Koti Uutisia Poliisiliiton johtaja: antisemitistisiltä vanhemmilta otettava lapset huostaan

Poliisiliiton johtaja: antisemitistisiltä vanhemmilta otettava lapset huostaan

11

Saksan toiseksi suurimman poliisiliiton johtaja Rainer Wendt vaatii poliiseille oikeutta ottaa antisemitististen vanhempien lapset huostaan. Syy Wenditn vaatimukselle on se, että antisemitismi on yleistynyt Saksassa sitä myötä, kun maa on vastaanottanut entistä enemmän maahanmuuttajia muslimimaista.

“Viranomaisten tulee toimia päättäväisesti, kun kyseessä on antisemitismi, myös silloin, kun kyseessä ovat maahanmuuttajat”, sanoo Wendt ja jatkaa: “Jos lapsesta kasvatetaan antisemitisti, emme saa pelätä ottaa heitä huostaan vanhemmiltaan.

Wendt myöntää myös, että Saksassa on jo pitkään ollut tapana sulkea silmät asioille, jotka koskevat maahanmuuttajia tai muslimeja, varsinkin saksalaisissa kouluissa: “On ollut pyrkimys olla rekisteröimättä antisemitismiä, jos sen takana on muslimitaustainen henkilö. Nämä asiat tulisi kirjata ilman ennakkoluuloja, jotta voimme kehittää tehokkaita strategioita tällaisen vastustamiselle.”

Epäselväksi jää, onko Wend sitä mieltä, että myös saksalaisia vihaavilta vanhemmilta tulisi huostaanottaa lapset.


Lähde: The Local

11 KOMMENTIT

 1. Ihan oikein. Antisemitismi on kitkettävä pois valkoisesta miehestä.

  • Juutalaiset ovat häädetty käytänössä kaikista maissa missä ne ovat asuneet,
   ja silti ongelma on muissa kuin juutalaisissa?

   • Kuka ne on häätänyt milloin ja mistä? Vapaaehtoinen muutto Israeliin poislukien ei niitä tietääkseni ole heitetty ulos mistään eikä pakkosiirretty minnekään. Jos näin olisi tehty niin otsikot kirkuisivat kaikkialla moisesta julmuudesta valittua känsää kohtaan.

    • Et voi olla tosissasi? Kuka ne on häätänyt ja mistä..huh huh. Luuletko että juutalaisten vastustaminen alkoi israelin perustamisesta? Juutalaiset on ajettu pois lähes jokaisesta maasta joihin ovat joukolla asettuneet. Ei kannata ehkä kommentoida asioita joista ei mitään tiedä.

     • Paas pistäen niitä esimerkkejä. Oikeita sellaisia eikä sionistien jollotusta valitun kansan sorrosta jota he kokevat meidän vähäosaisten vääräuskoisten taholta. Sitä on joka tuutti ja propagandasivusto täynnä.

  • Oikealla Tiina Wiikillä on tuskin mitään pelättävää, vaikka on juutalainen. Onko se huono kivi kengässä, jos sillä on kipa päässä?
   Kansallismielisissä ja muissa eri muissa “kerhoissa”, jotka vastustavat haittamaahanmuuttoa ja EU:ta on kaikenlaisia ihmisiä taustoiltaan. Kuka on taitavampi, kuka puheliaampi ja joku hidas hämäläinen, puhumattakaan äkkivääristä savolaisista. Jokatapauksessa mielestäni näissä “talkoissa” tarvitaan kaikkia, vaikka sitä kuorolaulussa “sekakuoroksi” sanotaankin, mutta pääasia on, että meteliä piisaa kaiken tasoilta aktiiveilta, tilanteessa, jota voi jo sanoa täydeksi sodaksi polpoa, nukke _hallitusta, EU:ta, globalisteja ja vasemmisto anarkisteja vastaan, jotka lukeutuvat suoraan polpon “apupoliiseiksi” eli rähinä remmiksi, joka kasvot peitettyinä järjestävät provokaatiota ja tekevät raukkamaisia hyökkäyksiä suurella joukolla ja puskista kunniallisten ihmisten päälle, jonka jälkeen polpon “mellakkapoliisit” karkaavat päälle ja vievät hakatut uhrit kiven sisään ilman paskapaperia ja juomavettä Suomen Perustuslain vastaisesti. Vastassa on kuin lohikäärme, jolla on tusina päätä ja aina kun yhden lyö poikki tilalle kasvaa kaksi lisää.
   Mitä enemmän EU-globalistit kaventavat kansalaisoikeuksia ja lisäävät kansallisvaltion kannattajien poliittista poliisivaltio vainoa. Tietää se, että suvakit ja kulttuurimarxistiset tahot ovat ajetut kohta nurkkaan, josta heillä ei tule olemaan kunniallista ja arvokasta ulospääsyä, vaan tulevat kohtaamaan tavallisen kansan viha joka ei kuuntele armonpyyntöjä.-

   • Kritiikki on kohdistettava nimenomaan siionismiin! Jos vastustamme maahanmuuttoa ja muslimeita, se on pelkästään oireiden hoitoa. Koko kasvain on poistettava jotta eurooppa voi tervehtyä!

    • Aivan kuten syöpähoidossa molempiin on panostettava. Muuten potilas voi kuolla komplikaatioihin tai vaikkapa kivun ja postoperatiiviseen shokin vaikutuksiin.

 2. Ajattelin jo, että tuo koskee Suomea, mutta se koskeekin Suomea ylihuomenna, sillä Sipilä armoitettuna Angela Merkelin perseennuolijana copy pasteeraa tuon myös meille.
  Olen useilla “alustoilla” jo esittänyt ennustukseni EU:n kommunistisen pakkovallan edetessä yhä pimeimpiin sorron öihin ja kosteisiin pimeisiin katakombeihin, että jo nyt erinäisten kansallismielisten aktiivitoimijoiden lapsista on tehty nk. “lastensuojeluilmoituksia” (nimettömiä tottakai) saattaakseen nuo tahot vainon ja julman viranomaishäirinnän kohteeksi vailla mitään muuta perustetta kuin se, että ne taistelevat EU:n federalisteja ja haittamaahanmuuttoa vastaan. Tulevaisuudessa kun taivas laskee vielä alemmas niin, että kansan on kontattava päästäkseen eteenpäin viedään kansallismielisten, isänmaallisten, EU:n vastustajien, NWO, Bilderberg -kokoustajien, globalistien ja Euroopan valkoisen väestön lopulliseen kansanmurhaan johtavaa haittamaahanmuuttopolitiikkaa vastustavien lapset otetaan huostaan mielivaltaisesti aivan kuten Neuvostoliitossa tehtiin ja lukuisissa muissa kommunisti diktatuureissa “yhteiskunnan kasvatettaviksi” eli likaisesti aivopestäväksi, jolloin heidät opetettiin unohtamaan vanhempansa tai vielä irvokkaammin vihaamaan vanhempiaan heille seipityillä valheilla ja purkamaan epäpyhää “konemaista” rakkautta “Isä Aurinkoista” (Josif Stalin) kohtaan. Sama päti Kiinassa, jossa Mao Zedong oli jumalan asemassa.

Comments are closed.