Koti Uutisia Poliisi pyytää juutalaisilta apua mielenosoituksen estämiseksi

Poliisi pyytää juutalaisilta apua mielenosoituksen estämiseksi

2

UK_Jewish_privilege

Brittiläinen poliisijohtaja on pyytänyt Lontoon juutalaisyhteisöltä apua todistaakseen, että heinäkuulle suunniteltu juutalaista etuoikeutta vastustava mielenosoitus on lainvastainen. Jos “todisteet” mielenosoituksen laittomuudelle löydetään, tulee poliisi estämään sen.

The Jewish Chronicle -lehden mukaan poliisijohtaja Adrian Usher sanoi, että jos löytyy lakiteknisiä todisteita siitä, että “mielenosoitusta motivoi antisemitismi, silloin se on selvästi lainvastainen ja poliisi tulee käyttämään kovaa voimaa sen pysäyttämiseksi”.

Kymmenet juutalaiset ovat pyytäneet poliisia estämään juutalaista etuoikeutta vastustavan mielenosoituksen järjestämisen ja samaan aikaan juutalaisjärjestöt suunnittelevat vastamielenosoitusta. Monet juutalaiset ovat raivoissaan siitä, että heidän etuoikeuksiaan vastustetaan.

Usher kuitenkin kehotti juutalaisia olemaan ylireagoimatta. “Toivoisin, että yhteisö olisi rauhallinen ja ottaisi reaktiossaan faktat huomioon. Ymmärrän, että kyseessä on tunteita herättävä asia, mutta laki ei ota huomioon tunteita vaan ainoastaan faktoja”, hän sanoi.

Juutalaisia ilmeisesti suututtaa se, että viimeinkin juutalaisten etuoikeuksista on alettu puhua julkisesti. Alun perin juutalaiset ovat runnoneet länsimaiseen julkiseen keskusteluun termin “valkoinen etuoikeus”, jolla pyritään selittämään muiden epäonnistumista ja syyttämään siitä valkoisia. Termin keksi alun perin juutalaistaustainen kommunisti Theodore W. Allen.

 

Lähde: Israel National News

2 KOMMENTIT

  1. Kyllä poliisi ampuu “natsit” europykälien mukaisesti. Juutalaisten ei tarvitse. Mutta saa JDL ,yös ammuskella ja tehdä mitä huvittaa, jos vain haluaa.

Comments are closed.