Koti Uutisia Poliisiin kohdistettu useita iskuja Ruotsin Tumbassa

Poliisiin kohdistettu useita iskuja Ruotsin Tumbassa

1

Perjantain vastaisena yönä poliisiin kohdistettiin kolme iskua Tumban taajamassa Keski-Ruotsissa. Poliisiaseman ulkopuolella sytytettiin tulipalo ja lisäksi poliisiajoneuvon alle asetettiin räjähde.

UK_Tumba

Poliisin tarkistettua ajoneuvon perjantain vastaisena yönä Tumbassa he joutuivat yllättäen kivien heittelyn kohteeksi. Paikalla olleiden poliisien mukaan kyse oli kymmenestä kahteenkymmeneen kivienheittelijästä. “10–20 ihmistä heitteli kiviä tuolloin poliiseitamme kohti. Ymmärtääkseni kukaan ei loukkaantunut tapauksen aikana”, kertoi Tukholman poliisin lehdistötiedottaja Lars Byström.

Pian tämän jälkeen saapui hälytys kaupungilla sytytetystä tulipalosta poliisiaseman ulkopuolella. Rakennuksen julkisivu kärsi kuitenkin vain vähäisiä vaurioita.

Vain tunnin kuluttua tästä poliisi sai toisen hälytyksen, jossa ilmoitettiin poliisiauton alle asetetusta räjähteestä. Autossa istui tapahtuman aikaan neljä poliisia. “Tämä oli kohdistettu poliisibussiin, jossa oli henkilökuntaa sisällä”, ilmoitti Tukholman poliisin viestintäkeskuksen tiedottaja Sven-Erik Olsson.

Iskut luokitellaan virkamieheen kohdistuneeksi väkivallan yritykseksi, törkeäksi tuhopoltoksi sekä murhan yritykseksi. Poliisi pitää tapauksia erittäin vakavina. “Tämä ei tunnu hyvältä, tämä on erittäin valitettavaa. Tällaiset tapaukset ovat yleensäkin hyvin vakavia”, totesi Kia Samrell Tukholman alueen poliisista.

Lähteet: Nordfront.se, Aftonbladet

1 KOMMENTTI

  1. Tätä on kohta Suomessakin tiedossa. Suomen poliisi on yltiösuvakki joka futailee joukkoraiskaajien kanssa ja ei tajua laisinkaan kuinka muslimit halveksuvat heitä ja pitävät pilkkanaan.

Comments are closed.