Koti Uutisia Poliisi pakottaa hotellinomistajan ottamaan afrikkalaisia asutettavaksi Italiassa

Poliisi pakottaa hotellinomistajan ottamaan afrikkalaisia asutettavaksi Italiassa

3
Kansallismieliset estävät ei-valkoisten pakkomajoituksen.
Kansallismieliset estävät ei-valkoisten pakkomajoituksen.

Vanha herrasmies alla olevassa videossa on Luigi Fogli, joka pitää hotelli Lorya Ficarolossa Rovigon provinssissa. Paikallisille hotelleille tarjottiin sopimusta pakolaisten majoittamisesta, mutta herra Fogli kieltäytyi korvausten ollessa riittämättömät. Tässä vaiheessa paikallishallinto vain takavarikoi hänen hotellinsa ja pakotti hänet ottamaan afrikkalaiset. Fogli onnistui pysäyttämään siirtolaisten tulon muutamaksi hetkeksi, mutta lopulta poliisin avulla afrikkalaiset saatiin pakotettua sisälle.

Ympäri Italiaa on tiedossa tämänkaltaisia tapauksia, joissa viranomaiset takavarikoivat hotelleja ja käyttävät näitä siirtolaisten majoittamiseen. Kuten videossa, joissain tapauksessa omistajat taistelevat. Poliisin auttaessa siirtolaisia puolustautuminen on jätetty täysin kansalaisten ja kansallismielisten käsiin. Asukkaat ovat vastanneet protesteilla, kuten “Verona veronalaisille”.

https://www.facebook.com/753236424788179/videos/959400430838443/

https://www.facebook.com/753236424788179/videos/965202256924927/

Lähde: Diversity Macht Frei

3 KOMMENTIT

  1. Jos tämä ei kerro mafian ja järjestäytyneen rikollisuuden osuudesta matuinvasioon niin sitten ei mikään. Tämä osoittaa selkeästi miten järjestäytynyt rikollisuus määrää valtioiden virkamiehiä tuhoamaan oman kotimaansa. Ja mikä pahinta, ne vielä tottelevat.

  2. Perkele! Kiusata nyt vanhaa miestä! Jos minun tontilleni tullaan mulliturpien kanssa. Suolaan koko porukan.

  3. Minun hotellini olisi panostettu, tällaisen mielivallan vallitessa.

Comments are closed.