Koti Uutisia Kotimaa Poliisi tutkii Vastarinta.com-banderolleja Mikkelissä

Poliisi tutkii Vastarinta.com-banderolleja Mikkelissä

6

Kuuluisasta resurssipulasta kärsivä PolPo (poliittinen poliisi) aloittaa tutkinnan Mikkelin katukuvaan ilmestyneistä banderolleista, joissa mainostetaan Vastarinta.com-verkkosivua. Verkko-osoitteen rinnalle on maalattu Tyr-riimu.

“Kansallissosialistista maailmankuvaa ylläpitävän Suomen vastarintaliikkeen julistelakanat riippuivat maanantaina Viitostien kahdella ylikulkusillalla Mikkelissä”, kirjoittaa paikallislehti Länsi-Savo. Julkaisun mukaan PolPo poisti banderollit “lainvastaisuuden” vuoksi.

Rikoskomisario Juha Paukkusen mukaan banderolleista käynnistetään esitutkinta, sillä tuomioistuin on määrännyt Vastarintaliikkeen Suomessa väliaikaiseen toimintakieltoon. Vastarinta.comin toimitus sijaitsee nykyään Suomen ulkopuolella.

Länsi-Savon mukaan “liike uhoaa juutalaisvihaa”. Lehti kirjoittaa myös kansallissosialistien toiminnasta vainojen uhrien muistopäivänä, mutta julkaisu sotkee toisiinsa Vastarintaliikkeen, Kohti Vapautta! -järjestön sekä KS-Nuoret, jotka ovat kaikki itsenäisiä ryhmiä.

Lähde: Länsi-Savo

6 KOMMENTIT

  1. 12 §
    Sananvapaus ja julkisuus

    Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla. Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia.

  2. Pohjoismainen vastarintaliike laitettiin toimintakieltoon, ei Tyr-riimua tai Suomen ulkopuolella sijaitsevaa verkkotunnusta, tuo tutkinta ei voi johtaa mihinkään ja näin sitä taas tuhlataan verorahoja tällaiseen paskaan, että poliisi voi pitää median ja kansanpetturipoliitikot tyytyväisenä…

  3. On kyllä taas vakava isku yleistä järjestystä ja turvallisuutta vastaan. Mutta sekoitetaankohan tässä Vastarintaliike ja Kansallinen vastarinta? Vai onko Kansallinen vastarinta tuomittu osaksi Vastarintaliikettä ja onko sekin siten kielletty? Jos kyllä, niin oletettavasti polpo pyrkii sulkemaan Kansallisen vastarinnan siinä paikassa, missä se nyt onkaan. Jos se onnistuu, Kansallinen vastarinta voinee jälleen muuttaa eri paikkaan. Ja voihan se välillä muuttaa ulkoasuaan ja nimeäänkin.

  4. PolPo hukkaa vain aikaansa ja verovaroja, sillä kansallissosialistista aatetta ei nujerreta millään tempuilla. Sitä eivät nujertaneet edes liittoutuneiden hirmuteot WWII:ssa, joten ei sitä nujerreta nytkään. Kaikkien globalistien, vihervasurien, sionistien ym. kansallisvaltiovihaajien tuleekin pitää tämä tosiasia kirkkaana mielessään, etteivät elättele turhia toiveita “voitostaan”, sillä kansallissosialismi voittaa lopulta aina!

    • Amen. Leninin palvojat ja muut mielisairaat tulevat saamaan runtua vielä — ja kunnolla.

Comments are closed.