Koti Uutisia Poliisi varoittaa “kaaoksen kesästä” pakolaiskriisin kiehuessa yli

Poliisi varoittaa “kaaoksen kesästä” pakolaiskriisin kiehuessa yli

0

Tavalliset rikokset jäävät selvittämättä Ruotsissa, koska poliisien resurssit on suunnattu vakavien tunkeutujarikosten selvittämiseen. Poliisin mukaan pahin on vasta edessä.

UK_poliisi_Ruotsi

Partiopoliisi Göteborgista on rikkonut hiljaisuuden ja antanut perinpohjaisen selvityksen tunkeutujarikoksista Ruotsissa. Hän kertoi, että poliisi odottaa asioiden pahenevan entisestään kesää kohti, kun säät lämpiävät. Poliisi Peter Larsson vertasi Ruotsia “painekattilaan” ja kertoi, että poliisien syvä turhautuminen ja lannistuminen yhdistettyinä väkivaltaisiin tunkeutujarikollisiin tulee johtamaan “kaaoksen kesään”.

“[Marokkolaiset] ovat immuuneja rangaistuksille eivätkä välitä ollenkaan, jos heidät pidätetään. Ruotsi on äärimmäisen naiivi antaessaan heille turvapaikan ja merkitessään väärän iän niin, ettei heitä voi rangaista rikoksista. […] Me pidätämme heidät, he pakenevat jälleen rangaistusta – se on lähes naurettavaa. Ruotsin ei ole tarkoitus olla vastuussa Marokon nuorisorikollisista. He tulevat tänne vain tekemään rikoksia, eivät etsimään turvapaikkaa – he kammoavat Ruotsin auktoriteetteja”, Larsson totesi.

Lähde: Breitbart