Koti Artikkelit Vastarintaliike Poliisin propagandasota Vastarintaliikettä vastaan

Poliisin propagandasota Vastarintaliikettä vastaan

37

Kuten suurin osa lukijoista varmasti tietää, on Vastarintaliike keskellä oikeusprosessia, jossa Poliisihallitus tahtoo kieltää järjestön. Turussa järjestetään 18.8. mielenosoitus kieltohanketta vastaan.

Koska tällaista Suomen oloissa poikkeuksellista näytösoikeudenkäyntiä ei voi noin vain polkaista yhdessä yössä käyntiin, on sitä täytynyt pohjustaa vuosien mittaan propagandalla, johon on sisältynyt tahallista väärintulkintaa (eli valehtelua), suoria valheita ja mustamaalaamista.

Propagandassa tärkeintä on luoda massoille mielikuva, vaikka mielikuva olisi valheellinen ja vaikka sen valheellisuus on myöhemmin helppo todistaa sellaiseksi. Massat toimivat impulsiivisesti ensimmäisen ja siinä vaiheessa ainoan tiedon varassa. Vastarintaliikkeen tapauksessa kuvio menee siis niin, että poliisi kertoo medialle joko suoraan valheen tai vähintään valikoitua infoa medialle, joka rummuttaa poliisin kertomaa totuutena.

Näin luodaan massojen mieliin mielikuva. Kun järjestön väki saa kuukausien päästä käsiinsä todisteet, jotka todistavat poliisin valehdelleen, on kyseessä jo vanha uutinen, eivätkä sensuuria kannattavat valhemediat ole muutenkaan kovinkaan innokkaita kirjoittamaan totuudenmukaisesti silloin, kun on puhe kansallismielisistä.

Poliisin valehtelemalla aikaan saadun mielikuvan muuttaminen on siten vähintään hankalaa, vaikka tämän päivän itsenäiset mediat helpottavat asiaa. (Tämä on myös yksi syy itsenäiseen mediaan kohdistuville lisääntyneille sensuurivaatimuksille.)

Kun Helsingin huumepoliisin päällikkö Jari Aarnio jäi kiinni rikoksistaan, purkautuivat hänen kuvionsa laajemmin myös huumekaupan ulkopuolelta. Keisari Aarnio -kirjassa kuvaillaan hänen tapaansa toimia median kanssa. Aarniolla oli omia luottotoimittajia, jotka tekivät juttuja käyttäen Aarniota lähteenään. Aarnio sai itse tarkastaa jutut ja tehdä niihin muutoksia tahtonsa mukaan ennen julkaisua. Hän sai myös toimittajat suorittamaan tietoista valehtelua puolestaan. Näin hän sai ohjattua julkista mielipidettä haluamaansa suuntaan.

Miten Aarnio liittyy käsiteltävään asiaan? Kun yksi poliisi käyttää tällaisia taktiikoita, niin mikä estää myös muita toimimasta samoin? Aarnio tuskin on ainut poliisi, jolla on agenda, jonka edistämisessä media suorittaa omaa merkittävää rooliaan.

Lataa pdf klikkaamalla kuvaa!
Lataa pdf klikkaamalla kuvaa!

Poliisi on Suomessa(kin) käyttänyt tätä taktiikkaa liikettä vastaan. Kun Jyväskylässä vuonna 2015 sattui nujakka äärivasemmistolaisten ja aktivistien välillä, valehteli poliisi silmät kirkkaina medialle kertoen tarinan tehdystä kilpimuurista ja kansallissosialistien toisilleen jakamista käskyistä. Poliisilla oli jo tapahtumapäivänä käsissään nauhat, jotka myöhemmin todistivat väitteet valheiksi, mutta valheet päätettiin silti esittää kansalle. Omilla valheillaan poliisi tuki keksimiään rikosnimikkeitä, kuten väkivaltaista mellakkaa ja sen johtamista. Tällä he sitten perustelivat ihmisten pitämistä putkassa kolmen viikon ajan.

Valheet päästiin oikaisemaan vasta yli puolitoista vuotta myöhemmin, mutta mielikuva oli jo luotu. Vaikka kaikki syytteet mellakoinnista hylättiin, on tapahtuma jäänyt sellaisena elämään. Valemedia puhui mellakasta jopa uutisissa, joissa kerrottiin syytteen kaatumisesta. Järjestön kielto-oikeudenkäynnissä Poliisihallituksen asianajaja puhui useaan otteeseen mellakasta, vaikka hän oli täysin tietoinen, ettei mitään mellakkaa koskaan edes tapahtunut. Tarkoitus on vaikuttaa tuomareihin mielikuvien – ei faktojen – kautta.

Itsenäisyyspäivänä järjestetyt jo perinteeksi muodostuneet tapahtumat saivat lisänäkyvyyttä Poliisit 10 vuotta -sarjan jaksolla, joka keskittyi kulkueiden kuvaamiseen ja poliisin toimintaan niiden ympärillä. Kansallissosialistisen Kohti vapautta -marssin kokoontuessa Kampin Narinkkatorilla tuli poliisi patistamaan tapahtuman järjestäjiä lähtemään mahdollisimman pian marssimaan, koska ylioppilaiden soihtukulkue kulkisi pian osittain samaa reittiä, eikä näiden haluta menevän ristiin.

Kuitenkin Poliisit-sarjan jaksossa poliisit kertovat kameroille marssin lähteneen ennen aikojaan samalla spekuloiden, että tarkoitus oli todennäköisesti päästä tappelemaan vastamielenosoittajien kanssa, joiden kerrottiin seisseen sillä hetkellä lähtöpaikan lähellä poliisirivistön takana. Itse marssijat eivät tosin edes nähneet tässä kohdassa mitään vastamielenosoittajia eikä niitä näytetty itse ohjelmassakaan, vaikka siinä yleensä näytetään kaikki mahdollinen huutelu ja “kohtaamiset”.

Poliisin valehtelulla tässä yhteydessä lienee useita motiiveja. Ensinnäkin tällä ylläpidetään mielikuvaa, että kansallismielisten mielenosoitusten pääasiallinen tarkoitus on vain päästä tappelemaan vastamielenosoittajien kanssa. Mielikuva on valheellinen, mutta sen avulla poliisi perustelee omaa ylivarustautumistaan poliittisissa tapahtumissa. Toisekseen valehtelulla voi perustella yhä järeämmän kaluston hankkimista poliisille. Kun mitään oikeita syitä ei löydy, kehitetään ne itse propagandan avulla. Kun mielenosoituksissa yms. yleisötapahtumissa ei tapahdukaan mitään millä perustella uusia hankintoja, voi aina todeta, että “Kyllä ne varmasti olivat tulossa rikkoman lakia tuossa kohtaa”.

Tästä päästäänkin kolmanteen syyhyn eli siihen kuinka poliisi “pelasti päivän”. Poliisi tahtoo ylläpitää mielikuvaa siitä, että ainoastaan heidän läsnäolonsa vuoksi rauha säilyi valtakunnassa, joten heidän läsnäoloaan vaaditaan jatkossakin ja mielellään mahdollisimman massiivisesti. Esimerkiksi liikkeen normaaleissa katutapahtumissa on lähes aina myös poliisi paikalla. Näin he voivat näyttää ohikulkijoille, että kyseessä on potentiaalisesti vaarallinen tilaisuus. Sillä poliisi todistaa Internetissä itkeville kulttuurimarxisteille, että kyllä näitä ”rikollisia” valvotaan, vaikka Vastarintaliikkeen aktivistit saattoivat vain jakaa lentolehtisiä.

Kun kieltokanteen aloittanut tapaus Jimi Karttunen kävi kuumimmillaan, valehteli tapauksen tutkinnanjohtaja medialle tapauksesta pidätetyn aktivistin olleen perustamassa Vastarintaliikettä. Tutkinnan aikana poliisi myös julkisti kuolinsyytutkimuksen sisällöstä yhden lauseen unohtaen siitä kaiken muun ja unohtaen erityisesti muiden lääkärintodistusten sisällön, vaikka ne olivat jo poliisin hallussa. Törkeyden huipuksi poliisi vielä pimitti Valviran lausuntoa, vaikka kyseessä oli merkittävin yksittäinen todiste puolustuksen puolesta.

Mikä tässä valehtelussa, manipuloinnissa sekä pimittämisessä oli tarkoitus? Kyse on artikkelissa läpi käydystä mielikuvien luomisesta, joka suurta julkisuutta saaneessa poliittisessa oikeudenkäynnissä luo painetta myös oikeudelle antaa tuomio – tuomio, jonka media on jo antanut.

Syy sille, miksi poliisi luo näitä mielikuvia, on poliittinen. Historiakin osoittaa, että poliittinen oppositio pyritään leimaamaan rikolliseksi vaikka jopa valheiden ja näytösoikeudenkäyntien avulla. Leimaamalla jonkun tahon julkisuudessa rikolliseksi viedään tältä mahdollisuus reiluun oikeudenkäyntiin luomalla painetta tuomareille. Rikolliseksi leimatun tahon oikeusturva ei massoja kiinnosta, joten oikeusmurhat ovat varsin yleisiä tällaisissa tapauksissa.

Samanlaisesta julkisen paineen luomisesta on kyse myös Vastarintaliikkeen kiellon kohdalla. Järjestöstä levitetään valheita, massoja manipuloidaan, järjestön jäseniä mustamaalataan epäolennaisuuksilla ja liikkeestä pyritään tekemään suoranainen rikollisjärjestö massojen silmissä. Tämä johtaa siihen, ettei tuomareiden edes tarvitse kuunnella oikeudessa argumenttejamme, kuten Pirkanmaan käräjäoikeuden antama kieltopäätös todistaa.

Kutsumme kaikki isänmaalliset suomalaiset Turussa pidettävään mielenosoitukseen lauantaina 18. elokuuta vastustamaan kansallismielisiin kohdistuvaa viranomaishäirintää sekä osoittamaan tukea Vastarintaliikkeelle.

 

Toimitus

37 KOMMENTIT

 1. Mitenkäs liikkeen tulevaisuus on suunniteltu? Kansan yhtenaisyys -puolueen kortteja ei kuulemma ole kovin paljoa ja kun Vastarintaliike lakkautetaan niin mitä tapahtuu toiminnalle?

  • Varmaan siirtyy vapaaehtoistoimintaan tjsp. Vähän vaikeaa kun poliisi eikä hallitus haluaisi että tätä pyöritetään, vaikka se on puhtaasti suomalaisten asialla.

  • Varmaan nimi sitten vaan muuttuu, mutta toiminta pysyy samana.🙂 Kyllä ne Kansanyhtenäisyys ry kannattajakortit saadaan kerättyä!

   • @juhani Onko mitään tietoa siitä miten keräys on edistynyt? Vuodessa 5000 korttia on suunnilleen 417 kuukaudessa eli nyt pitäisi olla jo melkein 850 nimeä kasassa jos toukokuun lopulla on aloitettu. Ainoa asia mitä itse olen kuullut (siis lukenut) keräyksestä on se että hankalaa on. Ilmapiirin ollessa mikä on olen melko pessimistinen onnistumisen suhteen.

    • No mitä olen lukenut aktivismiraportteja niin ihmiset ovat olleet hyvin kiinnostuneita puolueprojektista ja nimiä on saatu kerättyä. Minä ja tuttavani ovat kannattajakortit myös allekirjoittaneet.🙂 Tarvittavat nimet tullaan varmasti saamaan.

    • Massojen aivopesu on kyllä perusteellinen, mutta ei täydellinen. Omalta paikkakunnaltani keräsin 1,5% kaikien äänioikeutettujen äänistä. Jos sama osuus olisi koko valtakunnassa, se tekisi 60 000 korttia. Joten ei saa masentua vaan on toimittava sananlaskun mukaan: “Silmät pelkäävät, kädet tekevät”.

     Mahdollisuus voittoon on olemassa – mikäli ollaan aktiivisia. Tulee vain mennä ensin naapureiden luo, sitten sukulaisten (paha paikka!), sitten kaikkien tuttujen luo, ja sitten kadulle – puhumaan tuntemattomille. Oma henkilöllisyystodistus mukaan, useissa tapauksissa epäröivät ihmiset toivovat sen nähdä kun tuntematon pyytää antamaan omat tietonsa vähemmän suositun poliittisen kannan ilmaisemisen yhteydessä. Yllättävän monet kansalaiset suorastaan pelkäävät kirjoittamasta, vaikka sanovat että ovat samaa mieltä – tähän on tultu “demokraattisessa” “oikeusvaltiossa”, jossa vallitsee “sananvapaus”!

     Pettymyksiinkin on totuttava – on kyllä masentava kun muutamassa tunnissa ei saa ainuttakaan korttia; tai kun isänmaalliseksi luultu henkilö kieltäytyy allekirjoittamasta. Mutta joskus hyvänä päivänä voi tulla jopa 10 kappaletta.

     Suomen itsenäisyyden aatetta kannattavia suomalaisia on Suomessa todistetusti vähintään kymmeniä tuhansia. Meidän vain tulee etsiä heitä ja mennä heidän luo. Aloitteen pitää olla meillä, sitten vasta onnistumme tässä hyvin vaikeassa, mutta silti mahdollisessa tehtävässä. Tilanne on vaikea, mutta ei toivoton mikäli emme lannistu.

  • Ei kielto mitään estä. Se tarkoittaa vain sitä, että asiat jatkuu ennallaan mutta uusia taktiikkoja käyttäen. Jos kielto perustuu valheeseen kuten se nyt tekee ei se ole lainvoimainen väittäisi päättäjät mitä tahansa.

 2. Siispä pelkään että suomalaisuus on pian myytti, ja Suomea ei ole oikeasti olemassa. Se siitä Venäjän pelosta. Kuitenkaan ei voi ketään syyttää. Kaikkia kusetettiin varsin mallikkaasti.

 3. Yhtä hyvin ne voivat lakkauttaa auringon paisteen ja kuun loisteen. Ei lakkautuksella ole mitään merkitystä.

 4. V*ttu joo, miksei kommunistisia liikkeitä kielletä? Kyseinen”duunarin paratiisi”-aate on tappanut enemmän ihmisiä, tuhonnut luontoa ja kurjistanut oloja enemmän kuin mikään muu tässä maailmassa.

   • MC-jengejä jmv. ei tietenkään kielletä eikä huumausaineista tehdä koskaan laillisia, sillä näin niillä on paljon parempi kate. Niin, ja riittä hommia poliiseille, lobbareille ja muille jätöksille.

  • Koska kommunistit ja rikollisjengit eivät ole uhka globaalismille ja sen takana olevalle heimolle.

 5. Poliittinen poliisi – kansanpetturi! Aivan naurettavaa, että Vastarintaliike yritetään kieltää, kun samalla rikolliset moottoripyöräjengit jotka ovat jo kauan saaneet pyörittää rikollista toimintaa, kuten huumekauppaa, laittomia aseita, väkivaltaa, raiskauksia, kiristystä ynnämuuta saavat olla ihan rauhassa. No sitten kieltävät, nimi muutetaan ja toiminta jatkuu.😎

  • Aarnio ja muut huumepoliisit toimivat yhteistyössä tiettyjen, valittujen MC-kerhojen kanssa. Kyllähän kaikki tietävät, mitkä ne kaksi ovat. Näille poliisi ja tulli antavat vihjeitä ja vastavuoroisesti nämä vasikoivat muita pienempiä jengejä kytille. MC-heebojen tyttöystäviä ja vaimoja on myös sopivissa strategisissa viroissa tietyissä laitoksissa. Aika vitun naurettavaa pelleilyä, kun tuota kuviota hieman miettii. Mutta mitäpä noilta aivonsa steroideilla ja kovilla huumeilla pehmentäneiltä pelleiltä voisi odottaakaan. Ovat juuri sellaista sakkia miltä näyttävätkin.

   Eikä ole se huumepoliisinkaan työ mitään kovin hohdokasta, kun joutuu syvälle huumeiden ja niiden mukana vääjäämättömästi tulevien muiden rikostenkin maailmaan. Jokainen huumekyttä joutuu itsekin vetämään kamaa. Ei sinne alamaailmaan muuten sekaan sovi. Näillä kerhopelleillä on sitten noussut oma maine huiviin, vaikka koko heidän asemansa ja — sanotaan nyt paremman sanan puuttuessa — arvovaltansa perustuu valtiovallan ja sen instanssien tukeen! Eli tehdään niitä asioita, joista omien, isojen poikien leikkien sääntöjen mukaan tulisi vähintäänkin tappaa: vasikoidaan ja poliisien kanssa vehdataan!

   Hieman samanlaista, valtionvallan suojelua nauttivat niin mustalaiset kuin vaikkapa lähi-itäläiset ja somalitkin: voivat tehdä mitä tahansa saamatta rangaistusta — lukuunottamatta satunnaisia pilipalituomioita — ja näin pelolla hallita ja alistaa ympäristöään.

   No, tämä tästä. Mutta pointti oli se, että en lähtisi ihan 1:1 vertailemaan huumepoliisin työtä ja potta päässä meitä kansallismielisiä kyttääviä velliperseitä. Otetaan ne kypärät ja valtion pyssyt pois ja tullaan kokeilemaan mies miestä vastaan. Siinä tulee persepoliisille isää ikävä. Samanlaisia säälittäviä, elämissään epäonnistuneita runkkareita kuten vasurit, “liberaalit” ja kaikki muutkin maanpetturi-mädättäjät. Pelkkä iso läjä PASKAA.

 6. Suomen poliisivoimat ovat hyvin mädätetyt. Ammatista on tullut statusjuttu eikä se enää ole niinkään sellainen, että kouluun hakisi kansallismielisiä sen aidoimmassa merkityksessä.

  Onhan näiden kanssa tullut paljon juteltua ja tuntuvat pääosin olevan täysin ulapalla Suomen tilanteesta. Kentällä he toki näkevät kaikenlaista, mutta pankkilainat pitää maksaa ja onhan veneen moottoristakin vielä eriä maksamatta. Toivottavasti joskus edes tajuaisivat.

  Ylinjohto taas on täysin korruptoitunut joukko narsistia paskamahoja.

  • Moottorivene, vesijetti, skootteri, mönkijä, moottorikelkka, kaksi autoa, kesämökki, asunto, lasten harrastukset, mopoautot, asuntovaunut — näillä juutalainen ottaa sellaisen kuristusotteen punaniskasta, että paskat siinä lojahtaa kalsonkeihin.

 7. Pitäisikö Suomen poliisi kieltää, koska koko poliisijohtoa epäillään vakavista rikoksista. “Lasse Aapio on pidätetty virastaan virkarikossyytteiden takia. Yhteensä seitsemän virkamiestä on saanut syytteen virkavelvollisuuden rikkomisesta. Syytteessä ovat myös muun muassa Helsingin poliisin entinen päällikkö Jukka Riikonen sekä entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero. Myös huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on osallisena syytteessä.” Myös Tullin entistä päällikköä epäillään virkarikoksista. Jari Aarnioo epäillään nyt myös henkirikoksesta.

  • Ja eikös myös jotain valtakunnan syyttäjää epäilty myös vakavista virkarikoksista ym?

  • Jartsa on joutunut ampumaan jonkun initiaatioriitissään Helvetin Enkeleihin/Bandidosiin?

 8. Rakastakaa heidät kaikin tavoin paskaksi. Ei taljajousella liivin läpi, lugerilla vyönalle, vaan opettamalla heille, kuinka karma painaa luopiot Helwettiin. Toivoa on! Suomi on maailman napa ja muinaisen tiedon pyhättö. Luonto, ihmiset ja kaikki arvokas raiskataan näiden pahuuden eli tietämättömyyden mokkereiden toimesta. .. Onko se lihapuhetta?

 9. Valtakunnan syyttäjän epäily haiskahtaa valheelle.
  Poliisijohdon epäily haiskahtaa valheelle.
  Jopa huumepoliisin päällikön tuomio alkaa haiskahtaa jo nenässäni valheelle. Jos todisteita olikin tehtailtu etukäteen?

  Mitäs jos kaikki onkin globalistien toimintaa, jonka tarkoituksena onkin raivata tilaa omille globalisti/vapaamuurarityypeille oikeuslaitoksen ja poliisin hallintoon?

  • Ei täysin poissuljettu mahdollisuus tuokaan, mutta kyllähän nämä syytetytkin taisivat mennä aika pitkälti valtaeliitin tahdon ja kulttuurimarxistien agendan mukana. Toisaalta, jos ovat heränneet ja rohjenneet sanoa mielipiteensä ääneen, kuvailemasi kaltainen ajojahti on enemmän kuin todennäköinen.

 10. Turussa nähdään.

  Oma mielipiteeni mahdollisesta kiellosta.

  Toivon tietenkin, että oikeuslaitos ei ole vielä niin korruptoitunut, että kielto tulee, mutta kaikki viittaa siihen, että rappio on syvällä yhteiskunnan rakenteissa. Niinpä kielto on realistinen vaihtoehto.

  Mielestäni, jos näin käy, kielto pitää ottaa vastaan positiivisena asiana. Kielto on sitten aina tapetilla, kun kansaa vastaan hyökätään ja sitä vastaan hyökätään lähitulevaisuudessa ankarasti. Kansan elinoloja heikennetään suoraan ja epäsuorasti kiihtyvällä vauhdilla. Parhaillaan valmistellaan olennaisia heikennyksiä eläkkeisiin, palkkoihin ja työehtoihin. Nämä ovat tulossa lähivuosina.

  Sitä paitsi, jos toiminta jatkuu muualla Pohjolassa, asia ei le lainkaan niin synkkä kuin miltä se näyttää. Nimi muuttuu Suomessa, siinä kaikki. Sana Vastarinta elää ja voi hyvin, ehkäpä entistäkin paremmin. Voitte olla varmoja, että Vastarinnan latentti kannatus on suurta, paljon suurempaa kuin ymmärretään ja uskotaan. Kun latentit kannattajat näkevät liikkeen kestävän kiellon ja jatkavan toimintaa, liike vahvistuu. Kieltoa ei pidä pelätä, se on osa taistelua, se on looginen askel tiellä muutokseen.

  Berliinin muuri sortui käytännöllisesti katsoen yhtäkkiä. Vakaana ja iankaikkisena pidetty Neuvostoliitto hajosi kuin virvatuli tuuleen… Kuka olisi tätä uskonut vuonna 1985? Eipä kukaan.

  EU ei ole tippaakaan Neuvostoliittoa kummempi. Kuten Neuvostoliitto niin EU:kin perustuu mediamanipulointiin: Kansalle uutisoidaan vain hyvät uutiset ja toisinajattelu kriminalisoidaan. Samat sionistit, samat naamat, sama korruptio, valuutta vain on euro. Tämä vihollinen ei osaa muuta, näin tämä eliitti toimii.

  Meidän sukupolvemme tulee aivan varmasti näkemään EU:n romahduksen ja maanpetturit tullaan vuorenvarmasti tuomitsemaan kansantuomioistuimissa. Ruotsissa on jo Finspång-meemi. Suomeen pitää keksiä samanlainen. Siellä, Suomen Finspångissa, pidetään päiväkausia istuntoja, jotka televisioidaan tarkasti, kaikelle kansalle.

  Eipä siis hätää, tulee, mitä tulee, eläköön voitto!

  • Berliinin muuri murtui juuri silloin, kun jutkut olivat kaiken siitä irti lypsäneet. Hehän sen rakensivatkin.

  • —Neuvostoliitto ja EU—

   Mikä yhdistää Neuvostoliittoa ja EU:ta? Milloin MV-lehti lopettaa umpikujaan juoksemisen ja pään hakkaamisen seinään? Milloin suomut lähtevät visuualisten havaitsimiemme l. silmien päältä? Pystyn vastaamaan ainakin tuohon ensimmäisenä esitettyyn knoppiin.

   Prologi: Kesäkuun 13, 2013 Venäjän presidentti Vladimir Putin piti puheen Moskovan “Juutalaisessa museossa ja suvaitsevaisuuskeskuksessa”. (Juutalaiset ja suvaitsevaisuus – haha!) Puheessaan hän sanoi että lokakuun 1917 vallankaappauksen jälkeen ensimmäisessä Neuvostoliiton hallituksessa oli juutalaisia 80–85 %. (Suurin osa oli laivattu suoraan maailman juutalaisimmasta maasta eli USA:sta!) Jewish Telegraphic Agency ¹siteerasi Putinin englanniksi käännettyä puhetta ja viittasi ²”rabbi” Joseph I. Schneersonin – Chabad-Lubavitch-liikkeen johtajan – kirjastoon: “Tämän kirjaston siirtämisen valtion omistukseen teki ensimmäinen Neuvosto-hallitus, joka koostui 80–85 %:sesti juutalaisista.” Jos jollakulla on pääsy dokumentteihin, jotka todistavat nämä lukemat oikeiksi, se on Vladimir Putin.

   “Nykyajan kovat asenteet kumpuavat pelosta.” Tuollaista sontaa yrittävät juutalaiset valemediat pakkosyöttää ihmisille päivä toisensa jälkeen. Itse olen sulkenut TV:n – tuon juutalaisen nurkkajumalan – sekä heittänyt roskalehdet pois jo vuosikausia sitten. Saunaa ja takkaa lämmittäessäni näen kuitenkin päivittäin otsikoita, jotka ovat Bilderberg-kokouksissa ohjeistettuja – niin pienestä paikallisläpyskästä suuriin mielipideautomaatteihin. Vanha hegemonia ja mielipidemonopoli ovat kuitenkin murtumassa ja valejournalismin linjoja onkin hiotutettu sionistien toimesta entistäkin räikeämmäksi valehteluksi! Kaikenlaisia maahantunkeutujien ja pakoloisten “pop-up-basaareja” ynnä muuta järjenköyhyyden hedelmää esitellään joka numerossa. Tämä parasiittien väitetty moniosaajuus on samaa kastia todenperäisyydessään “holokaustin” (valhe, jonka ympärille koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka kietoutuu) kanssa: molempia onkin median pakko tuputtaa lakkaamatta erikoisjulkaisuissaan Saksaa demonisoiden ja liittoutuneita (USA ja Juudea) ylistäen, jotta ihmiset saataisiin uskomaan niihin törkeisiin valheisiin. Pelkoa ja empatian puutetta tämä kaikki siis on valemedian mukaan. Minä pelkään vain sitä vääjäämättömän tuhon tietä, jolla kotimaani on. Suomalaisten empatian puutteesta johtuvat myös muslimien radikalisoituminen ja terrori-iskut?

   Valhetoimittelijat kehittelevät lehdenturjakkeissaan vähintäänkin luovan mielenkiintoisia teorioita kansakuntaamme sekä koko sionistista EU-helvettiä kohtaavista ongelmista. Esim. Kansallisen Vastarinnan jäsenet, tukijat tai heidän aatemaailmansa jakavat ovat kaikki automaattisesti syrjäytyneitä, kouluttamattomia ja tuosta aiemmin mainitusta “pelosta” ja “hädästä” kärsiviä. (Haitta)maahanmuutton vastustaminen on siis vain nuorten miesten hätähuuto omasta pahoinvoimisestaan! Sanoja laitetaan isänmaallisten, kansallismielisten ja kansallissosialistien suuhun surutta ja uutisia keksitään suoraan omasta päästä. Tämä on sitä valalla vannottua parempaa journalismia! Itse en ainakaan huomannut nk. “hippejä” tai muitakaan habitukseltaan fatta all-starsilaisia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen marssilla Helsingissä 6.12.2016. Päinvastoin – kovin skarpin näköistä ja oloista porukkaa oli liikenteellä: mm. suomalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia.

   Juutalainen roskalehdistö toistaa myös kehitysmaalaisten ehdottomasti meille suoman rikkauden ja holokaustivalheiden lisäksi erästä kolmatta asiaakin: nimittäin omaa rehellisyyttään ja oikeanlaisen, totuudenmukaisen journalismin tekemistä. Kyllä, tätä on joka läpyskässä ja tötterössä, olen huomannut sivuja tulisijaan tunkiessani. PISA-tulosten laskemisen syytä nämä omaa “totuuttaan” toitottavat saunansytykkeet eivät kuitenkaan suostu kertomaan eli maahantunkeutujien ynnä muiden loisten jälkikasvun suoranaista älyllistä alikehittyneisyyttä! Suomeen importoidaan saastaa: lähi-itäläisten paikallinen “peruskoulutus” kestää 11-vuotiaaksi asti eli se vastaa Suomen viidettä luokkaa nimellisesti. “Korkeastikoulutetut” iranilaiset käyvät koulunsa tuohon asti n. 90 %:sesti. Afgaaneilla vastaava luku on vain n. 25 %. Suomeen roudataan vielä kaiken lisäksi ovelasti Afganistanin tadzikeja, uzbekeja ja turkmeneja, jotka ovat mongoloideja ja joita on maassa 13,5 miljoonaa. Maa onkin täydellinen esimerkki siitä, ettei monikulttuurisuus toimi. Nyt näitä kulttuurimarxistisen ³väestönvaihdon hedelmiä roudataan siis Suomeen! Meillä on tilaa – vai miten se menikään… Toimeentulo ja leppoisat päivät taataan näille syöpäläisille omalta kansalta leikkaamalla aina vain rajummalla kädellä.

   Pellepartiolaiset ynnä muut hyytelöpäät ehkä eivät tajua, että tässä ollaan tuhoamassa Euroopan sivistystä, kulttuuria ja perinteitä – puhumattakkaan itsemääräämisoikeudesta sekä vapaudesta. Suomeen siis importoidaan saastaa. Meillä on jo omasta takaa klovneja, mielisairaita, älykääpiöitä ja muita punavihersokeudesta kärsiviä sosiaalipummeja riittämiin! Euroopan Maahanmuuttoverkoston ⁴tutkimuskin sen myöntää: nämä ruskeanaamaiset, möykkäävät ja haisevat loiset ovat turhia; mihinkään kelpaamattomia. Seuraavassa faktaa – jokaisen ammattimädättäjän, suvakin ja sionistin pahinta vihollista – Suomea kohtaavasta rikkauden aallosta.

   “Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli loiset verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

   • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
   • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
   • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
   • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

   Nuo ovat pelkkää käytöstavatonta saastaa, kuten sanoin. Tuovat tänne kaikin puolin sopimattoman ja ilskottavan olemuksensa meidän riesaksi, vaikka oma kansa tekee kuolemaa keinotekoisesti avustetun budjetti-itsemurhan avulla. Eivät osaa lukea, kirjoittaa saatika ymmärrä muita kieliä tai kulttuureita – siis oikeita kulttuureita. Noiden sotiminen, sotkeminen, möykkääminen ja tuhoaminen eivät ole kulttuuria, vaan pelkkää jätettä meidän näkökulmasta, kuten nuo “kulttuurinsa” tuotokset itsekin. Heidän aikaansaamisiaan kotimaissaan tai täällä ei voi missään valossa siis esittää tai arvottaa kulttuurina tai minkäänlaisena sitä korvaavana vastikkeena – ikinä! Jokainen hiemankin tervettä järkeä omaava yksilö ymmärtää välittömästi, ettei niiltä yksinkertaisesti voi odottaa mitään positiivista. Rajalla jokaisen pääsy tänne tulisi ehdottomasti estää. Tänne jo päässeet on kaikki palautettava välittömästi. Ei penniäkään enää noihin kamaliin taakkoihin tai pian Suomikin voidaan lukea nk. “kolmansiin maihin”.

   Nyt tulee paras kohta: tutkimuksen mukaan “turvapaikan” saaneiden loisten työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää. Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan? Se on virallista nyt: tämä kirottu maa on menettänyt järkensä lopullisesti. Vielä kerran: importoidaan sosiaalipummeja (koska omiahan ei ole tarpeeksi) kehitysmaista rasittamaan yhteiskuntaa ja sitten itketään, kun nämä juotikkaat juuri rasittavat sitä systeemiä? Huh-huh – ei voi muuta sanoa. Myönteisten päätösten prosentti kasvaa myös kohisten: 2015 52 % hyväksyttiin, kun 2010 luku oli vasta 25 %. Entäs tämä: kaikissa EU-jäsenmaissa iilimadoille on lain mukaan pääsy työmarkkinoille. Se ei kuitenkaan takaa työllistymistä ja EU-maiden välillä onkin suuria eroja työllisyyspalveluiden tarjoamisessa. Suomi saa kansainväliseltä juutalaiselta eliitiltä kiitosta tarjotessaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille loisijoille koulutuksen. Suomalaisten koulutukseen määrärahat taasen ovat nk. “melko finito”. Ammattitaidon (ihan kuin näillä hiekka-aavikkolaisilla sellaista olisi!) arvioinnista suitsutetaan myöskin, kuten asunto- ja talousneuvonnasta sekä vuokravelkojen järjestelemisestä.

   Kaiken saavat loiseläjät suomalaisten ohitse ja ylitse – törkeää! Suomalaisia juoksutetaan luukulta toiselle, kunniakansalaisille sen sijaan annetaan tulkit, henkilökohtaiset virastotädit, maksetaan kaikki ja näytetään vielä porsaanreiät, jotta kuppaaminen olisi täydellistä. Kävin paikallisesta sosiaalitoimesta kysymässä suvakkivirkailijalta, miten on mahdollista että näille verenimijöille maksetaan kaikki. “Ei niille mitään kaikkea makseta!”, oli vihamielinen vastaus tältä suvaitsevattarelta. Häikäilemätön meininki jatkuu, kun miehittäjille maksetaan ⁵autot ja ajokortitkin – aivan kuten 90-luvun somalilaumoillekin. Vai luuleeko joku heidän autoilleen tänne Afrikasta? Vuokravelkojen järjestelyillä on estetty muun muassa useita käännytystapauksia, tutkimus kertoo. Kelan maksama perusturva sekä helposti haettavissa olevat sosiaalietuudet nostetaan myös esille. Että voikin kismittää ihmistä tällaisen paskan lukeminen. Mikä tätä maailmaa vaivaa? Kansaneläkelaitos – mitä ihmeen tekemistä sillä on brutaaleista aavikko-“kulttuureista” tulleiden islamisti-jihadistien kanssa? Mitä eläkettä nämä muka ovat meiltä ansainneet? Suomalainen saa kyllä elää alati syvenevässä kurjuudessa. Kuolkoot pois, niinkö?

   Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja fasadeja sen agendan ajamiselle.

   Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä “antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

   Kun näitä “yksintulleita lapsia” eli 30–40 vuotiaita koiraita tänne lappaa ovista ja ikkunoista, niin ovatko mädättäjät huomanneet että 20–30 vuoden työllistymisaikahan tarkoittaa sitä, että nämä saavat jatkaa vapaamatkustamistaan suoraan eläkeputkeen täydellä ylläpidolla! Nämä partalapset ovat kotoisin valtavista maista, joissa on niin tilaa kuin mittaamattomia luonnonvaroja eli rikkauksiakin, mutta he eivät ole siltikään saaneet aikaiseksi kuin tuhoa, hävitystä, kurjuutta ja esimerkiksi AIDS-epidemioita. Emme kaipaa Suomeen mitään noista “kulttuureista”! Miten on taas suomalaisten opiskelijoiden laita: valmistumisaikoihin ja opintolainojen takaisinmaksuihin vaaditaan jatkuvasti kiristyksiä. Nämä pakko-loiset saavat kuitenkin KAIKEN ILMAISEKSI, eikä haittaa vaikka vie 30 vuotta koulutuskin. Taas rikotaan tasavertaisuusperiaatetta räikeästi eli kaikki EU:n ihmisoikeuslöpinät ovat pelkkää paperia. Oliko isokin yllätys? Muslimit ja muut vieraslajit saavat kiduttaa eläimiä halalin/kosherin ja ties minkä kehitysvammaisten tasolla olevan pelleilyn nimissä, he saavat naamioitua julkisilla paikoilla riepuihin ja rätteihinsä sekä he suomalaisia vastaan rikkoessaan eivät joudu koskaan kovennetulle tuomiolle rasistisen motiivin takia. Haiseeko täällä MÄDÄTYS? Ja jos tämä monikulttuurisuus eli väestön pakkosiirto on niin normaalia ja kannattavaa, niin miksi sitä pakkosyötetään aivopesun lailla jatkuvasti meille? Katsokaa ympärillenne ja kuunnelkaa: sateenkaaritörkyä ja alkukantaisia, barbaarisia hiekkakansoja ylistävää mielipuolista valehtelua kaikki valtamediat tulvillansa! Tämä ei lopu, ennen kuin Eurooppa on yksinkertaisesti täynnä näitä raakalaisia. Ei, meidän on noustava ylös ja huudettava. Meidän on alettava toimia konkreettisesti.

   Junat ajavat ohi asemalla, bussit ja posti eivät kulje, veroja nostetaan, palkkoja pienennetään. Asioista ei saisi valittaakaan, eikä varsinkaan kaikkien kurjuuksien todellista aiheuttajaa – juutalaista korollista velkrahaa yksityispankeilta – saisi mainita. Moni kohdistaa vihansa vain näihin elintasoturisteihin, jotka ovat globaalin eliitin pelinappuloita. Mutta terve rasismi ja muukalaisviha ovat toki ne voimavarat, jotka juuri ovat meidät itsenäisinä pitäneet! Meidät myrkytetään, orjuutetaan ja lopulta tapetaan meidän omassa maassa, meidän omilla rahoillamme. Milloin suomalainen nousee sortoa vastaan? Eikö meillä vielä mene tarpeeksi huonosti? Sitten vasta kun se viimeinen, tappava sopimus turkkilaisten ja juutalaisen Erdoganin kanssa on tehty Timo “Israelin ystävä” Soinin toimesta? Liian myöhäistä.

   Epilogi: MV voisi ottaa hieman mallia esim. Totuusblokista, Kansalliselta Vastarinnalta ja Magneettimedialta siitä, miten asioista puhutaan ja kirjoitetaan suoraan. Vai meinaatteko vain hamaan loppuun asti vaikertaa: “miksi, miksi, miksi?” ja “kuka, kuka, kuka?” Ei kai MV pelkää “rasistin” leimaa? “Rasismi”-termin, muuten, keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein eli tuttavallisemmin “Leon Trotsky”.

   Alussa esittämääni kysymykseen palaten: Suomi ei koskaan ollut sodassa (II maailmasota) venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan, vaan N-liitto oli alusta asti suunniteltu juutalainen xenokratia eli muukalaisten vallassa oleva entiteetti – aivan kuten EU:kin.

   Lähteet:
   ¹ (http://www.jta.org/2013/06/19/news-opinion/world/putin-first-soviet-government-was-mostly-jewish)
   ² Matt. 23:8 (“Älkää te antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä teillä on vain yksi opettaja ja te olette kaikki veljiä.”)
   ³ Richard von Coudenhove-Kalergi (Paneurooppa-ajatuksen ja EU:n oppi-isä) – Praktischer Idealismus (1925)
   ⁴ Euroopan Maahanmuuttoverkoston (European Migration Network) tutkimus
   http://uutismaailma.com/valtio-maksaa-lieksan-vastaanottokeskuksessa-oleville-nuorille-ajokortin-autokoulun-tulkin-ja-polttoaineet/ ja https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/

 11. Poliisista on tullut poliittinen rikollisjärjestö, mutta vastarintaliikkeen kieltäminen on jo ajatuksena mahdoton, kaiken voi organisoida uudelleen ja tarvittaessa ulkomaille.
  Sitä paitsi, poliisin yhtenäisyys ja kuuliaisuus valtaeliitille on horjumassa, yhä useammat isänmaanystävät viranhaltijat tukevat kansallismielisten toimintaa virkakoneiston sisältä käsin.

 12. Kuinka moni massamedian varassa oleva tietää, että Jyväskylän kirjastokahakasta syyttäjä vaati ovimiehelle jopa ehdotonta vankeutta. Edelleen vain puhutaan kirjastopuukotuksesta, eikä mitään kirjastopamputuksesta.

 13. “Esimerkiksi liikkeen normaaleissa katutapahtumissa on lähes aina myös poliisi paikalla. Näin he voivat näyttää ohikulkijoille, että kyseessä on potentiaalisesti vaarallinen tilaisuus. Sillä poliisi todistaa Internetissä itkeville kulttuurimarxisteille, että kyllä näitä ”rikollisia” valvotaan, vaikka Vastarintaliikkeen aktivistit saattoivat vain jakaa lentolehtisiä.”

  Minusta on vain hyvä, että poliisi aina on paikalla. Näin ohikulkijoille näytetään kuinka turvattomia ja alttiita rikollisten hyökkäyksille aktivistit muuten olisivat. Suojelemalla tapahtumiamme poliisi tekee kansallissosialismista hyväksyttyä. Ehkä PVL lakkautetaan, mutta kansallissosialismia ei voi kieltää.

 14. Lisäänpä vielä tämän:
  Vihollinen, se todellinen vihollinen eli sionisti (ja heidän ostetut huoransa aka junckerit, stubbit ja soinit etc.) viis välittää mustista arabeista ja kolmannesta maailmasta. Tämän näkee Israelia katsoessa: Juutalaisvaltio yksinkertaisesti tappaa rajalle ilman lupaa pyrkivät ja nauraa päälle.

  Sionisti loi sosialismin, koska sen varjossa sionisti pääsi tappamaan Venäjän kansan sielun ja samalla sai vallan. Ja niinpä sionisti sai sen, mikä on sille rakkain: Rahat. Ja vallan tappaa.

  Nyt sionisti luo “monikulttuurisuuden”, joka on globaalia bolshevismia. Tämän varjossa sionisti pääsee tavoitteeseensa eli tappamaan kaikkien valkoisten kansojen sielun ja saa kaiken rahan. Ja vallan. Huorat auttavat heitä, koska huora tekee, jos sille maksetaan.

  Kaikki muu ( feminismi, homolobbyt, pakolaiset) ovat vain työkaluja. Jos yksikin näistä ryhmistä nousisi Herraa eli Sionistia vastaan, se murskattaisiin silmää räpäyttämättä. Neuvostoliiton kansasta sionisti ei olisi voinut vähempää välittää: Vain Abramovitchit merkitsivät jotakin.

  On turhaa analysoida pakolaisia. He ovat vain työkalu meidän tappamiseen. Demografisesti, sosiaalisesti ja lopulta sisällissodan aikana, fyysisesti.

  Samaten sionisteja palvelleet huorat kohtaavat kohtalonsa, sillä maksaja tietää kyllä, että ostettu rakkaus on ohutta…

  On vain yksi todellinen vihollinen. Muut vain palvelevat häntä. Toiset rahasta, toiset ideologisista syistä, ja monet, koska he ovat hyväntahtoisia tolloja.

  Mutta, uskokaa minua, tavoite on vain ja ainoastaan valkoisen ihmisen tuho. Ei enempää, ei vähempää.

Comments are closed.