Koti Uutisia Poliisi: terrorismin ihannointi ei ole rikos, mutta “vihapuhe” on

Poliisi: terrorismin ihannointi ei ole rikos, mutta “vihapuhe” on

3

Poliisi on jälleen avannut kieroutunutta arvomaailmaansa kansalaisille. Turun iskun jälkimainingeissa viranomaiset ovat joutuneet muun muassa selittelemään, miksei terroristia otettu tutkintaan jo aiemmin, vaikka hänestä oli annettu useita vihjeitä.

Suojelupoliisi on nyt kertonut MTV:lle, ettei se puuttunut terroristin tekemisiin, sillä “terrorismin ihannointi ei ole rikos”. Sen sijaan poliisi on kertonut olevansa huolissaan suomalaisten reaktioista uusimpaan monikulttuuriseen rikoskokonaisuuteen. Poliisin mukaan toisin kuin terrorismin ihannointi on niin sanottu vihapuhe rikos. Viranomaiset yrittävätkin nyt tukahduttaa maahanmuuttovastaista keskustelua pelottelemalla kansalaisia rikosilmoituksilla.

Netin käyttäjät ovat tehneet poliisin mielenkiintoisista kannanotoista tyhjentävän vertailukuvan.

3 KOMMENTIT

  1. Lisää kansalaisten pelottelua, ei yllätä… maanpetturit suojelevat työnantajiaan ja asettuvat kansaansa vastaan, jota nämä ovat luvanneet palvella ja suojella. Se on poliisin todella huono asettua vastakkain kansan enemmistön kanssa. Kommenttiosiot eri lehdissä ja somessa ovat olleet täynnä todella vihaisia kommentteja Turun iskun jälkeen JA IHAN SYYSTÄ! 18.8 ei ikinä unohdu. Täysin luonnollinen reaktio ihmiseltä tulla vihaiseksi ja varsinkin siitä, että näille vakaville ongelmille ei edelleenkään tehdä mitään kongreettista, mutta aletaan sen sijaan ajamaan kansalaisten valvontalakeja ja ajatusrikoslakeja läpi sekä jahtaamaan “vihapuhetta” koska sehän tappaa terrorismia enemmän. VASTENMIELISTÄ!

  2. Misään itseään kunnioittavassa maassa ei voi olla tällaista johtoa. Kansan velvollisuus on kantaa pihalle tuollaiset korruptoituneet maanpetturit, jotka mahdollistavat maan omien kansalaistensa murhaamisen. Ilmeisesti uhriluku ei ollut vielä riittävä, jotta ryhdistäytymistä tapahtuisi? Tapahtuuko sitä sitten, kun maassa loisijat murhaavat yhdessä iskussa 100 suomalaista? Sitäkö me nyt jäämme vain odottamaan tumput suorina?

  3. SUPO on täynnänsä sosiaalidemokraattisia kuppatautisia pienimunaisia miehiä, joiden aivot ovat mädättyneet DDR:lläisellä Stasin toimintatavoilla sekä kommunisisen maailmankatsomuksen avoimella rotuvihalla suomalaisia kohtaan vieläpä toimettomuudellaan tukemassa ISIS:stä ja sen pyhää likaista sotaa suojelemalla Suomen globalistien EU:n ja Saksan kommunistisen hipin Mutti Merkelin sanelupolitiikkaa, jonka yksinomaisena lopputulemana on Suomen kansanvihollisten kanssa suoritettava kansanmurha ja vähälukuisen kansakuntamme ruumiiden häpäiseminen kolmestakymmenestä hopearahasta ja pullollisesta samppakaljaa. Jonka jälkeen hyvin tehdystä työstä rengit palkitaan viiltämällä heidänkin kurkut auki.

Comments are closed.