Koti Uutisia Poliisi ratsasi kymmenen berliiniläisasuntoa “vihapuheesta”

Poliisi ratsasi kymmenen berliiniläisasuntoa “vihapuheesta”

4

UK_vihapuhe_netissa

Poliisi suoritti aamulla Berliinissä ratsioita, joihin osallistui 60 poliisia. He takavarikoivat älypuhelimia ja tietokoneita, jotka ovat nyt tutkittavina.

Poliisin mukaan ratsiat ovat osa käynnissä olevaa rikostutkimusta sosiaalisessa mediassa esiintyvästä vihapuheesta, jonka tarkoitus on “saada ihmiset pakolaisia vastaan”.

Berliinin pääturvallisuusviranomaisen Frank Henkelin mukaan viranomaiset “eivät tule kääntymään pois, jos rasismia levitetään netissä”. Hänen mukaansa auktoriteetit eivät voi yksin pitää netin vihapuhetta aisoissa. Henkel vetosi sosiaaliseen mediaan, jotta sivut taistelisivat sitä vastaan itse tehokkaammin.

Lähde: Breitbart

4 KOMMENTIT

 1. Itä-Saksan Stasin johdossa, aivan kuten tietenkin Neuvostoliiton NKVD:n, oli vahva juutalaisedustus ja nyt Saksassa on valittu juutalainen Annette Kahane valvomaan erityisesti Facebook-kirjoittelua. Hän on myös, tietenkin, ex-Stasi ja hän, sanokaa minun sanoneen, myös näyttää siltä.
  Muutenkin jos valkoisessa maailmassa kiusataan, valvotaan ja kaikin tavoin kontrolloidaan ihmisiä niin tässä puuhassa tietty “Nobel-nyhrääjien” porukka on aina vahvoilla.
  Kannattaa tsekata tämän naisen naamavärkki. Siinä näkyy paha ihminen, todella paha ihminen.
  Ihmiset eivät ymmärrä, että lännen vihamielinen eliitti (kyllä, juuri se porukka) valmistelee toista “bolshevikkivallankumousta”. Juuri nyt Eurooppaan luodaan massamaahanmuutolla se “köyhien” luokka, joka sitten aseistetaan ja usutetaan ns. “rasisti/fasistien” (lue: tavallisten suomalaisten) kimppuun ja hops! meillä on taas NKVD/Stasi ja yölliset kotikäynnit ja ihmiset häviävät. Ja voitte olla varmoja, eräs ryhmä on silloin taas johdossa, vaikka nyt ollaan niin lutusia että.

  • Saksassa pelätään jo nyt kansannousua ja siellä radikaali oikeustolaisuus on ihan toista. Mainitsemasi diktatuuri tuskin tulee koskaan nousemaan, vaikka tilanne varmasti tulevaisuudessa tulee samaan hyvinkin synkkiä piirteitä.

 2. http://zioncrimefactory.com/

  sieltä se kumpuaa! Tämä maan on menetetty!! Miksi kylät eivät mene koko kylä tai kaupunki lakkoon niin pitkäksi aikaa että mamut ajettu ulos! Kylien ja kaupunkien ihmiset koolle! No kaupunkien kanssa vaikeampaa!!

  Yleislakko tulee, mutta liian myöhään!

Comments are closed.