Koti Uutisia Kotimaa Poliisijohto välttelee vastuuta ja syyttää toisiaan kansanpetoksesta

Poliisijohto välttelee vastuuta ja syyttää toisiaan kansanpetoksesta

12

Suomen suurin poliisirikosoikeudenkäynti eli korruptio-oikeudenkäynti alkoi tänään valmisteluistunnolla. Istunnon aikana kihlakunnansyyttäjä Harri Tiesmaa esitti vaatimuksensa ja kertoi esitutkinnan eri vaiheista. Hän kertoi muun muassa, että syy vuosikausia kestäneelle tutkinnalle on epäiltyjen poliisien vaitonaisuus kuulusteluissa. Tiesmaa kertoi myös, että syytetyt poliisit viettivät aikaa kuulusteluissa syyttämällä toisiaan sen sijaan, että he kantaisivat itse vastuun rikoksistaan.

– He puhuivat paljon passiivissa ja syyttelivät toisiansa. Kukaan ei nostanut kättä pystyyn, vaan osoittivat sormella toiseen paikkaan, Tiesmaa kertoi oikeudelle.

Toisin kuin aaterikollisille “demokraattisessa” Suomessa, syyttäjä ei vaadi pitkiä vankeustuomioita. Entiselle poliisiylijohtajalle Mikko Paaterolle, Helsingin poliisilaitoksen entiselle päällikölle Jukka Riikoselle ja nykyiselle päällikölle Lasse Aapiolle syyttäjä vaatii ankaria sakkoja tai enintään neljän kuukauden ehdollista vankeutta.

Korruptoituneen poliisin jo entuudestaan bussin alle heittämälle Helsingin entiselle huumepoliisin päällikölle Jari Aarniolle ja hänen kahdelle alaiselleen ei syyttäjän mukaan sakkorangaistus riitä. Syyttäjä vaatii heille vähintään neljän kuukauden ehdollista vankeutta.

Syyttäjä katsoo, että poliisijohto, yhtä henkilöä lukuun ottamatta, on tahallaan syyllistynyt virkarikokseen. Pääkäsittely jatkuu 3. syyskuuta.

Lähde: Yle

12 KOMMENTIT

 1. > syyttelivät toisiansa

  Minä vain tottelin käskyjä. Tätä samaa argumentointia käytettiin myös Natsi-Saksan jälkeisissä oikeudenkäynneissä.

  — Loppupelissä on kuitenkin mahdotonta tuomita miljoonia ihmisiä vankilaan, joten on tyytyminen muutaman johtajan nuhtelemiseen.

  Tottelevainen virkamies on valtiolle suuri ilo ja helpotus riippumatta siitä onko vallassa hyvien vaiko pahojen puolue.

  • Natsi-Saksa oli Pahuuden pesä mitä hallitsivat true evil natsit hirmuhallitsija Adolf Hitlerin johdolla. Siellä murhattiin 6 miljoonaa juutalaista kaasukammioissa. Juutalaisista tehtiin saippuaa ja lampunvarjostimia. Saksalaiset natsisotilaat myös leikkasivat kiväärien pistimillä raskaana olevien juutalaisnaisten sikiöt ulos ja pelasivat niillä pesäpalloa. Siellä oli myös natsilääkäri Josef Mengele – Auschwitzin kuolemanenkeli
   Myrkkyruiskeita silmiin ja leikkauksia ilman nukutusta. Natsilääkäri Josef Mengelellä oli Auschwitzin keskitysleirissä laboratorio, ja vangit olivat hänen koekaniinejaan. Mengele tappoi tuhansia viattomia.Lääkärin yksityislaboratoriossa pikkutytöt makasivat jo sidottuina leikkauspöydällä, hän otti skapelin ja alkoi työhön. Josef Mengele lähetti innokkaasti vankeja kaasukammioon. Kerran hän haetutti vankiparakista luokseen 36 pikkulasta ja ruiskutti väriainetta heidän silmiinsä. Monet lapsista menettivät välittömästi näkönsä, mutta heidän silmiensä väri ei muuttunut, ja he päätyivät kaasukammioon.Myös Vera Kringel -niminen vanki koki syvän järkytyksen, kun hän eräänä päivänä löysi seinällisen silmiä Mengelen yksityisestä laboratoriosta.
   ”Silmät oli kiinnitetty seinälle neuloilla kuin perhoset. Luulin, että olen kuollut ja joutunut helvettiin.”
   Josef Mengele keitti isän ja pojan
   Auschwitzissa Mengelellä oli vapaus tehdä minkälaisia kokeita hän halusi, kunhan ne palvelivat natsismin tarkoitusperiä. Hän esitteli mielellään kollegoilleen Auschwitzissa kokeidensa tuloksia.
   Eräänä päivänä Mengele havaitsi vankien joukossa kyttyräselkäisen miehen ja tämän pojan, jonka toinen jalka oli epämuodostunut. Mengele halusi tutkia isää ja poikaa lähemmin, joten hän määräsi ampumaan nämä. Sitten hän keitätti ruumiit, jotta liha irtosi niistä helposti, ja lopuksi luurangot kuivatettiin, valkaistiin ja tehtiin hajuttomiksi liottamalla niitä petrolissa. Natsit ovat vastuussa 60 miljoonan ihmisen kuolemasta. Sellainen maanpäällinen helvetti oli Natsi-Saksa.
   Lähteet: Wikipedia, historianet.fi

   😅😂😎

   • Hoh hoijaa… Lueppa nyt ensin: https://holocaustdeprogrammingcourse.com/ niin sen jälkeen tiedät enemmän. Sitten lue “Suomi myrskyn silmässä” niin tiedät vähän enemmän.

    Ja kun lopuksi ymmärrät että ilman Mengeleä meillä ei olisi tänä päivänä syvänleikkauksia niin tiedät mitä hän teki ihmiskunnan hyväksi. Mengelen tutkimuksii pohjautuvat suuremmat innovaatiot lääketeieteen saralla. Ja lääketieteellisten julkaisujen lähdeteoksista (yleensä julkaisun lopussa) mainitaan aina perusteeksi Josefin tutkimukset. Vaikka usein kunnia koitetaan sälyttää juutalaisille lääkäreille.

   • Ach so…minä kiitän Jussia syväluotaavasta ja neutraalista selityksestä. Nyt minäkin sitten tiedän, kuinka kamalia natsit olivat..ovat 😀
    Toivottavasti “elämä on oppimista” ymmärsi että alkuperäinen kysymykseni oli sarkastinen…samoin Jussin vastaus…tai ainakin niin oletan 😀

    • Jep 😃 mutta kun katsoo noita “dokumentteja” mitkä käsittelee “natseja” niin sisältö on juuri tuollaista ihab täyttä häränpaskaa, oon monet kerrat repeillyt kun katsonut niitä. Niissä “historioitsijat” totisella naamalla kertovat näitä kauhutarinoita, kuten hyvänä esimerkkinä Netflixissä: Hitlerin pahan piiri, Haha🙂

     • Hitlerin pahan piiri….siis se on katsomisen arvoinen, jos unohtaa sen sanoman. Hyviä filmipätkiä sisältää, mutta se ympätty agenda tökki jo sarjan nimestä alkaen 😀

     • Siin’on painovihre siinä nimessä, se pitäis olla Hitlerin paha pieru. Kasvissyöjänä hänen metaanikaasupäästönsä ylittivät normit ja siksi hänet heitettiin vankilaan kun erehtyi pieraisemaan Müncheniläisessä oluttuvassa. Siellä hän aloitti asian ruotimisen ja hänen muistiinpanonsa saivat nimen Meikäläisen Matsi, saksaksi Mein Kampf.

      Samasta lähteestä juontaa alkunsa tämä kaasukammiovillitys; Mein Kampfin myötä asian tultua yleiseen jakeluun alkoivat saksalaiset innolla rakentaa kaasukammioita joka kotiin estääkseen kasvissyöntikaasujen haitallisen vaikutuksen stratosfääriin ja otsoneihin ja näistä kammioista sai alkunsa koko holohourailu.

      Jaa ettette usko vai..?

 2. Mitä muuta voisi odottaa poliisijohtdolta joka on saanut keskutella koko ajan keskenään. Koko johto olisi pitänyt vangita heti ja pitää eristyksissä toisistaan. Ja kuulustella kerran päivässä sekä painostaa kuten normaalia kansalaista.

  Mädäntynyt johto tietää miten toimia jotta heitä ei saada tuomituksi. Joka paikassa tuodaan esiin näytön puute sekä aihetodisteet. Jos kansalta kysyttäisiin mitä mieltä he ovat näistä poliisijohtajista niin suurin osa tuomitsisi ne syyetyistä rikoksista. Mutta kun käräjäoikeus on päättämässä niin helposti tulee vääriä tuomioita.

  Tampereellakin on vain yksi tuomari joka ei kuulu sionistien farmiliigaan.

 3. Ehdollista ja sakkoja. Olipa taas yllätys, korruptoitunut poliisijohto pääsee kuin koira veräjästä.

Comments are closed.