi sanoa siittä sanakaan. Melkoista paskaa suoraan sanottuna.

 5. (((IS)))-lööppi tänään: KIISTA AL-HOLISTA REPII HALLITUSTA.

  Kiista alkoholista? Ei? Al-Holista? Mikäs perkele sellainen on ja miksi se on Suomen myydyimmän lehden ykköslööppi? Eikö Suomen hallituksen pitäisi painia suomalaisten ongelmien parissa ja niiden ratkaisemiseksi — eikä niiden lisäämiseksi!

 6. Noilla miliisiylijohtajilla on jännä taipumus avautua asioiden todellisesta laidasta, vasta kun eläke turvallisesti juoksee… Näin voidaan siis turvallisesti päätellä, että 100% siitä, mitä suusta tulee virassaoloaikana on ihan silkkoa paskaa

Comments are closed.