Koti Uutisia Kotimaa Poliisi vahvistaa: Hämeenlinnan murhaan liittyi monikulttuurisuus

Poliisi vahvistaa: Hämeenlinnan murhaan liittyi monikulttuurisuus

38

Poliisi on vahvistanut Hämeenlinnan murhasta sosiaalisessa mediassa velloneet huhut oikeiksi. Tapahtumaan liittyi vuoden 2015 siirtolaisvyöryssä saapunut maahantunkeutuja, sinisilmäinen liberaali suomalaisnainen ja aimo annos karmaa.

Murhaaja Hasan Alqina oli saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen, mutta oli jostain syystä vapaana kulkemassa suomen maaperällä, mikä mahdollisti murhan.

Murhan uhri Sanni Ovaska on vuosien varrella kirjoittanut useita Facebook-päivityksiä liittyen liberalismin mahtavuuteen, maahanmuuttajien ihanuuteen ja suomalaisten miesten sekä ”rasistien” iljettävyyteen. Nyt kuitenkin liberalismin aiheuttama sinisilmäisyys yhdistettynä monikulttuuriseen parisuhteeseen on tehnyt Ovaskasta hengettömän liberaalin.

Ovaskan voisi siis sanoa kuolleen aatteensa vuoksi. Muu liberaali yhteisö ei kuitenkaan ole nostanut häntä vielä marttyyriksi, vaan on pysynyt asiasta vaivaantuneen hiljaa. Myös poliisi on ollut asiasta hyvin hiljainen kertoen julkisuuteen vain asiat, jotka olivat muutenkin kaikkien tiedossa.

Lähde: MTV3

38 KOMMENTIT

 1. Tuolla toisessa ketjussa toivotettiin kuolemaa kaikille suvakkiämmille sellaisella raivolla, että vähempi voisi jo riittää, vaikka ärsyttääkin.

  Ulkona voi myös käydä välillä tuulettumassa.

  Kun suomalaiset miehet muistuttavat muumipeikkoa tai miesoletettua, siinä voi nuori nainen biologian mukaisesti kokeilla onnea toisrotuisen uroon kanssa, huonolla lopputuloksella. Naisena myös minä tavallaan ymmärrän tämän kyllä, mutta en pysty sammuttamaan rotukäsitystä. Rotuerot ovat niin selkeitä.

  Moni tekee tämän kokeilun trendipelleilyn yllyttämänä ja kokeiluksi se monilla jää kun kylmät realiteetit alkaa tulla vastaan mamu-miehen teeskentelyvaiheen loppuessa. Toisrotuisen miehen käsitys valkoisesta naisesta on, että nainen on miehelle sotasaalis, jalkavaimo tai huora. Mitään muuta vaihtoehtoa ei ole ja tyhmimmänkin suomalaisen pissiksen tajuntaan tämä fakta jossain vaiheessa 100% varmuudella iskeytyy.

  Surettaa naisena, että kaunis nuori nainen menetettiin tällä tavalla, aivan turhaan. On täysin mahdollista, että hän on yrittänyt lähteä suhteesta ja teko johtui juuri siitä. Yleensä tällaiset teot tapahtuvat kun mamu-miehen tyttöystävä yrittää lähteä. Pitkän vainon ja uhkailun voi aloittaa niinkin mitätön asia kuin, että nainen vaihdettuaan muutaman sanan baarissa toisrotuisen miehen kanssa, ei lähde jatkoille. Näillä miehillä kynnys uhkailla ja käyttää väkivaltaa on hyvin alhainen ja aitoa empatiakykyä ei ole yhtään ja teeskentelyvaiheen jälkeen myös tämä seikka kyllä selviää suvakkinaiselle.

  Todellinen syypää on kulttuurimarxistinen matalan intensiteetin kansanmurha, joka kannustaa valtiovallan ja median kautta naisia sekarotuisiin parisuhteisiin ja tekee omista miehistämme surkeuttaan itkeviä neitejä.

  • “Surettaa naisena, että kaunis nuori nainen menetettiin tällä tavalla, aivan turhaan.”

   Ei, vaan erittäin hyvästä syystä päästiin eroon jälleen yhdestä mädättäjästä ja mielensä myrkyttäneestä Suomen vihollisesta. Nuo ovat SAIRASTA porukkaa ja sairaiden kuuluu kuolla, jos eivät lääkettä halua niellä.

   Jos tämä sotilaskarkuri nyt kidnappasi naisen kapakasta, niin

   1) vain idiootti edes puhuu hiekkaneekereille
   2) eivätkö vanhemmat ole tytärtään kasvattaneet lain ja
   3) eiköhän sieltä kapakasta olisi saanut apua suomalaisilta miehiltä ja järjestyksenvalvojilta, jotka olisivat voineet estää epäilemäsi kidnappauksen.

   • Tuo baariesimerkki ei liittynyt ko. tapaukseen. Totesin vain, että aika pienestä voi vainoaminen alkaa. Paljon on kaikenlaista tullut aikoinaan nähtyä.

    Radikaalit mielipiteet menee paremmin läpi (myös naisille) kun ne esittää rauhallisesti (viittaus aiempaan aihetta käsittelevään ketjuun ja sen kommentteihin). Mamut osaa kyllä tappaa yhä harvenevat suomalaiset nuoret naiset ilman, että siihen heitä erikseen täällä yllytetään.

    Jokainen vastaa omasta karmastaan aikanaan.

    • “Kun suomalaiset miehet muistuttavat muumipeikkoa tai miesoletettua, siinä voi nuori nainen biologian mukaisesti kokeilla onnea toisrotuisen uroon kanssa”
     Suurin osa Suomalaisista naisista kumminkin seurustelee ja hankkii lapsia Suomalaisen miehen kanssa. Tietenkin on näitä mielisairaita rodunsekoittajia kuten Sanni Ovaska. Meinaatko, että suomalaiset miehet ovat rumia ja epäkelpoja, kun taas rotumuukalaiset “uroot” parempia? Suurin osa Suomalaisista naisista pitävät näitä maahantunkeutujia vastenmielisinä eikä varmaan tulisi mieleenkään olla ählämien / neekerien kanssa. Rodunsekoitus on sairainta mitä tiedän. Sanni Ovaska koki arvoisensa kohtalon eikä käy sääliksi yhtään. Kaksi saastasontiaista yhdellä iskulla! Tämä tapaus on niin ironinen. 😂

     • “Meinaatko, että suomalaiset miehet ovat rumia ja epäkelpoja, kun taas rotumuukalaiset ”uroot” parempia?”

      En. Jotkut miehet ovat (kuten naisetkin) pilanneet oman ulkonäkönsä. Myös nainen voi sanoa tämän faktan ääneen, vai mitä?

     • Zero Tolerance — Miten suomalainen mies pilaa itsensä/ulkonäkönsä?

      Nimimerkkkisi ei ole kyllä oikein validi: sinulla tuntuu olevan paljonkin ymmärrystä kansalliselle itsetuholle ja idiotialle, joka kaikki lähtee YKSILÖTASOLTA.

      Oma kantani: EKP ja EU pois. (Hiekka)neekerit takaisin koteihinsa ja rajat kiinni. Tarkka kontrolli, ketä otetaan maahan ylipäätään. Yksinkertaista, eikö?

     • Fidsdille:
      Suomalaiset pilaavat ulkonäkönsä esim. huonoilla elintavoilla. Älä nyt jaksa vääristellä mun mielipiteitä ja väärinymmärtää tahallasi.

      Hieno ulkoilusää muuten tänäänkin.

     • Zero Toleramce: Viralliset ravitsemussuositukset tekee suomalaisen ihmisen sairaaksi ja pilaa ulkonäön. Olen hylännyt ne ja huomaan oloni olevan aivan erilainen karpatessani. Auttaa myös sairauksiin jossain määrin, ja ruokavaliohoitoa olin enimmäkseen hakemassa itselleni. Minä en suostu olemaan lääkeyhtiöiden ja ruokateollisuuden aivopesemä tietäessäni, että ne haluaa vain rahaa minulta. Lähipiirille olen myös puhunut niitä vastaan, vaikka ovatkin lampaita.

  • “Zero Tolerance”, käsittääkseni nainen oli jo eronnut tästä maahantunkeutujasta.

   • Ok. Eli perinteisen mallin mukaan meni sitten tämäkin. Se jaksaa yhä uudelleen hämmästyttää, että edes julki tulleet vastaavat tapaukset eivät saa kaikkia naisia heräämään.

    Moni on kuitenkin herännyt, joten toivoa on.

    • Niinpä. Se on kyllä totta, niin kuin totesit, että yhä isompi osa kansasta on herännyt ja tajuaa mitä on meneillään. Ei kansa tällaista meininkiä loputtomiin katso.

     • Olin tässä parisen kesää sitten kotikaupunkini yökerhon edessä. Jumalauta sitä lakupekkojen ja kamelikuskien määrää, joka sinne lappasi sisään. Pikkukaupungissamme oli lapsuudessa/nuoruudessani pari neekeriä (vauvoina/pikkulapsina adoptoituja) sekä muutama perhe Vietnamin ns. venepakolaisia. Näistä tuli kaikista kunnon kansalaisia je menestyneitä ihmisiä.

      En halua enää poistua täältä maaseudun rauhasta kun töihin ja ruokaostoksille. Töissä mutakuonoja ei ole (liian vaativaa työtä moisille otuksille), mutta pikkukaupunginkin kaupoissa käydessään afrikkalaisia, aasialaisia ja irakilaisia/afgaaneja suorastaan kuhisee kaduilla ja marketeissa. Vastenmielistä.

  • Juutalaisten aivopesun uhri menetti jälleen henkensä. Kaikille muumipeikoille tiedoksi, että siltä aivopesulta voi olla vaikea välttyä, vaikka kuinka saisi kansallismielisen kasvatuksen. Olisitteko iloisia oman tyttärenne murhasta? Tuollaisilla kommenteilla todistatte olevanne samalla älykkyydellä ja empatialla varustettuja, kun nämä rotumuukalaiset. En toden totta minäkään ihmettele, miksi heikolla itsetunnolla varustetut nuoret naiset pitävät huonokäytöksistä ja sivistymätöntä arabia turvallisempana kuin suomalaista miestä. Älykäs ihminen ymmärtää olla hiljaa kun on ollut väärässä, mutta vielä enemmän luonnetta vaatii olla hiljaa kun on ollut oikeassa.
   Iloitsemalla tämän naisen kuolemasta pelaatte täysin monikulttuurisuusfanaatikkojen laariin.

  • “Kun suomalaiset miehet muistuttavat muumipeikkoa tai miesoletettua…”

   Ei tuo nyt ole ollenkaan totta. Eivät toki kaikki ole huippulaatua mutta tuskin missään muuallakaan. Esi-isämme ovat vähimmillään olleet vain kymmenen prosenttia miesaikalaisista, näin taisi kertoa eräs geenitutkimus.

 2. Jokainen aivoton nainen ansaitsee kuolla pois tuhlaamasta happea ja verovaroja.

  Sama koskee miehiä. Saakoot AIDS:in Siamin portoiltaan jok’ikinen. Rotupetturi on aina rotupetturi.

 3. Luonto karsii epäkelvot yksilöt joukostaan, typeryys kostautui. Uskomatonta on se, että muut suvakit eivät opi tällaisista tapauksista.
  Siitä huolimatta, että Hasan Alqina ei aiheuttanut vahinkoa, olen sitä mieltä että hänet tulisi tuomita teostaan kovimman mukaan.

  • Siis tarkoitan tietenkin “hänenkaltaisensa tulisi tuomita kovimman mukaan”, miksei tietysti hänetkin voisi tuomita ns. poissaolevana.

 4. Sanni ei halunnut suomalaista miestä, aivopesu suvakismiin oli onnistunut. Voimia uhrin omaisille, toivottavasti oppivat tästä jotain.

  Ei tilanne muutu ennen kuin kansallismieliset saavat vallan. Kansan kohtalo tuntuu nyt huonolta mutta ei kannata luovuttaa, vaan odottaa. Eurooppa voi ajautua kriisiin lähivuosina monistakin syistä johtuen. Kansallismielisten pitäisi olla valmiina ja pystyä käyttämään hyödyksi mahdollista kriisiä ja kaaosta. Harkituilla peliliikkeiillä pienikin joukko ihmisiä voi saada paljon aikaan. Miesten kannattaa pitää huolta kunnostaan.

 5. Tosiasiassahan moni oikeasti tietää nämä “hämeenlinnalaiset tekniset virheet” varsin hyvin. Ellei siis ole niin supersuvakki, että vielä päänirroitushetkellä toivoo natseille kuolemaa ja moniosaajille lisää rahaa. Tämä on de facto.

  Ongelma on siinä, että jos kertoo asiasta työpaikalla tai vaikka kännissä olisi postannut (oikeita) mielipiteitään moniosaajista kamuilleen, voikin kamut ja pomot käsittää täysin päin persettä oman aatemaailmasi. Ne alkavat kutsumaan sitten natsiksi ja kun tietää mitä suvakit esim. Ruotsissa jaksaa jauhaa uusruotsalaisista koostuvista jengeistä ja heidän tyylistään tappaa vastustajat pommilla, niin Ruotsin suvakitkin syyttävät natseja. Eli NSDAP:ta. Kun asia leviää, joutuu ulkopuoliseksi porukassa ja lopulta esim. itsemurha. Valtamedian tehokas propaganda pystyy lynkkaamaan ihmisen.

  Suomessa sama juttu. Ei sotaa ja vainoa karkuun lähteneet edes haluisi/osaisi tehdä pommia. Jos jollain (SUPO) on todisteet, että moniosaaja on täällä vilpillisellä mielellä, ottaa jo vihvaset kansanedustajat ja ministerit lain omiin käsiinsä ja vaikka vaarantavat lentoliikenteen. Esim. vihvasille kansallissankariksi noussut Aino Pennanen, vastoin mitään oikeaa tietoa.

 6. Kun lukee näitä viestejä ja vastauksia niin en voi ymmärtää minkälaisen raivon vallassa ovat olleet zero toleranssille vastaajat? Vai ovatko he vielä niin nuoria että eivät ymmärrä- tai näe kokonaiskuvaa?

  Totta kai on suuri suru että tällainen nuori nainen menetettiin. On totta että hän seurusteli ko. henkilön kanssa mutta oli jo lopetanut suhteen. Ehkä hänen silmänsä olivat jo auenneet. Ja ehkä hän jatkossa olisi aloittantu suhteen suomalaisen miehen kanssa. Tätä emme ehkä saa tietää koskaan.

  Minusta zero tolenace toi hyvin esille sen miksi ehkä tämäkin naikkonen valitsi juuri tämän miehen seurustelukumppanikseen. Usein kuulee sanottavat “lähi-idän miehet ovat vielä miehiä”. Eli, alitajuntaisesti nainen etsii suojelijaa. Tässä tapauksessa myös yhteinen harrastus liitti yhteen. Nuorten mielipiteet ovat usein radikaaleja ja juuri päinvastaisia kuin vanhemmat neuvovat. Ehkä tämäkin olisi parin vuoden jälkeen hävennyt pride-esiintymisiään ja todennut että sali-kaverit eivät tee muuta kuin ovat salilla.

  Olen myös zero tolerancen kanssa samaa mieltä että moni mies voisi katsoa peiliin. Ei nyt tarvitse olla Sean Connery tai Chaki Chan, mutta yleiskunnosta huolenpito on yksi elämän perusedellytyksiä. Timmissä kunnossa oleva mies jaksaa rakastella pidempään eikä hikoile kuin pesusieni. Myös erektio on yleensä parempi. Siksi naiset alitajuntaisestikkin katsovat miehiä joilla on leveät hartian ja pieni takapuoli, koska metsästäjä-geeneissä se tarkoittaa hyvää kykyä metsästää.

  Moniko aiemmista kommentoijista tekee 50 askelkyykkyä? Jos joku tekee niin tekeekö 100? Kuinka moni saavuttaa 3000m? Entä punnertaa minuutissa 40 kertaa? Tai vetää sen 10 leukaa? Tekee vatsalihaksia 60 kpl minuutissa? Nämä asiat voi laittaa kuntoon ihan kotona. Ja kyllä naiset katsoo. Jatko on sitten siitä kiinni haluaako elää yhteiselämää vai “lähteekö jätkien kanssa kalaan tai ruskaretkelle” viisi-kuusi kertaa vuodessa.

  Muistakaa, elämä on valintaja. Tämä nuori nainen teki omansa, muttei saanut mahdollisuutta korjata sitä.

  • Sen oikein huomaa kuinka Vastarintaliikkeeseen päätyy terävämpää sekä kovempikuntoista porukkaa jotka pystyvät laittamaan antifasisteille hanttiin koska Vastarintaliikkeellä on pakolliset kuntotestit kaikille aktivistikokeilaille.

   Suomi Ensin! sekä Soldiers of Odinilla ei tuollaisia vaatimuksia ole ja niiden porukoissa sitten pyöriikin juuri noita alkoholisteja sekä ihan puhtaita ali-ihmisen tasolla olevia kehitysvammaisia, joista myös valtaosa täälläkin on pelkurimaisesti kommentoimassa nimimerkkien takaa ja ilakoimassa kauniin suomalaisen tytön kuolemasta.

   Kyllähän se tietysti harmittaa kun ei kaunis suomityttö halua tuhlata elämäänsä katkeroituneiden kehitysvammaisten seurassa, kun on mahdollista saada kovakuntoinen ählämikin joka yhdellä iskulla tyrmää alkoholisoituneen Suomi Ensin juntin ilman mitään ongelmia.

   Vikaa ei ole naisessa vaan surkeissa kehitysvammaisissa sekä kylähulluissa joita pyörii kansallismielisten piirien liepeillä aivan liikaa. Hitlerin Saksassa keskitysleireille vietiin myös kehitysvammaisia sekä idiootteja ja minusta se oli täysin oikea ratkaisu.

   • Mikähän on minun “sairaan” naisen kohtalo? Keskitysleirillekö, vaikka olen tehnyt töitä ja opiskellut, olen halunnut olla mukana yhteiskunnassa. Jopa ns. tervettä enemmän on ollut tarmokkuutta ja uskallusta oppia uusia asioita ja olen jopa esteet onnistunut kiertämään joissain asioissa. En ehkä mahdu täysin terveen, kauniin (on sellaiseksi sanottu), älykkään (ei ole havaittu puutteita), valkoisen (olen sitä geneettisesti ja rodullisesti) naisen muottiin. Miehen osaan valikoida tarkkaan ja muutenkin koitan tehdä elämässäni harkittuja valintoja.

    Myönnän aiemmat ennakkoluuloni “natseja” kohtaan ja ajattelin ennen, että enhän minä voi neurologisesti poikkeavana ja nyt reumaatikkona kannattaa kansallissosialismia, koska “natsien” mukaan luonto hoitaisi minunlaiset pois. Ehkä voi joku löytyä, joka haluaisi minunlaisesta “taakasta” eroon, vaikken koe olevani rääkätty ja eläväni ihmisarvotonta elämää. Eutanasiasta olen joskus puhunut, mistä sanoin, että jos joka päivä elämä olisi kipua, niin silloin lähtisin pois. Kaikesta huolimatta olen ollut edes vähän sinnikäs nainen ja hyvää oloa sekä iloa saan myös kuntosalista ja uimisesta.

    • Jos pystyy elämään suht normaalia elämää niin ei kannata pitää autismia muuna kuin luonteenpiirteenä, jota kehittää kohti parempia selviytymistaitoja. Sosiaalisissa tilanteissa monet teeskentelevät ja käyttäytyvät rutiinien mukaisesti (vaikka välillä tekisi mieli olla täysin rehellinen) koska olemalla hallittu pärjää yleensä elämässä paremmin. Idea on olla hermostumatta mistään. Älä katso itseäsi autismin kautta vaan persoonana, joka kehittää itseään kohti parempaa (uutta) ihmistä. Se on kansallissosialismia parhaimmillaan.

   • Huomaa kyllä minkälaisia ählämien, hinttien ja rodunsekoitusta kannattavia nysvöjä tännekin on kerääntynyt trollaamaan. “Hitlerin Saksassa vietiin leireille kehitysvammaisiakin” No sittenhän se olisi myös sinullekin ja muille rodunsekoittajien sympatiseeraajille oikea paikka tai nykyään Niuvanniemi. Olettekohan vähän eksynyt? Olitte varmaan menossa Takku foorumille.

   • “Vastarintaliikkeeseen päätyy…

    Vieläkö Vastarintaliike jatkaa toimintaansa? Käsittääkseni korkein oikeus asetti väliaikaisen toimintakiellon asian ratkaisuun saakka.

  • Viholliskuva kannattaa pitää kaiken keskellä kristallinkirkkaana. Muuten päädymme käymään omien kimppuun juuri vihollisen toiveen mukaisesti antamatta edes aitoa mahdollisuutta muuttaa mieltä.

   Vihollinen haluaa sisällisodan, kansallissosialisti vallankumouksen.

  • “Alitajuntaisesti nainen etsii suojelijaa”, ja tässä tapauksessa löytyikin oikein hyvä suojelija? Selityksiä naisten käyttäytymiselle voi etsiä ja yrittää olla nokkela, mutta aivan kuten naistutkimuksessa ja feminismissä, sellainen johtaa helposti harhaan.

   Kysymys on kulttuurista, naisen asemasta, ja perhekäsityksestä. Opetusjärjestelmällä on iso rooli.

   Millaisia miehiä naiset valitsivat ennen Suomessa? Eivät oikeastaan valinneet lainkaan. Suhteen muodostaminen oli paljon helpompaa kun naisen ei tarvinnut niin paljoa miettiä, syntyi suomalaisia perheitä ja perheille lapsia.

   • “Millaisia miehiä naiset valitsivat ennen Suomessa? Eivät oikeastaan valinneet lainkaan. Suhteen muodostaminen oli paljon helpompaa kun naisen ei tarvinnut niin paljoa miettiä, syntyi suomalaisia perheitä ja perheille lapsia.”

    Suomalaisen perinneoikeuden mukaan tyttöjä ei naitettu ilman lupaa (lukuun ottamatta joitain ylempiä ulkomaalaisia sukuja), ja enon tehtävä oli valvoa ja puolustaa tyttöjen oikeuksia näissä asioissa. Otetaanko mallia maahantunkeutujista, jotka päättää naisen puolison? Itse olen sen verran tarkempi, kenet haluan mieheksi ja keneen teen tuttavuutta. Maahantunkeutujiin en koske pitkällä tikullakaan, koska tiedän mikä on heidän kunnioitus vammaisia kohtaan. Tosin minunlaiselta “vaivaiselta” tulee helpommin pataan, kun tuo pää riittää ajattelemaan asioita.

 7. Sannia tai vanhempia en lähtisi syyttelemään tästä sillä hyvinvointivaltio kasvattaa eli aivopesee lapset pakkosuvaitsevaisuuteen jo aikaisin koulussa niin että varsinkin nuorten tyttöjen arvostelukyky on varsin heikolla pohjalla sukukypsyyden tullessa. Jos vanhemmat siihen yrittävät jotain sitten vastaan sanoa niin helposti lapsi voi joutua huostaanotetuksi varsinkin jos lapsi ilmiantaa vanhempansa ns. “rasismista” tietämättä mihin se johtaa. Suvaitsevainen kulttuurimarxismi on paholaisen keksintö.

  • Olen toista mieltä tästä. Jos vanhemmalla on hyvät välit lapseensa niin lapsella ei ole edes murrosiässä suurta tarvetta kapinoida, pienet riidat tietysti erikseen. Koulu ja media nyt ovat sitä hulluutta mitä ovat, vanhempien tehtävänä on siis valistaa lasta, ihan järkipuheella ja esimerkein, näistä nykypäivän vaaroista. Kyllä se menee perille. Lapsi harvoin sitäpaitsi “ilmiantaa” vanhempansa yhtään mihinkään vaan on jopa “huonommissa” perheissä uskollinen.
   Eli ensisijaisesti syyttäisin päättäjiä. Sen jälkeen heti Sannin vanhempia. Tehkää omat työnne ja velvollisuutenne paremmin ettei tule katastrofeja.

 8. Suomimuumimies tässä.. Zerotole ja kalikkakoira katsoo nyt tuota kuvaa uudestaan ja voitte ihan yhteen ääneen todeta tosta kolvinokkaneekeristä miten stereotypisemmäksi ei voi enää arabi mennä.. Vittu mikä ruikusääri! METSÄSTÄJÄ! mikä kommentti😂😂 haukka-penkki neekeri. Metsästää itseään heikompia yksilöitä oooh mikä urho. Ei helvetti teidän kanssa

 9. Rotupetturin palkka on kuolema! Hyvä Hassan, teit todellisen urotyön. Pistit kylmäksi rodunsekoittaja huoran ja samalla vielä itsesi. Olet nyt Allahin luona.

 10. Hieno kommentti Zero Toleranssilta. On aina hienoa kuulla näissä asioissa myös naisen ihan IKIOMA mielipide! On hyvä että onnistuit kuitenkin ottamaan etäisyytttä aiheeseen ja myöntämään…että kyseinen ämmä hyvin pitkälle sai mitä tilasi!

 11. Raa’asti ajateltuna tämä juttu sujui ei-täysin-huonosti.Suvakki kuoli, samoin hänet tappanut muti ja moni epävarma suomalainen kallistui nuivalle puolen aitaa.

 12. Kaikki on hyvin, suomalaiset! Yksi pää vain leikattiin irti eli hetken aikaa olivat asiat poissa normaalilta tolalta, mutta se kesti vain lyhyen tovin. Kun pää oli leikattu, kaikki oli taas hyvin.

  Eli ei mitään hätää. Jatkakaa. Kaikki on hyvin.

Comments are closed.