Koti Uutisia Poliisit kieltävät kansallismielisten mielenosoituksen Kölnissä uutenavuotena

Poliisit kieltävät kansallismielisten mielenosoituksen Kölnissä uutenavuotena

3

Kölnin poliisi on kieltänyt Saksan kansallisdemokraattisen puolueen (NPD) uudenvuodenaaton mielenilmauksen vedoten “turvallisuushuoliin”. Tapahtuman tarkoitus oli muistaa ja vastustaa viime vuoden pakolaisten seksuaalista väkivaltaa.

“[Kölnin] poliisin päällikkö Jürgen Mathies on kieltänyt joulukuun 31. päivälle ajoitetun NPD:n mielenosoituksen”, lukee poliisin virallisessa tiedotteessa. “Syy kieltoon on yleiseen turvallisuuteen kohdistuva vakava uhka, jota ei voi muuten estää”, lisätään tekstissä.

Päätöksen mukaan viranomaiset järjestävät erillisen tilaisuuden, jossa he selventävät päätöstään lisää. NPD:n puolesta mielenilmauksesta ilmoituksen tehnyt henkilö voi tehdä virallisen valituksen, ilmoitti poliisi.

Mielenilmauksen oli tarkoitus tapahtua maailmankuulun Kölnin katedraalin edustalla lähellä kaupungin päärautatieasemaa. Viime vuoden joulukuussa paikka sai synkän maineen, kun siirtolaiset ryöstivät, ahdistelivat ja pahoinpitelivät satoja saksalaisia naisia.

NPD:n mukaan mielenilmauksessa oli tarkoitus osoittaa “solidaarisuutta” naisille ja vastustaa hyvin epäsuosittua pakolaispolitiikkaa, joka on vaarantanut Saksan kansan. NPD painotti, ettei katedraalin aukiosta saa tulla “no-go-aluetta”.

Luonnollisesti tilaisuus keräsi jo etukäteen vastustusta vasemmistolaisilta, jotka valittivat, että NPD käyttää tragediaa hyväkseen. Puolue on kuitenkin jo vuosikymmeniä varoittanut hillittömän invaasion seurauksista.

Vuoden aikana Kölnin poliisi on tunnistanut 333 epäiltyä uudenvuoden seksuaaliseen väkivaltaan ja ryöstöihin liittyen. Vasta 30 tekijää on onnistuttu tuomitsemaan. Välttääkseen viime vuoden katastrofin toiston poliisi on ilmoittanut suojaavansa juhla-aluetta 1 500 poliisilla ja lisäävänsä kameravalvontaa katedraalin aukiolla ja juna-aseman edessä.

Lähde: RT

3 KOMMENTIT

 1. Kieltäisivät ukonilmatkin ja myrskysäät! Samanlaista paskaa kuin Suomessakin, mutta kummakos tuo kun EU:ssa ollaan.
  Mistä lähtien kävelemisestä porukalla on tullu rikos? Poliisi voisi kaivaa persettään ja tuoda esille se raiskaustapaus, joka on tapahtunut “väärinajattelijoiden” toimesta.
  Kun on lumivyöryn aika tullut, ei siinä enää huutaminen auta! Ne, jotka kieltävät muita ajattelemasta ja toimimasta. Ovat he jo auttamattomasti myöhässä. Kun tietoisuus on jo syntynyt ja nähnyt maailman ja saanut ilmaa keuhkoihinsa, ei sitä voi enää ehkäistä ja tukahduttaa. Euroopan poliisit käskyttäjineen taistelevat Don Qihotin tapaan “Tuulimyllyjä vastaan”.-
  EU:n tavoitteena on liittovaltio ja ylikansallinen päätöskoneisto Brysselissä, joka ylikävelee itsenäisten Eurooppalaisten kansakuntien yli polkemalla ne rauta-anturansa alle mielivaltaan ja epäoikeudenmukaiseen ihmisten kohteluun, jossa ylintä valtaa käyttää kasvoton tunnoton kylmä korporaatio, joka ainoastaan kumartaa rahaa ja omaisuutta. Tuossa vastenmielisessä helvetinkoneessa on ihmiselämälläkin hintansa ja heitä käsitellään tuotannontekijöinä ja kustannuserinä, joiden arvon määrittää vain se, kuinka paljon kustakin ihmissielusta on hyötyä tälle ruttoiselle organisaatiolle. Kun on aika “säästää” ja “virtaviivaistaa” tehdään ihmistä “poistoja” kuten koneista ja laitteista ilmeenkään värähtämättä. Sillähän tärkeintähän on se, että pörssikurssit ampaisevat kuin raketti atmasfääriin.
  Siis, mitä tälläiset ihmiset ovat tuomitsemaan muita. Kenties siitä, että heillä on vielä kansallismielisyyttä ja ihmisyyttä jäljellä ja he haluavat tuon asiaintilan vielä jatkuvan hyvin pitkään.
  Aatteet ovat kuin paju, vaikka se katkotaan ja riivitään. Se versoo aina uudestaan mitättömimmästäkin versosta, vaikka sen luulee olleen jo tapetun.

 2. Uskomatonta. Omat eivät saa osoittaa mieltä ja muslimeita päästetään miljoonittain vapasti riehumaan miten tahtovat. Tämä osoittaa miten pahasti meidän maat ovat mädänneet.

Comments are closed.