Koti Uutisia Poliisiylijohtaja Paatero: lisää maahanmuuttajia poliisiin

Poliisiylijohtaja Paatero: lisää maahanmuuttajia poliisiin

4

UK_Mikko_PaateroPoliisiylijohtajan virkaa hoitava Mikko Paatero toivoo poliisikuntaan lisää maahanmuuttajia. Paateron mukaan suurimmat tulevaisuuden haasteet ja uhkakuvat Suomen poliisille ovat terrorismissa, järjestäytyneessä ja kansainvälisessä rikollisuudessa sekä Suomen pitkissä välimatkoissa harvaan asutuilla alueilla.

“Poliisin kielitaitoa pitää lisätä, pitää tietää, mitä maailmalla tapahtuu. Poliisikuntaan pitäisi saada vauhdilla lisää maahanmuuttajia ja eri etnisen taustan omaavia, erilaisia ihmisiä”, Paatero kertoi Iltalehdelle.

Esteenä maahanmuuttajien työllistymiselle on Paateron mukaan usein puutteellinen kielitaito. Tähän hän ehdottaakin ratkaisuksi kielitaitokynnyksen madaltamista.

Ilmeisesti Suomen poliisille on tärkeämpää olla poliittisesti korrekti kuin tarjota kansalle osaavaa apua ongelmatilanteissa.

Lähde: Iltalehti

4 KOMMENTIT

  1. Jospa edes lukuisat nuoret koulutetut suomalaispoliisit saisivat mielekkäitä töitä alalta, ennen kuin hoonosoomi-väellä mustia maijoja miehitetään!

  2. Täysin järjenvastaista puhetta. Kohta ei NATO-intoilijoilla ole mitään minkä säilyttämiseen vedota Venäjä-uhkakuvaa lietsoessa.

    • Peukutin, kun tulkitsin Sinun tarkoittavan järjenvastaisena poliisijohtajan puheita. Venäjä-uhkakuvaa ei historian valossa tarvitse lietsoa; Venäjä on ja pysyy Suomen itäpuoleisena rajanaapurina. Rajan toisella puolella on Länsi.

  3. Tulevaisuus: heikosti suomea puhuvat poliisit, joilla on vihakomplekseja valtaväestöä kohtaan ja ovat lojaaleja ensisijaisesti omalle heimolle/uskontoryhmälle/jne., ylläpitävät “turvaa” maassa.

Comments are closed.