Koti Uutisia Poliisiraportti vuosi julkisuuteen: enemmän siirtolaisia, enemmän rikollisuutta

Poliisiraportti vuosi julkisuuteen: enemmän siirtolaisia, enemmän rikollisuutta

1

UK_matutappelu_Saksa

Julkisuuteen vuotaneen “Haasteet ja vaikutus poliisiin” -nimisen raportin mukaan poliisit ovat varmoja, että seksuaaliset hyökkäykset, väkivalta, omaisuuteen kohdistuva ilkityö ja huumerikokset lisääntyvät voimakkaasti. Poliisi uskoo myös vastaanottokeskuksiin kohdistuvien hyökkäysten lisääntyvän kriisin jatkuessa.

Raportin on kirjoittanut maahanmuuttoyksikkö, jonka tehtävät liittyvät siirtolaiskriisiin. Yksikkö toimii Saksan Düsseldorfista käsin. Raportin tarkoitus on koota yhteen siirtolaisrikollisuuteen ja turvallisuuteen liittyvää tietoa liittovaltio- ja paikallistasolta, jotta poliisi kykenee suuntaamaan voimavaransa siirtolaisrikollisuuden hillitsemiseen, jottei se pääsisi hallitsemattomaksi.

Poliisilla on valtava haaste selvitä nykyresursseilla pakolaisten ohjaamisesta ja valvomisesta sekä vastaanottokeskusten seuraamisesta. Esimerkiksi Ruotsissa poliisi ei ole käynyt aktiivisesti vastaanottokeskuksissa, joten niistä on muodostunut huumepesäkkeitä, joissa käytetään naisia ja lapsia seksuaalisesti hyväksi.

Luottamuksellinen hallintoraportti Nordrhein-Westfalenin osavaltiosta antaa kuvan poliisien paineesta. Poliisi kutsuttiin alueen 314:ään turvapaikanhakijoiden asumukseen käynnille yhteensä 93 000 kertaa erilaisten rikosten takia. Raportti ei kata käyntejä muihin 4 500:aan kuntien ylläpitämään turvapaikanhakijoiden asuntolaan ja leiriin.

Lähes joka toinen kerta poliisin käynnin syy on ollut varkaus, vandalismi tai väkivaltaisiksi äityneet riidat. Vastaanottokeskuksissa kulutetaan myös reiluja määriä alkoholia. Lisäksi viranomaiset ovat huolissaan Isisin rekrytointitoimista vastaanottokeskuksissa.

Lähteet: Breitbart, MV-lehti

1 KOMMENTTI

  1. Vittu tää homma oikeasti räjähtää käsiin…Herätkää ihmiset ja tehkää muutos!

Comments are closed.