Koti Uutisia Poliisilla vaikeuksia rekrytoinnissa

Poliisilla vaikeuksia rekrytoinnissa

5

Suomesta ei löydy riittävästi poliiseiksi haluavia ja tehtävään sopivia opiskelijoita, kertoo Suomen Kuvalehti. Sisäministeriö ja Poliisihallitus edellyttävät koululta 400 uuden poliisiopiskelijan vuosikiintiötä. Oppilaitos jää kuitenkin tavoitteesta jälkeen saaden vuosittain kolmisensataa uutta opiskelijaa.

Hakijoilla on ongelmia kaikkien erilliskokeiden kanssa, jotka ovat kirjallinen, psykologinen sekä kuntokoe. Leuanveto ei suju, pääsykoekirjaa ei ole edes selattu ja odotukset ovat epärealistisia, sanoo opintoasiainpäällikkö Jyrki Haapala.

 

Lähde: Keskisuomalainen

5 KOMMENTIT

  1. No, jos nettipoliisiksi hakevalta edellytetään kymmentä leukaa niin millä tavalla se korreloi näpyttelyn kanssa? Ja toisaalta, poliisiksi haluaa enemmän vihreitä kuin isänmaallisia nykyisen johdon politiikan vuoksi, joka selittää osaltaan heikkoa fyysistä kuntoa. Ja mikä tärkeintä, jo vuosia on opiskelun aloittaneille aina kerrottu että:”Tämä on nyt sitten ensimmäinen kurssi josta kaikki valmistuvat saavat viran”. Ja taas kerran petetty opiskelijat, koska kaikki halukkaat eivät saa virkaa. Voisiko tätä sanoa “jatketuksi petokseksi”?

  2. Suomi tarvitsee isänmaalliskansallisen Poliisin, joka on oikeiden suomalaisten puolella!

  3. Kuka rehellinen ja suomalaisuutta kunnioittava selväjärkinen ihminen haluaa polpoon ja vilpoon sortamaan omia etnisesti maanmiehiään ja nussimaan pilkkua “rasismineneen” ja “vihapuheineen” silllä aikaa kun muslimi matut ja somalit tekevät rikoksia liukuhihnalla niin, että 24/7 valkopesu ei tahdo mukana pysyä.
    Kaiken lisäksi Ruotsi Kalifaatissa poliisit joukkoirtisanoutuvat huonojen ja perkeleellisten työolosuhteiden takia, eikä sen aiheuttajina tottavieköön ole Pohjosmainen Vastarintaliike, vaikka se Ruotsin feministihallituksen “mannekiini” onkin ministerien maanantai aamuiseen darraankin syypää. Itse en enää edes sylkäise poliisin suuntaan, vaikka aiemmin olen sitä joltilseenkin jossain arvossa pitänyt. Poliisit tulevat täyttymään punavihreistä kommunisteista ja suvakki-huorista, jotka ovat kuin sodanjälkeinen kommunisti Valpo, jossa ammattitaito korvattiin öykkäri kommareilla, jotka vainosivat sodanajan poliitikkoja ja armeijan komentajia sekä valkoisia sotilaita, jotka taistelivat Suomen itsenäisyyden puolesta selkä suorana aikomatta väistyä tuumaakaan tietäën sen mikä kotiliettä ja perhettä odottaa, jos ryssä pääsee läpi.

Comments are closed.