Koti Uutisia Poliisi pahoinpitelee Vastarintaliikkeen aktivisteja brutaalisti Tukholmassa

Poliisi pahoinpitelee Vastarintaliikkeen aktivisteja brutaalisti Tukholmassa

14
Kuvakaappaus tilanteesta.

Perjantaina Facebookissa julkaistiin videonpätkä, jolla näkyy, kuinka Tukholman poliisi vetää Vastarintaliikkeen aktivistia Fredrik Kososta väkivalloin ulos autosta ja takavarikoi hänen työvälineitään.

Kolmen jälkeen iltapäivällä Kosonen ja muutamat hänen työkaverinsa, joista osa on myös hänen järjestötovereitaan, olivat matkalla töistä kotiin. Matkalla vastaan tulivat poliisit, jotka olivat suorittamassa rutiinitarkastuksiaan. Heti kun he saivat selville, keitä autossa oli, poliisit kääntyivät ympäri ja lähtivät seuraamaan Kososen autoa. Kun auto pysäytettiin muutamia kymmeniä metrejä myöhemmin, poliisit takavarikoivat matkustajilta ja Kososelta itseltään työvälineitä kuten mattopuukon ja toisen Kososen työpaikalla käyttämän veitsen.

Takavarikointien jälkeen paikalle tuli toinen poliisipartio. Tämä partio ilmoitti Kososelle, että häntä aiotaan kuulustella, ja Kosonen vietiin poliisin siviiliautoon.

“Aivan ensimmäisenä he halusivat minun näyttävän henkilöllisyyspaperini. Koska olin jo kertaalleen todistanut henkilöllisyyteni, mielestäni poliisin toiminta oli yliampuvaa enkä nähnyt mitään syytä tunnistautua uudestaan. En myöskään vastannut yhteenkään heidän kysymykseensä vaan istuin aivan hiljaa takapenkillä. Poliisi sanoi sitten minulle, että jollen vastaa mitään enkä näytä henkilöllisyystodistusta, heidän on pidätettävä minut, koska he eivät muka tienneet, kuka olin. He olivat kuitenkin osoittaneet tietävänsä henkilöllisyyteni aivan hyvin jo ennen kuin näytin papereita ensimmäistä kertaa”, kertoo Kosonen.

Fredrik Kosonen.

Koska Kososta oltiin viemässä poliisiasemalle, hän ajatteli soittaa tyttöystävälleen ja ilmoittaa tilanteen hänelle. Tässä kohtaa poliisi kuitenkin repi puhelimen Kososen kädestä ja sanoi “Nyt laitamme sinut käsirautoihin”. Kosonen ei halunnut suostua tähän, minkä jälkeen puhkesi suoranainen tappelu, jonka päätteeksi poliisi veti Kososen päähän muovipussin.

“Yritin paniikissa saada jotenkin henkeä pienestä pussissa olevasta reiästä, mutta reikä oli sellaisessa kohtaa, että se oli tukossa eikä siitä saanut happea. Hetken kuluttua pussin asento kuitenkin muuttui niin, että onnistuin hengittämään reiän kautta”, Kosonen jatkaa.

Tämän jälkeen hänet vietiin poliisiasemalle, ja muovipussi otettiin Kososen päästä pois vasta siellä. Asemalla Kosonen pakotettiin riisumaan omat vaatteensa ja pukemaan päälleen kriminaalihuollon puvun. Hän sai odottaa sellissä kuusi tuntia ennen kuulustelua. Poliisi kertoi hänen olevan epäilty teräaseen hallussapidosta ja väkivaltaisesta vastarinnasta.

Sunnuntaina Tukholman poliisi syyllistyi jälleen yhtä häikäilemättömään toimintaan. Tuolloin liikkeen aktivisteja ja jäseniä oli matkalla kotiin jalkapallo-ottelusta. Poliisi antoi heille kehotuksen “Lopettakaa se, mitä teette”. Kun poliiseilta kysyttiin, mitä he oikeastaan tarkoittivat, puhkesi tappelu, jolloin erästä aktivistia lyötiin pampulla niin kovaa, että hän alkoi vuotaa verta.

“Monet [paikalla olleet sivulliset] protestoivat ja kyseenalaistivat poliisin käyttäytymisen tilanteessa. Poliisit lähtivät viemään kolmea aktivistia kauemmas pysäköityyn poliisibussiin. Bussista kuului, että yksi poliiseista ilmoitti pidätyksen eteenpäin sanoen: ‘Kolme pidätetty, he ovat jäseniä PVL:ssä!'”, kertoo paikalla ollut Nordfrontin uutistoimittaja Mia Olsson.

“Sitten eräs poliiseista lähestyi minua ja huitaisi puhelimen kädestäni kuvatessani tapahtumia. Hän kertoi aikovansa takavarikoida puhelimen ‘todistemateriaalina’, minkä jälkeen poliisi pysäytti videokuvan tallentamisen. Sanoin hänelle, ettei hänellä ole oikeutta viedä puhelintani ja että minulla puolestaan on oikeus kuvata julkisella paikalla. Sitten kerroin olevani toimittaja perustuslain suojaa nauttivassa lehdessä. Kerroin myös, että puhelin sisälsi lähdesuojattua materiaalia eikä sitä saisi takavarikoida. Pitkän keskustelun jälkeen sain puhelimeni takaisin, kuitenkin vasta, kun poliisi oli ladannut videon omalle koneelleen”, jatkaa Olsson.

Olssonin kysyessä miksi aktivisteja ja jäseniä pidätettiin, poliisi vastasi “Tiedät kyllä miksi”. Olssonille annettiin kerta toisensa jälkeen sama vastaus, mutta lopulta poliisi kyllästyi kysymyksiin ja vastasi: “Sinä tiedät kyllä, miksi heidät pidätettiin. Me tiedämme heidän olevan jäseniä Pohjoismaisessa Vastarintaliikkeessä. Kyllä, Ruotsissa vallitsee sananvapaus, mutta vain tiettyyn pisteeseen asti.”

 

Lähde: Nordfront.se (1, 2)

14 KOMMENTIT

 1. Kylläpäs Ruotsin poliisilla on pienet pippelit. Olisi luullut että ne puolustaa omaa kansaa mutta ei. On varmaan raskasta joka aamu värjätä ihonsa valkoiseksi ja lähteä töihin. Käytöksensä perusteella nuo ovat matuja jotka tulisi karkoittaa.

 2. Voi olla Suomessakin sama meininki kohta eli kun kytät näet niin joko pistä hanttiin kovaa väkivaltaa käyttäen(siat ei usko muuta kuin kantapään kieltä) tai juokse pois. Jotenkin eriskummalliselta tuntuu että pohjoismaissa voi virkavalta toimia näin… Noh, onneksi vapaustaistelu jatkuu ja syylliset tästäkin väkivallasta saadaan vielä vastuuseen.

 3. Varsinaisia sankareita. Purkavat maanmiehiinsä kaiken sen mitä eivät uskalla matuille toteuttaa kun luikkivat autoihinsa karkuun,

 4. Jännä ettei poliisi kohtele samoin tavoin “anarkisteja”? Ai niin, hehän edustavat samaa (((tahoa))) kuin poliisi.

  Ps – Joko MV-Lehti uutisoi tästä? Eikö? Miksi ei??

  • MV-lehti ei ole sama kun PVL, joten uutisointikin painottuu eri tavalla.

   PVL tietää tasan tarkan ketkä ovat multikulturismin ja islamisaation takana ja sanoo sen suoraan: Judentum ja kulttuurimarxisistit/globalistit, jotka toteuttavat Kalergi-suunnitelmaa yms. MV-lehti taas voimakkaasti kritisoi multikulturismin/kulttuurimarxismin/globalismin lieveilmiöinä – ilman sen takapirujen nimeltä mainitsemista. Sekä PVL että MV-lehti kuitenkin herättävät nukkuvan kansan kulttuurimarxistisesta hypnoosista/painajaisesta. Taistelun Logiikka hoitaa lopun, kun vain ihminen on herännyt.

   Ottaen huomioon, että PVL:llä ja MV-lehdellä on ilmeiset yhteiset intressit, ei ole syytä lietsoa täällä vihamielisyyttä Iljaa Janitskia ja MV-lehteä kohaan.
   Suomea hallitsevien kansanvihollisten toimesta on menossa kaksi kieltohanketta: PVL ja MV-lehti/Janitskin. Näissä oloissa ei kannata näiden kahden vainotun “ajatusrikollisen” tahon riidellä keskenään.

 5. Tukholman poliisi ei paljoa Helsingin poliisista eroa, taitavat vielä tehdä hyvin tiivistä yhteistyötä kansallismielisten jahdissa niiden oikeiden rikollisten, eli maahantunkeutujien (sekä globalistien) sijaan. Vielä Tukholman poliisi, jolla luulisi olevan kädet täynnä töitä lähiömurhien, huumerinkien ja joukkoraiskausten tutkinnassa, siis juurikin se poliisi mistä on satoja jo irtisanoutunut työn hengenvaarallisuuden takia. Näiden kolleegoja hakataan ja yritetään polttomurhata no-go alueilla, mutta silti puretaan viha omia kohtaan jatkuvasti, kun tiedetään ettei Vastarintaliike lähde useamman päivän pituiseen mellakointiin, eikä valkoisilla kansallismielisillä ole suojaväriä, sekä eliitti, että media vihaavat Vastarintaliikettä. Toivottavasti nämä pikkuhiljaa tajuavat, ettei vastarintaliike pysähdy pampun iskuihin. Vastarinnasta tulee kansanliike.

 6. Shomrim-siat (“poliisi”), kyllä te tiedätte mikä palkkio teitä odottaa rikoksistanne.

 7. Ruotsin runkku-poliisi riehuu turhautumansa Vastarintaliikkeen jäsenten kohdala kun sen sijaan muslimien ISIS -terroristien Allahu Akbar apinoita täytyy pelätä niin, että on kurapaskat housussa ja kylmä hikii valuu kastellen vaatteet läpimäriksi. Mene siinä sitten poliisiasemalle pukuhuoneeseen ja siivoa itseäsi 3 tuntia, että saa paskan hajun pois. Mutta silti miehettäret ja morsiamet eivät suostu olemaan edes samassa tilassa urhonsa kanssa, vaan hänen on nukuttava koirankopissa, kellä sellainen on. Koirakin on päästettävä yöksi irti, sillä sekään ei kestä “hajuhaittoja”. Ja muutoinkin härkkä tuntoisen ballerina -poliisin mieltä suruttaa eläimen kokema suuri kärsimys ja siitä mahdollisesti koituvat traumat hänen tunne-elämässään. Snirf.

 8. Kyllä on poliisi jo niin mädänfynytynyt ja poliittinen taho, että pitää oman maan kansalaisia hakata ja vainota, samoin Suomessa poliisi kokoajan vainoo kansalaisiaan, pestataan satoja vihapuhepoliiseja, perustetaan naton hybridikeskus vainoamaan kansallismielisiä mitä ei koske edes Suomen lait, yritetään kieltää Suomen vastarintaliike, hakataan Suomi Ensin aktivisteja Helsingissä, Ilja Janitskinia jahdataan maailman ääriin. Tämä kertoo vain sairaasta ja pahoinviivloioivasta yhteiskunnasta joka pelkää omia kansalaisiaan. Taitaa päättäjillä puntti yutista ihan kunnolla ja syytä onkin, niiden maanpettureille on oma paikkansa katulamppujen jatkeena. Eläköön Voitto!Ju

 9. Hiton kirjoitusvirheitä tuli kun kännykällä kirjoitin. Poliisi hyökkää omia maan kansalaisiaan vastaan, samalla kun Ruotsissa marokolainen apina löi poliisia puukolla kaulaan. Näistä vaan hyssytellään. En käsitä.

 10. Hell Seger!

  Kohtuu tylyä käytöstä poliiseilta. Koittavat varmaankin pelotella näin Göteborgin tapahtuman alla.

 11. Vittu mitä touhua poliisilta. Aiheuttaa vertavuotavat päähaavat, potkii taipeisiin aiheuttaen vakavan vaaran lyödä pää uudestaan. Yllättäen paskarotuisis poliiseja oli tuossakin nii en ihmettele.

Comments are closed.