Koti Uutisia Kotimaa Poliisi tutkii kahden henkilön surmaa Valkeakoskella

Poliisi tutkii kahden henkilön surmaa Valkeakoskella

3

Pirkanmaan Valkeakoskella tutkitaan kahden tulipalossa kuolleen henkilön surmaa. Poliisi tutkii, olivatko kaksi palaneesta kerrostaloasunnosta löytynyttä miestä menehtyneet ennen paloa vai sen aikana. Uhrit ovat paikalliset vuonna 1980 ja 1989 syntyneet miehet.

– Siinä on vähän viitteitä siihen suuntaan, että on voinut ulkopuolisiakin aiheuttajia olla, tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen kertoo.

Poliisilla ei tällä hetkellä ole mahdollisista epäillyistä tekijöistä tietoa, eikä he ole ottaneet ketään kiinni asian suhteen. Kinnusen mukaan poliisi ei vielä tiedä eteneekö tutkinta tapon vai murhan rikosnimikkeen alla.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Siis mitä se nikkivaras täällä taas sekoilee ja yrittää esittää aikuista? Tuleeko sulla tippa lahkeeseen, kun yrität esiintyä meikäläisenä vai mistä moinen? Jos taas pokata yrität, niin sorry, olen 110% hetero ja ne senssipalstat kaltaisillesi ovat jossain ihan muualla.

    Kai tässä pitäisi olla ylpeä, että joku yrittää noinkin epätoivoisesti samaistua meikään, mutta ottaen huomioon monet näille sivuille runkkaamasi täysin sairaat lapsenraiskaus- ja tappofantasiasi, niin ei kiitos.

    • Tuo rotta on oikeasti niin pahasti päästään vialla, että ei mitään rajaa. Kauan tuo on jatkanut tätä? Vuoden? 😅 Kyllä on todella säälittävä tapaus tämä takkufoorumilta saapunut 100 eri nimimerkin runkkari.

Comments are closed.