Koti Uutisia Poliisi pidätti kaksi turvapaikanhakijaa Saarijärvellä

Poliisi pidätti kaksi turvapaikanhakijaa Saarijärvellä

2

Poliisi epäilee kahta Saarijärven vastaanottokeskuksessa olevaa turvapaikanhakijaa seksuaalirikoksesta, uutisoi Sampo-lehti.

Marja Tarvainen kirjoittaa Sampo-lehdessä, että keskiviikkona iltapäivällä Saarijärven keskustassa tapahtunutta tekoa tutkitaan lapsen houkuttelemisena seksuaalisiin tarkoituksiin.

Komisario Reima Rossin mukaan nuorilla tytöillä ja heidän vanhemmillaan ei ole tapauksesta huolimatta syytä huoleen. “Tervettä varovaisuutta kannattaa noudattaa, kuten tähänkin asti, ja toimia, kuten tässä tilanteessa oli toimittu. Tyttö otti tilanteen ollessa päällä yhteyttä vanhempiinsa, ja vanhemmat ottivat yhteyttä poliisiin”, hän sanoi.

“Haluamme kitkeä tällaisen toiminnan pois. Turvapaikanhakijoille on myös syytä lisätä tiedottamista suomalaisesta kulttuurista”, Rossi jatkoi.

UK_turvapaikanhakijat_saarijarvi

Lähteet: Sampo, MV-lehti

2 KOMMENTIT

 1. TS uutisoi tänään: Raisiossa vangittu turvapaikanhakija 14-vuotiaan tytön raiskauksesta.

  Maamme vuotaa verta. Isänmaan petturit pitävät valtaa ja monikulttuurisuuden (lue: sionismin) alttarille uhrataan lapsia jo päivittäin.

  Koska Suomen mies nousee nykyisestä alennustilasta?

 2. Mitä vittua voi tehdä!
  Ei ole muuta vaihtoehtoa enään, ku villinlännen laki! Siitäkin saa vaan pahemman tuomion, kun nämä partamaan pojat elukkamaisista teoistaan.
  Pitäis omia nurkkapieliään saada jotenkin puolustaa,jos ei hyvällä niin sitten pahalla.
  Uutta puoluetta odotellessa seuraaviin vaaleihin.
  T.paikallinen Maajussi

Comments are closed.