Koti Uutisia Kotimaa Poliisin uusi tietojärjestelmä pyrkii “ennakoimaan” kansalaisten rikoksia

Poliisin uusi tietojärjestelmä pyrkii “ennakoimaan” kansalaisten rikoksia

7

Poliittinen poliisi (PolPo) on ottanut käyttöön uuden vakoilujärjestelmän, jonka avulla viranomaiset pyrkivät “ennakoimaan” kansalaisten rikollisuutta erilaisten “hiljaisten signaalien” perusteella. Viranomaisten huomio keskittyy siis entistä voimakkaammin ihmisiin, jotka eivät ole edes toistaiseksi tehneet rikoksia.

PolPo perustelee vakoiluhanketta Turun terrori-iskulla; toisin sanoen suomalaisten on luovuttava yksityisyydestään siksi, että maahantunkeutuja murhasi suomalaisia. PolPo itse on edesauttanut maahanmuuttajaterrorismin rantautumista Suomeen lobbaamalla “monikulttuurisuuden” puolesta ja vainoamalla maahanmuuttokriitikoita.

PolPon mukaan erityinen mielenkiinnon kohde uudelle tietojärjestelmälle ovat erilaiset rikollisjärjestöt. Suomessa maahanmuuttovastaisuus luokiteltiin järjestäytyneen rikollisuuden muodoksi jo vuonna 2015.

– Tämä mahdollistaa alkavien rikossarjojen, teko- ja toimintatapojen, hiljaisten signaalien ja ilmiöiden sekä huolta aiheuttavia henkilöiden tunnistamisen aiempaa tehokkaammin, poliisijohtaja Sanna Heikinheimo Poliisihallituksesta totesi.

Lähteet: Uusi Suomi, Ilta-Sanomat

7 KOMMENTIT

 1. Muistakaa varoa vasikoita. Ja käyttäkää Tor-selainta ja/tai VPN:ää, niin eivät valtakunnanviholliset pääse urkkimaan netissäolemistanne.

 2. Tuo valvonta kohdistuu vain tavalliseen isänmaalliseen henkilöön, oikeat kovan luokan rikolliset luovat itsestään valeprofiilin sopivilla signaaleilla netin, puhelimen, jäsenyyksien, yhteydenpidon yms. avulla.
  Joten jälleen kerran ns. vääriä mielipiteitä ja isänmaallisuutta kartoitetaan tarkoituksena jatkaa jo tapahtuvaa isänmaan pettämistä ja myymistä.

 3. Se on myös henkilörekisteri väistämättä, joten rekisterinpitäjän täytyy ainakin kysyttäessä kertoa jollekin, onko hän listalla vai ei.

  • Tietääkseni ei pidä jos se vaarantaa operaation eli jos olet listalla tai liityt jotenkin johonkin joka on listalla niin tietoja ei luovuteta sinulle.

 4. Suomessa on paljon alkoholisteja opettajina. Voisko ne viedä ensin linnaan? Mä olen täälä jo!

 5. Tämähän on vain vanhan totuuden soveltamista hiukan laajemmalle, kuin on alunperin tarkoitettu: Akkaa ja kissaa pitää lyödä aina ohimennessään; jos ne eivät ole vielä tehneet pahaa, niin ne meinaa ainakin tehdä.

 6. Niin, polpohan voi murhat suomalaisen tulevan uhrin jo ennalta ennen muslimiterroristia perusteella, että on “saatu” selville ajankohta milloin “halal teurastuksen” aika on.
  Tätä voidaan perustella “rasismin” ja “vihapuheen” vastaisella työllä kun tapetaan karvaranteen nenän edestä. Silloin kukaan ei voi sanoa, että muslimit ovat vaarallisia ja tappavat ihmisiä. Tämä käänteentekevä metodi toimii luonnollisesti myös “ennalta tiedettävien” tyttöjen ja naisten raiskausten osalta kaikkine “lisukkeineen”, jota poliisi on salaa ollut harjoittelemassa Irakissa ja Afganistanissa. Mukaa oli kovasti tukkimassa myös sisäministeri Kai Mykkänen (KOK), mutta vaimo sai tästä vihiä kampaamossa ja Kaitsulle tuli “muita kiireitä”.
  Verottaja tulee luonnollisesti verottamaan tästä poliisikunnan vastalauseista huolimatta nk. “luontoiseduista” saatavasta “hyödystä”.
  Poliisista kerrotaan, että kunhan homma saadaan pyörimään kuin eurot juudeaan päin, niin Suomi on turvallisempi kuin koskaan mitä tulee 1,8 miljardia käsittävän muslimi “vähemmistön” osaan Suomen rikostilastoissa, joita NYT ennalta käsittämättömästä syystä jaetaan ovista ja ikkunoista aivan kaikille, että niitä on kuin serpentiiniä vapun jälkeen.

Comments are closed.