Poliisi yritti kieltää laillisen mielenosoituksen

Julkaistu: 16.10.2016

16.10.2016 by

uk_mielenosoitus_itakeskus

Itäkeskuksessa on järjestetty viime kuukausina useita maahanmuuttovastaisia mielenosoituksia.

Kirjoitimme aiemmin tulevasta mielenosoituksesta, joka oli tarkoitus järjestää sunnuntaina Helsingin Itäkeskuksessa. Helsingin poliisi pyrki kuitenkin laittomasti rajoittamaan kokoontumisvapautta yrittämällä estää tapahtuman järjestämisen, joten tapahtumaa on siirretty.

Kieltoyrityksestä syntyneen sekaannuksen vuoksi järjestäjät siirsivät mielenosoituksen seuraavalle viikolle. Tapahtuma alkaa perjantaina 21. lokakuuta kello 18 Itäkeskuksessa. Mielenosoituksen jälkeen osallistujat marssivat soihtukulkueessa Puotilan kappelille laskemaan muistokynttilät suomalaisvastaisen rasismin uhreille.

Voit lukea tapahtumasta lisää sen Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/176489752757212/

Aiheeseen liittyen

Asiasanat

2 Kommenttia

  1. Jaska

    Ei taida vallanpitäjä totuuden ääni kiinnostaa, tai kansan etu muutenkaan. Kunhan Soros kumppaneineen saa rahaa ja mädät päättäjämme ja media saa osansa.

  2. 1312

    Toivottavasti maltillisemmatkin nationalistit alkavat jo pikkuhiljaa ymmärtää, ettei poliisi todellakaan ole kansallismielisten ystävä.

    Esim. noissa Suomi Ensin!-tapahtumissa on joskus huudettu iskulauseena ”kiitos poliisille”, mikä on helvetin naurettavaa. Poliisi palvelee järjestelmää, joka haluaa tappaa kansallismielisyyden!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä