Koti Uutisia Poliisia kohti heitelty jälleen kiviä Ruotsissa

Poliisia kohti heitelty jälleen kiviä Ruotsissa

4

15-vuotias tyttö joutui vakavan pahoinpitelyn kohteeksi keskiviikkoiltana Taalainmaalla ja tapahtumien yhteydessä myös poliisia kohti heiteltiin kiviä. Myöhemmin samana iltana lähistöllä sytytettiin lisäksi pari tulipaloa.

UK_palo_Tjarna_Angar

15-vuotias tyttö pahoinpideltiin vakavasti keskiviikkoiltana Tjärna Ängarin kaupunginosassa Borlängessä. Häntä potkaistiin niin kovaa, että hän menetti tajuntansa ja joutui tämän seurauksena hoitoon Falun sairaalaan.

Parikymppinen mies on otettu kiinni epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä. Tilanteen paikalla on kerrottu olleen vakava, sillä poliisia kohti heiteltiin kiviä tapahtumien yhteydessä. Poliisin mukaan paikalla olleet henkilöt olivat iältään 14–26-vuotiaita.

“Oli sekavaa, kun paikalle tuli noin 50 ihmistä ja poliisit joutuivat kivien heittelyn kohteeksi”, kertoi Taalainmaan päivystävä poliisi Göran Nilsson.

Saman illan aikana myös ikkunoita rikottiin Tjärna Ängarin Hemköp-kaupasta. Lisäksi samalla alueella sytytettiin kaksi tulipaloa, joista toinen kohdistui pensaaseen ja toinen autoon. Koska poliisia kohti oli heitelty kiviä muutamia tunteja aiemmin, päätti poliisi varmistaa paikan turvallisuuden ennen kuin pelastuspalvelu päästettiin sammuttamaan paloja.

Paloista on tehty rikosilmoituksia ilkivallan vuoksi, mutta ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni eikä epäiltyjä ole. Muutamat paikalla olleet todistajat kertoivat nähneensä joidenkin henkilöiden pakenevan paikalta auton sytyttyä tuleen.

Tjärna Ängar tunnetaan monikulttuurisena alueena, jolla asuu runsaasti ulkomaalaista taustaa olevia ihmisiä.

 

Lähteet: Nordfront.se, Dalarnas Tidningar

4 KOMMENTIT

  1. Lupaavat “ruotsalaiset” insinöörit vain vähän temppuilee.
    Ei mitään uutta auringon alla.

  2. “Lähi-itä” on jo Ruotsissa asti. Kohta Suomessa. Mietityttääkö ketään muuta, kun tää roskasakki ei kelpaa rikkaille arabimaille? Olisi kulttuuri ja uskonto samaa lähtö- ja kohdemaassa. Varmaan vähemmän sopeutumisen ongelmia? Vai onko se niin, että he tietävät paremmin ja siksi osaavat pitää tän saastan pois omalta alueelta. Noh, kohta saa parvekkeelta katsella jokailtaista “terminaatori”-show’ta kera popcornin.

  3. Ihanaa monikulttuurisuutta, tämä on kai sitä etnistä värinää mitä halutaan tänne Suomaliaan.

  4. Eka apinoitten aloittama mellakka tai muu vastaava tapahtuma niin alan kantamaan 9mm burana rasiaa ja siihen kuuluvaa lähetintä. Sen jälkeen kattoo hyppiikö apinat silmille omilla kulmilla. Vielä rauhallista..

Comments are closed.