Koti Uutisia Poliisi on voimaton Östersundin pahoinpitelyaallon edessä

Poliisi on voimaton Östersundin pahoinpitelyaallon edessä

2

UK_Ostersund_katu

Östersundin pahoinpitelyaalto, joka alkoi tämän vuoden alussa maahanmuuttajien seurauksena, ei ole tuottanut pidätyksiä. Poliisi ei ole saanut syyllisiä kiinni, eikä epäiltyjä ole. Tutkimuksia suljetaan tämän tästä, koska poliisi ei tiedä, kuinka edetä tutkinnassa.

Sveriges Radion raportin mukaan kolmen viikon aikana julistettiin 13 hyökkäystä, joista kuusi on tuottanut vesiperän tutkimusten suhteen. Loppujen suhteen vielä yritetään ratkaisua, ja poliisin kuvataankin olevan asiasta “salamyhkäinen”. Hyökkäykset kohdistuivat naisiin.

Östersundin poliisi kehotti aiemmin naisia olemaan liikkumatta ainakaan yksin ulkona kello 20 jälkeen. Tämä aiheutti suurta kohua, mutta on samalla irvokas esimerkki poliisin kyvyttömyydestä suojella kansalaisiaan.

Lähde: Uber Uutiset

2 KOMMENTIT

  1. No johan on kykenemätön poliisi… säälittävää.
    Kansan otettava oikeus omaan kätösiin. Jos sitä ruotsissa vielä riittävästi on.

  2. Onko sitä joku pahvi kuvitellut että poliisi pystyy suojelemaan. Poliisi on vähän kuin Abloy lukko, joka on tarkoitettu rehellisiä varten, mutta sellaisia vastaan joka paskat laista välittää ovat he hampaattomia ja vain jälkien siivoojia. Espoon poliisiin sanoin “ei me voida mitään jos ne sattuvat olemaan alaikäisiä vaikka mentäisiin paikalle, ne nåyttävät vain keskisormea meille”. Tuota kun miettii ovat rikolliset tulleet nyt paratiisiin. Rikosilmoitusta jo tehdessä alkaa poliisin rosvoa puolusteleva asenne, joten ei se ihme että tuomiotkin ovat mitä on. Ikävää on se että olen heitä joutunut vaivaamaan muutamaan kerran tekemällä rikosilmoituksen ja voin sanoa että vastenmielisempää kokemusta saa hakea.

Comments are closed.