Koti Uutisia Kotimaa Poliisi lopettaa laittomien tunkeutujien palautukset Irakiin

Poliisi lopettaa laittomien tunkeutujien palautukset Irakiin

20

Helsingin poliisi ilmoitti 16.11. lopettavansa laittomien maahantunkeutujien pakkopalautukset Irakiin. Päätöksestä vastuussa olevan poliisin järkeilyn mukaan laittomasti maassa olevat eivät nyt sitten enää kuulu poliisin (jonka tehtävä on mm. estää laittomuuksia tapahtumasta) toiminta-alueen piiriin. Tekosyynä päätökselle toimii Irakiin vapaaehtoisesti palanneen Alin kuolema.

Poliisi ilmoitti heti alkuun, ettei heillä ole asiaan mitään lisäkommentoitavaa kuin pelkkä ilmoitus asiasta. Ilmeisesti he tiesivät itsekin asiasta aiheutuvan kysymystulvan. Useat kansalaiset aina kansanedustajia myöten päätyivätkin kysymään lakiperustetta päätökselle.

Vähemmän yllättävänä käänteenä sisäministeri Maria Ohisalo kommentoi Twitter-tilillään poliisin päätöksen olevan “perusteltu”, vaikka julkisuuteen annettiin asiasta ainoastaan yhden Twitter-päivityksen pituinen ilmoitus. Onkin epäilty, että vallan kolmijako-opit unohtanut Ohisalo on itse avustanut päätöksen tehnyttä virkamiestä tekemään päätöksen asemansa turvin.

Lähde: Iltalehti, Twitter

20 KOMMENTIT

 1. Hyvä päätös. On väärin, että maailmalla kuolee ihmisiä. Suomessa on tilaa ja rahaa. Tarvitsemme Suomeen lisää kansalaisia, jotta uhkaavasti laskeva syntyvyys ei pääse uhkaamaan yhteiskuntamme perustaa, Pyhää Talouskasvua.

  • Jos kuolema häiritsisi Jumalaa, olisi hän voinut miettiä sitä ennenkuin loi meidät kuolevaisiksi?

   Miksi olisi väärin että ihmisiä kuolee maailmalla? Tuolla ajatuksella ruokimme koko Afrikan kunnes itse olemme puilla paljailla. Siinä vaiheessa siellä on taas 100 miljoonaa ruokittavaa enemmän kuin kun aloitimme?

 2. Tänään tuli taas joku tunkeutuja Hakaniemessä itkemään mulle, kuinka hän tarvitsee apua ja turvapaikkaa… “”yhyy miksei kukan halu autaa minu, olen olu neljä päivä tääl kadul eikä kukan auta” helvetin helvetti tätä meininkiä!

  • Ei kateeksi käy helsinkiläisiä. Kannattaisi varmaan muuttaa pois moisesta mätäpesäkkeestä.

   • Helsingin pohjoispuolella oleva Klaukkala on viimevuosina saanut paljon uusia asukkaita. Rakentaminen on vilkasta. Tulijat lienevät helsinkiläisiä. Hämeenlinnantieltä E12 kääntyy Klaukkalaan seututie 132, jossa on ruuhkaa töistäpaluuaikaan noin klo 15-18.

    Jos suunnittelee valkopakoa pk-seudulta, niin ehkä nyt olisi optimaalinen hetki ennen kuin alue ruotsittuu. Erityisesti vanhempien ihmisten kannattaisi ottaa huomioon, että kymmenen vuoden kuluttua nyt rauhallinen alue voi olla vaarallinen.

   • Luuletko että asun siellä… työt nyt sattuu tuossa mätäpesäkkeessä olemaan.

 3. poliisiko ei muka poliittinen😂niin selvä poliittinen kannanotto, ku olla ja osaa

  • “Valtioneuvosto ohjaa poliisitoimintaa hallitusohjelmaan sisältyvien tavoitteiden ja valtioneuvoston hyväksymien periaatepäätösten avulla.”

   Tämä tapaus on luonnollisesti tärkeä meriitti Ohisalolle kannatusmielessä, mutta valtioneuvosto voisi halutessaan lopettaa vaikka kaikki palautukset.

 4. Järjetön määrä kerrostaloja rakennettu ja rakenteilla edelleen.Senhän tietää että afrikkalaiset ja lähi-idän ihmeet pääsevät suoraan uusiin vartavasten niille rakennettuihin tuleviin gettoihin.Tämä on yhtä painajaista.

  • Jopetti, tässä voi olla myös harhautus-tempusta kyse. Koko EU ja myös Somi erikseen ovat allekirjoittaneet YK-sopparit joiden mukaan ihmiset ajetaan vähitellen periferiasta, haja-asutusalueilta taajamiin. Tätä ei voida valmistella niin että rakennetaan valtavasti kiinteistöjä ilman että “kansalle kerrotaan” mitä varten ne ovat.

   Mitä oleellisempaa, sisäisen väestönsiirron salaaminen humanitaarisen väeistönsiirron väitteellä asettaa myös veronmaksajat halukkaisi kustantajaksi näille miljardöörien globalisti-kansanmuokkausprojekteille.

   Maahanmuuton yksi tarkoitus on siis piilottaa todellinen, osapuolien jo kauan sitten allekirjoitettamat ja nyt toteutusvaiheessa oleva isompi agenda.

   https://www.shiftfrequency.com/agenda-21-population-forced-to-move-into-cities/

   “..Have you wondered where these terms ‘sustainability’ and ‘smart growth’ and ‘high density urban mixed use development’ came from?

   Doesn’t it seem like about 10 years ago you’d never heard of them and now everything seems to include these concepts? Is that just a coincidence? That every town and county and state and nation in the world would be changing their land use/planning codes and government policies to align themselves with…what?..”

  • Pääkaupunkiseudulle on nousemassa hyvin kaupunkimainen Kivistön kerrostaloalue. Hämeenlinnantien E12 itäpuolella kehärata-aseman lähellä on valmistumassa ainakin kaksi todella isoa kaarevaa, levottomin värein maalattua taloa (esim Topaasikuja). Oikotien ilmoituksissa tarjotaan taloista pieniä vuokra-asuntoja. Sitä voi arvailla kuka vuokran maksaa ja keitä asukkaat ovat.

   Vuoraitilla Rastilan metroaseman länsipuolella Vuosaaressa on häkkikanalaa muistuttava ihmisvarasto. Yksiöitä. Onko tämä ananastukkien alkusijoituspaikka.

   • Samaa on meno Oulussakin. Parkkipaikat rakennetaan täyteen korkeita kerrostaloja. Enimmäkseen yksiöitä ja kaksioita ilman parkkipaikkoja. Vasta muutama vuosikymmen sitten rakennetut ammattikoulut purettu, rakenteilla yksiöslummia ilman parkkipaikkoja. Puistoissa ei ole enää puita ja niitten reunoille tehdään kerrostaloja. Uuden siionistisen maailmanjärjestyksen mukaista valvontayhteiskuntaa rakennetaan hirveällä raivolla ja siihen riittää rahaa, ei kantaväestön tarpeisiin.

 5. Espooseen ollaan lisäämässä kerrostalo-alueita. Paikalliset protestoivat, varmaan tietämättä ylikansalliset vaikutteet näille projekteille? Espoon Tuomarilasta häädettiin vanhuksia poliisin avulla omakotitalostaan jotta Skansa pääsisi nopeammin rakentamaan Kestävän Kehityksen mitat täyttäviä YK-kosher -kerrostaloja tilalle. Muistan lehtijutut muutaman vuoden takaa. En ole vielä nähnyt yhtään YK:n Kestävän kehityksen projektia josta ei siirtyisi vähintään sata miljoonaa Euroa tai taalaa (veronmaksajilta) suuryhtiöille.

 6. Ananastukat ovat taas lisääntyneet Turussa,kaupoissa kun katsoo tiettyyn kellonaikaan niin ei ole kaksijalkaisten perusteella enää varma että itse tallustelee kotimaansa kamaralla.Eikö näiden edes pitäisi olla töissä työaikana vaikka lähtökohtaisesti ananaskookokset kuuluvat Afrikkaan

 7. Niinpä, kun yksi Ali palaa kotimaahansa ja kuolee aletaan Suomessa toimia, ministeri ja viranomaiset aktivoituvat. Kun terroristi puukottaa ihmisiä tai rotumuukalaiset raiskaavat lapsia, aktivoituvat viranomaiset vaientamaan “natseja”, jotka tuomitsevat teon. Oman lisänsä tuo oikeuslaitos, joka näkee rotumuukalaisen tekemän lapsenraiskauksen tilanteena johon ajauduttiin. Huomioitavaa on, että uhri oli 5 vuotias.

  Aktivoituminen on siis sidoksissa tekijän alkuperään ja rotuun, tämä on muuten vasten YK:n ihmisoikeuksien julistusta, suomalaiset ovat diskriminoinnin kohteena kansallisuutensa ja rotunsa vuoksi, vieläpä omiensa toimesta.

  No, tämänkaltaisten tapahtumien jälkeen ei tarvitse moneltakaan, vaikka minulta, kysyä miksi vihaamme neekereitä ja muita maahantunkeutujia.

Comments are closed.