Koti Uutisia Kotimaa Poliisi keräsi aseita Pohjois-Savossa

Poliisi keräsi aseita Pohjois-Savossa

10

Poliisi keräsi puolustusvoimien avulla aseita ja räjähteitä Pohjois-Savossa. Savolaiset ilmoittivat poliisille kerättäviä aseita ja räjähteitä niin paljon, että viikossa poliisi ehti kerätä niistä vain puolet. Poliisi lupaa jatkaa keräämistä niin kauan kunnes kaikki ilmoitetut aseet on kerätty pois.

Poliisin ja puolustusvoimien kerätty saldo on tältä viikolta: 79 haulikkoa, 20 kivääriä, 17 pienoiskivääriä, 24 pistoolia, 3 revolveria, 132 kg patruunoita, 21,5 kg räjähteitä ja 21 erilaista puolustusvoimien tarviketta.

Kyseessä ovat vapaaehtoisesti luovutettavat aseet ja räjähteet, jotka ovat jääneet esimerkiksi perintönä.

Lähde: Poliisi

Aiheeseen liittyen: Etelä-Afrikassa valkoisten kansalaisten aselupia kumottu

10 KOMMENTIT

 1. Mitenkä tuleekin mieleen Asekätkentäjutun jälkimainingit, kun pelättiin, että jollain voi olla pyssyjä piilossa rauhanmarssien varalta. Nyt ne marssijat ei vaan taida olla välttämättä idästä. Eipä sekään kyllä ole täysin poissuljettua, mutta kun Valvontakomissio ja punainen Valpo ovat historiaa, niin eiköhän SA Int anna pyssyjä ja puntareita, jos niikseen tulee.

  • Kuka mahtaa pyörittää SA-hinttiä? Kenen rahoilla? Vitun vammainen. Olet tämän sivuston typerin eunukki. Sinä, JuhaL, Jussi ja Leo (se hintti Leo). Olette pelkkää paskaa koko joutava sakki. Tiedät itsekin sen, reppana.

   • Käyttäisit nyt edes samaa numerosarjaa, ettei joka topicciin erilaisen, menee laskut sekaisin. Postasin sinulle hiukan lohdutusta ja toivoa tuonne Vapausmarssijutun kommentteihin, lue ja nauti.

    P.S. On se muuten ihanaa, että meistä pidetään. Kiitos ja lentopusu, lähemmäs en teitä HIV-oletettuja uskalla päästää.

  • Jospa patruunat eivät kestä aikaa. Perintöpyssyn haltija ei voi ostaa niitä ilman lupia. Silloin ehkä on samantekevää onko pyssyä vai ei, varsinkin kun joku voi kieliä aseesta. Silloin sitä voi luopua pyssystä.

  • Ei ole Savon jukuripäät ennenkään loistaneet älyllään. Ja jos patruunat ei kestä aikaa (en todellakaan tiedä, siksi tuo jos), luulisi niitä kauppasuhteilla aina löytyvän tuoreempia tilalle. Parasta olisi pitää kaikki hyvin rasvattuna ja suojattuna ehkä jo piankin tulevaa välttämätöntä tarvetta varten. Valtakunnan nykytilannehan ei mitenkään poikkea asekätkentätapahtuman ajoista.

   • Niimpä. Otetaan kansalta aseet pois. Eikun, ei tarvitse edes ottaa, hölmöläiset tuo niitä ennätysmäärin itse poliisille.

 2. Hahahaaa ja mihinkä aikaan tuleevaa romahdusta ja kapinaa vastaan kaikki mahdolliset aseet saatava pois!

  https://www.youtube.com/watch?v=fiCKf7hfagk

  Kaikki fiat rahajärjestelmän romahtaa kaikki 600 kpl historian aikana on romahtanu ja kansa antaa vielä pyssynsä pois 🙂 Voi vitun vajakit!! Eli vieläkin pari prosenttia ihmisistä taitaa vaan ymmärtää rahajärjestelmän minkälainen planeetan suurin ryöstö systeemin on!

  Määkien teuraalle!!

  Alla myös hyvä video: Heränneitä vaan naurattaa koko sirkus kuinka kauan sitten kaikki on jo suunniteltu ja näyttelijät päätetty kauan sitten!!

  https://www.youtube.com/watch?v=GNcqmOy6Nds

  WELCOME TO THE MACHINE – NOW WAKE UP TO THE TRUTH!

  Hitler kyllä kielsi muurarit!

 3. Tästä kun mennään vielä “vähän” eteenpäin, niin suomalaiset saavat syödä käsillään.

Comments are closed.