Koti Uutisia Ulkomaat Poliisi palautti raiskatulle tytölle käytetyn kondomin

Poliisi palautti raiskatulle tytölle käytetyn kondomin

4

Kun alaikäisen tytön vanhemmat menivät hakemaan heidän raiskatuksi tulleen tyttärensä omaisuutta takaisin poliisilta, joka oli näitä pitänyt hallussaan esitutkinnan aikana, saivat he järkyttävän yllätyksen. Lapsen omaisuuden joukossa oli myös se kondomi, jota raiskaaja käytti raiskatessaan tytön. Asia on nyt herättänyt Ruotsista ihmetystä siitä, miten näin on voinut käydä. Tytön vanhemmat ovat asiasta erityisen järkyttyneitä.

– Tämä on ihan absurdia. Ensin hänet raiskattiin ja nyt hänen pitäisi noutaa poliisilta raiskaajan spermat, sanoo tytön isä.

Poliisista pyydetään tapahtunutta anteeksi ja kerrotaan, että he eivät ole tietoisia siitä, miten näin on voinut käydä. Vanhemmille lähetetystä lähetteestä, jossa omaisuus listataan, tulee kuitenkin ilmi, että kondomi oli tavaroiden joukossa. Joku poliisilla on siis kirjannut kondomin osaksi tytölle palautettavaa omaisuutta. Poliisi sanoo nyt käynnistävänsä tutkimuksen asiasta selvittääkseen, kuinka näin on voinut tapahtua.

Lähde: Göteborgs-Posten

4 KOMMENTIT

  1. Turha näitä on tutkia. Viranomaiset ovat kääntyneet jo vuosia sitten omia kansalaisiaan vastaan. Raha tulee juutalaiselta eliitiltä, joten he määräävät kaikesta.

  2. Stalinin aikaan Neuvostoliitossa, kun “kansan vihollinen” teloitettiin, omaisille lähetettiin yhden ruplan lasku teloitukseen käytetystä luodista.

  3. “Poliisista terve! Unohdit ottaa rikastajan matkamuiston mukaasi. Tule heti hakemaan!” 🙂 Ruotsin poliisin “ammattimaisuus” tullut jo useaan otteeseen esille.

  4. Olisi pitänyt näiden virkamerkkiä kantavien keharien jäädä aikoinaan sinne kondoomiin…

Comments are closed.