Koti Uutisia Pohjoismaat Poliisi tulevasta Almedalen-viikosta: “Olemme varustautuneita terrori-iskuun”

Poliisi tulevasta Almedalen-viikosta: “Olemme varustautuneita terrori-iskuun”

5

Pohjoismainen Vastarintaliike jalkautuu 5.–7. heinäkuuta Gotlannin saarelle Almedaleniin, mikä on saanut paikalliset kansanpetturipoliitikot suunniltaan. Tämä on johtanut siihen, että poliisi on ilmoittanut lähettävänsä kaikki saatavilla olevat resurssinsa saarelle Almedalen-viikon ajaksi estämään poliittisten mielipiteiden vapaan ilmaisun.

– Tiedämme, että heillä on lupa puhua tilaisuudessa kolmena päivänä. Olemmekin laskeneet, että he ja muut sijoitetaan tuolloin erilleen toisistaan. Seuraamme, että näin tulee myös tapahtumaan, kommentoi Gotlannin poliisin vastaava tiedotuspäällikkö Elisabeth Anestad.

Poliisista kommentoidaan myös, että he valmistautuvat terrori-iskuun tapahtuman aikana. Ei kuitenkaan selviä, kenen poliisi uskoo terroritekoihin ryhtyvän. Paikalla tulee poliisin mukaan olemaan jopa kaksi tiedustelulentokonetta, jotka kiertävät aluetta, jotta ihmisiä voitaisiin sittemmin pidättää mahdollisista “rikoksista”. Poliitikkoja kansanpettureiksi kutsuminen ei kuitenkaan ilmeisesti ole teko, joka saattaisi johtaa pidätykseen:

– Puutumme asioihin, mikäli se on laillista ja taktisesti mahdollista. Buuauksia keräävä puhuja nyt on tietyssä mielessä kestettävä, mutta kenenkään ääntä ei saa hiljentää huutamalla itse kovempaa eikä ketään saa häiritä. Jos näin tehdään, meillä on valmiudet puuttua asiaan, ja sen tulemme myös tekemään, sanoo Anestad.

Keskusteluyhteys poliisin ja Vastarintaliikkeen välillä liittyen Almedaleniin on Nordfrontin mukaan pysynyt kuitenkin hyvänä kaikesta huolimatta.

Lähteet: Nordfront, Aftonbladet

5 KOMMENTIT

 1. Ei ählämeiltä saa mitään kieltää koska se on rasistista. Sitä paitsi kielto aiheuttaisi vakavan kulttuuriköyhtymisen sekä saattaisi mahdollistaa jopa valkoisen miehen ylivallan kyseisessä tapahtumassa. Ei sellaista saa sallia.

 2. Vai valmistautuneita “terrori-iskuun”? 🙂 Viittaako poliittinen poliisi, että Vastarintaliike suorittaisi “terrori-iskun”. “Vihapuhetäytteisen terrori-iskun”? 🙂

 3. ”Olemme varustautuneita terrori-iskuun”

  Vai niin. Siis ainakin kerran vuodessa. Kyseessä on enemmänkin ruotsalaisen ballerina -poliisin “työssäjaksamispäivä”, jolloin saa hakata pampulla oikein olan takaa “verevästi” ja mies oletettujen näyttää iltauutisissa näytettäväksi, kuinka hiki haisee ja nähtävissä on jopa hento “stondiskin” oiken viikinkimalliin. Vahinko vain, että on “muuta” tekemistä ja akkakin on kaukana kotoa kerrankin 3 kk poissa feministien illanvietoista joissa pidetään “telaketjujen iltaa” sappea siemaillen.

 4. PVL toimii tapansa mukaan periksiantamattomasti ja luonnollisesti valtaeliitti samoin.

  Konflikti on valtaeliitin etujen mukaista. Samoin tekee Israel, se pommittaa (omien sanojensa mukaisesti) Syyriassa iranilaiskohteita. Tavoite on puhtaasti provokatiivinen.

  Almedalenissa yliampuva poliisin edustus on, tietenkin, provokatiivinen. Valtaeliitti odottaa vesi kielellä materiaalia, jota voitaisiin sitten syöttää unessa kulkevalle kansalle “natsismina”.

  Oma mielipiteeni on, että PVL on voittaja jo pelkällä läsnäolollaan, sillä näin he osoittavat hereillä olevalle kansanosalle, että Vastarinta elää ja ei alistu. Jokainen PVL:n symboli on Vastarinnan symboli. Jokainen teko on Vastarinnan teko.

  En pitäisi ihan hulluna tulevaisuudessa PVL:n läsnäoloa Pori Jazzin “politiikapäivillä”. Kansan keskuudessa on paljon latenttia fasismia, siitä voi olla varma. Monissa se elää, vaikka he eivät edes tiedä sitä. 🙂

Comments are closed.