Koti Uutisia Kotimaa Poliisihallitus puolustelee moottoripyöräjengejä Vastarintaliike-oikeudenkäynnissä

Poliisihallitus puolustelee moottoripyöräjengejä Vastarintaliike-oikeudenkäynnissä

13

Turun hovioikeudessa on tällä viikolla käsitelty Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toiminnan kieltämistä. Aloitteen kieltohankkeesta teki Poliisihallitus, jonka edustajana toimii asianajaja Markku Fredman.

Poliisihallitus on turvautunut istunnossa likaisiin temppuihin, esimerkiksi syyttämällä Vastarintaliikkeen aktivisteja rikoksista, joista näitä ei ole koskaan edes tuomittu. Viikon hämmästyttävintä antia oli kuitenkin se, kun Poliisihallituksen edustaja alkoi puolustella rikollisina pidettyjä moottoripyöräjengejä.

Vastarintaliikkeen puolustus kysyi, miksi poliisi tahtoo kieltää järjestäytyneen kansallissosialismin mutta ei murhiin ja huumekauppaan liitettyjä jengejä.

“Fredmanin mukaan moottoripyöräjengien ja PVL:n toiminnassa on yksi merkittävä ero: moottoripyöräjengit eivät ota jäsenistönsä tekemiä rikoksia omiin nimiinsä”, kuului Poliisihallituksen vastine Helsingin Sanomien mukaan.

Aiemmin poliisi on kuitenkin todennut, että esimerkiksi tiettyjen moottoripyöräjengiläisten kantama Filthy Few -liivimerkki symboloi henkilön valmiutta suorittaa murhia jengin hyväksi. Väittämällä, etteivät moottoripyöräjengit otakaan rikoksia omiin nimiinsä, Poliisihallitus siis kiistää aiemmat linjauksensa liittyen jengeihin.

Oliko Poliisihallituksen argumentti hovioikeudessa siis huono hätävalhe vai laskelmoitu yritys leimata isänmaallisuus pahimman luokan järjestäytyneeksi rikollisuudeksi?

Lähteet: Helsingin Sanomat, Savon Sanomat

13 KOMMENTIT

 1. Kansanpettureille murhat, huumekauppa, raiskaukset ja muut rikokset on ihan ok, mutta järjestäytynyt kansallissosialismi on “rikoksista pahin” eli heidän mukaan “järjestäytynyttä rikollisuutta”. Hitto mikä idiootti tuo kansanpetturi Fredman on!

  • Juutalaista dialektiikkaa. Kääntäkää kaikki 180° niin saatte totuuden.

   Suvakkien ja näiden muiden hullujen jutuista ei kannata mitään järkeä tahi logiikkaa etsiä.

   »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
   Joh. 8:44

 2. No mutta, eihän PVL:kään ota jäsenistönsä tekemiä rikoksia nimiinsä. Eikös ne sitten ole “samalla viivalla”?

  Täytyy sanoa että Fredman on löytänyt oikean kultasuonen itselleen kun on saanut nuo tyhmät kuuntelemaan itseään. Ja takonut tästä asiasta itselleen kultakaivoksen. Kuinka tyhmiä pitää johdossa olla että itsekkin lakia tuntevana antaa edustajansa laukoa tällaisia aivopieruja? Vaikka kaippa tästäkin on sovittu jossain loosissa seinien sisällä.

  Kiimaan ja ahneuteen voi aina luottaa.

 3. Noinhan se menee. Kun kokoomus tekee liivijengin kanssa tunnettua yhteistyötään rikosten parissa, ei kukaan yksilö tietenkään ole syyllinen.

 4. Huumeet tuo elannon. Ei raha rotua katso koska bisnes is bisnes. Etnoa on jo tuolla porukoissa että ne tulee kansallissososialistien kimppuun porukalla kun rapparit ja muurarit maksaa. Poliittinen ideologia tuntuu ja näkyy olevan nyt kovinta myrkkyä. Mitä tästä on ajateltava?

  • Lapin Rajan SS Wiking — No, sitten katsotaan mihin noista mutarunkuista ja steroidipelleistä on. Joo, kyllähän Kokoomus- ja Harkimo-porukat tarvitsevat näitä mopopoikia myös esim. velanperintään ja muuhun sopivaan postiin.

 5. Moottoripyöräjengit ovat amerikkalaista tuontitavaraa. Siksi niiden ideologiakin on liberaali “vapauden” eetos. Ollaan muka yhteiskunnan ulkopuolella, vaikka oikeasti juuri se amerikkalainen liberalismi ja individualismi, joka on Amerikasta Euroopankin joka maahan iskostettu, on bikereiden aate. Palvotaan tiedostaen tai tiedostamatta amerikkalaisuutta, oli liivin selässä sitten Helvetin enkelien siipikallo tai lihava meksikolainen. Siihen ympätään sitten vielä huumeita ja rikoksia, yeah, born to be wild. Valtiovaltaa ei haittaa, koska nämä ovat loppupelissä harmittomia eivätkä yritä muuttaa vallitsevaa yhteiskuntajärjestelmää, eli ovat oikeasti samalla puolella.

 6. Pitäisi perustaa kansallissosialistinen moottoripyöräjengi ja katsoa, kuinka siihen suhtaudutaan.

 7. Pitäähän noita paria suurta kerhoa suojella virkavallan: nehän ovat poliisien vasikoita! Jonkun pitää myös kontrolloidusti tuoda amfetamiinia Suomeen, ettei nistejä kuole paskaan kamaan ja koko homma räjähdä käsiin esim. liikojen ulkomaisten toimijoiden takia.

 8. Mootoripyörä jengiläiset tekevät yleensä rikoksensa jengin tunnukset vaatteissaan eli onko Vastarintaliike ilmoittanut ottavansa jäsentensä rikokset omalle kontolleen vai mistä ero tulee?

  • Jep, täysin käsittämätöntä argumentointia taas. Rankka idiotismi vaivaa porukkaa.

Comments are closed.