Koti Artikkelit Poliisi provosoi tappelun terrorijärjestöä tukevassa mielenosoituksessa Helsingissä – vasemmisto uhriutuu

Poliisi provosoi tappelun terrorijärjestöä tukevassa mielenosoituksessa Helsingissä – vasemmisto uhriutuu

14

Helsingissä järjestettiin lauantaina mielenosoitus, jossa osoitettiin tukea kommunistiselle terrorijärjestö PKK:lle. PKK on luokiteltu terrorijärjestöksi esimerkiksi Euroopan Unionin toimesta.

Tapahtumassa heiluteltiin järjestön tunnuksilla varusteltuja lippuja sekä sen vankilassa jo 20 vuotta istuneen johtajan kuvia. Se ei kuitenkaan tuntunut Helsingin poliisia kiinnostavan toisin kuin vaikkapa laillisten hakaristilippujen esillä pitäminen. Poliisille oli kuitenkin ongelma antaa kommunistien käyttää autoa äänentoistonsa kuljetukseen mielenosoituksen aikana, mitä se käyttikin tekosyynä provosoida tappelu mielenosoittajien kanssa. Toimintamalli on varsinkin Helsingin poliisille varsin tuttu ja normaali käytäntö ja sitä onkin käytetty useita kertoja eri mielenosoitusten ja jalkapallo-otteluiden yhteydessä.

Mielenkiintoisen asiasta kuitenkin tekee se, että silloin kun poliisi käyttää laittomia toimia kansallismielisiä kohtaan, juhlistaa vasemmisto hyökkäyksiä avoimesti. Nyt kun pilkka osuikin omaan nilkkaan, on vasemmisto uhriutunut asiasta ministeritasoa myöten. Käytännössä koko Twitterin älypuhelinaktivistien joukko valittaa nyt kokemastaan, vaikka sama porukka kannustaa mielivaltaan muissa yhteyksissä.

Myös sisäministeri Maria Ohisalo on osoittanut huolensa siitä, turvaako poliisi mielenosoittajien perusoikeuksia. Hän onkin vaatinut poliisilta selvitystä tapahtuneesta. Ohisalolla oli aivan toinen ääni kellossa viime itsenäisyyspäivänä, jolloin poliisi suoritti väkivaltaisen hyökkäyksen mielenosoittajia vastaan takavarikoidakseen lailliset liput. Ohisalo antoi tukensa poliisin mielivallalle. (1, 2)

Lähde: Twitter

14 KOMMENTIT

 1. Kommunismi pitäisi kieltää lailla. Näin on tehty mm. Unkarissa, Eestissä, Puolassa, Romaniassa, Liettuassa, Latviassa, Iranissa(!), Tšekeissä jne…

 2. Maria “En pelkää natseja” Ohisalo haluaa turvata “perusoikeudet” terroristeja kannattavien matujen mellakointiin, mutta ei kuuna päivänä haluaisi poliisin turvata suomalaisen kansallismielisen perustuslaillisia perusoikeuksia osoittaa rauhallisesti ja LAILLISESTI mieltään. Eikä yllätä yhtään, ettei mediassa ole mainittu sanallakaan tämän “mielenosoituksen” oikeaa tarkoitusta. MEIDÄN MAASSA saa matut mellakoida terroristien puolesta aivan vapaasti… voi olla kansanpetturi Ohisalo varma, että jää viimeiseksi vihreäksi sisäministeriksi.

  • No, laitetaan persu siihen jobiin ensi kerralla, niin paukkuu 100 000 tulijan raja rikki taas vuodessa.

  • EV: Muutenkin ihmettelen miten ylipäätään ohiammutusta tehtiin sisäministeri kun ajattelee vihreiden statusta vaalien äänimäärässä.Persujen luulisi tai olettaisi voittavan seuraavat vaalit ellei ääniä haihdu savuna ilmaan!?, mutta seuraava sisäministerin paikka menee varmaan Li Anderssonille (lyödäänkö vetoa!) Äänestäminen sähköiseksi pankkitunnuksilla myös Suomessa niin ei luulisi vaalivilpit nakertavan suosiota keltään ja varsinkaan PerusSuomalaisilta nykyään.Suomi on hyvin vilpillinen ja korruptoitunut maa

   • Suomi on tippunut kaikilla mittareilla puusta alas ja kovaa.

    Mikäköhän on laskenut PISA-tuloksia? Olisikohan moniosaajat, niiden jälkeläiset ynnä jälkeläisten jälkeläiset…

    Kaikki on retuperällä: rakennetaan homeisia kouluja, vanhuksia ei hoideta jne.

    Lapset ovat “älylaitteita” räpeltäviä reppanoita, jotka eksyvät tähän hulluuteen totaalisesti vielä, saatte nähdä. Murrosikä on muutoinkin jo tarpeeksi hämmentävää, ilman mitään punavihersokeaa, mielisairasta propagandaa, painostusta ja (mielen)myrkytystä!

    Kirjoitustakaan ei enää opeteta kouluissa. Mitä helvettiä? Vissiinkin “älykameralla” otetaan kuva vain opettajan taululle rustaamista opetuksista. Vai käytetäänkö taulua enää? Ei varmaankaan.

 3. kerrankin poliisi tekee jotakin järkevää mielenosoituksen sijaan kurdit voisivat hakata halkoja ja raivata vesakkoa tms hyödyllistä niin silloin se olisi työperäinen maahanmuutto sanan varsinaisessa merkityksessä.

  • kari k: Työperäinen maahantunkeutuminen on 90% täyttä silmänlumetta.Ne kaatavat työehtosopimukset ja lopulta koko sosiaaliturva järjestelmän nykymuodossaan.KKokoomus ja muut sieluttomat ovat saamassa pikkuamerikkansa eurostoliiton kaavussa.

 4. Olenkin jo ihmetellyt että mistä syystä suomalaiset antifasistit ovat niin fanaattisesti kurdien puolella ja yrittävät samalla uskotella olevansa mukamas ISIS-järjestön vastustajia vaikka ne kuitenkin pyrkivät avaamaan Suomen rajat kaikille, myös ISIS-terroristeille.

  Mutta löytyihän se vastaus sieltä: kurdit ovatkin KOMMUNISTEJA. Jännää tuo antifasistien paskapuhe siitä kuinka ne eivät mukamas ole kommunisteja, mutta sitten kumminkin fanaattisesti veljeilevät ulkomaalaisten kommunistien kanssa, puhumattakaan siitä että aina kun joku suomalainen antifasisti paljastetaan naamion takaa, löytyy siltä heti yhteyksiä vasemmistopuolueisiin.

  • Mutta jos ISIS, PKK, Al Qaeda, Daesh jne. ovatkin Kultaisen Lännen liittolaisia. Tottakai liittolaiset pitää pelastaa Suomen suvaitsevaiston pehmeään ja karvaiseen syliin.

 5. Miksei sinne Irakin, Syyrian ja Turkin väliin voida muodostaa kurdeille omaa valtiota?
  Sitten täältäkin kaikki kurdit sinne rakentamaan omaa maataan. Hittoako ne täällä hilluu!
  Mikä noita ählämeitä vaivaa? Vuosisadoista toiseen jatkuvaa sapelinkalistelua, on terroristeja, separatisteja, kapinallisia, puolisotilaallisia joukkoja, shiioja, sunneja ym ym.
  Ja idiootit länsimaat myy sinne aseita!

  • Niin, siinähän tehdään kivasti tuohta, kun ensin myydän tykkejä niile, paskotaan niiden omat mestat (jotka pitää rak€ntaa uusik$i) ja lopulta tuodaan ne tänne TÄYDELLÄ YLLÄPIDOLLA.

   Voisi yhtälailla kysyä: mikä MEITÄ vaivaa?

   Jokainen “kurdi” takaisin sinne Irakiin ja mistä lie pers’reikämaista ovatkaan ikinä tulleet. Iraniin tuskin voivat mennä, koska siellä niitten kommariklubi on lailla kielletty…

 6. Kommarit ovat alhaisinta porukkaa Maan päällä. Ohisalo selvästikin pelkää joutuvansa kavereidensa kanssa itse poliisin toimenpiteiden kohteeksi, siitä tässä on kyse!

Comments are closed.