Koti Uutisia Poliisi julkaisi vihdoin videomateriaalia Kölnin uudestavuodesta

Poliisi julkaisi vihdoin videomateriaalia Kölnin uudestavuodesta

4

uk_saksa_ahdistelijat

Vuosi Saksan Kölnissä tapahtuneen siirtolaisten massiivisen seksuaalisen ahdistelun jälkeen poliisi on vihdoin julkaissut videomateriaalia uudenvuoden tapahtumista.

Videolla kuuluu, kuinka naiset huutavat “Ei, älä koske minuun!” samalla kun siirtolaisiin hukkuvat poliisit taistelevat saadakseen villit ei-valkoiset kuriin. Jottei asiasta jäisi pienintäkään epäselvyyttä, päivän joukkoahdisteluja ja raiskauksia käsitellyt pääsyyttäjä Ulrich Bremer totesi noin 2 000 “pakolaisen” joukon olevan syypäänä yli 2 000 rikosilmoitukseen, jotka kattoivat kaiken ryöstöistä raiskauksiin.

Videota katsellessa herännee kysymys, millä oikeutuksella siirtolaisia edes päästetään Eurooppaan.

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

  1. Nämä tapaukset muistuttavat miksi tarvitsemme Pohjoismaista Vastarintaliikettä!

  2. Tekisipä mieleni sanoa että “voi saatanan järjettömät eläimet!”, mutta se olisi väärin järjettömiä eläimiä kohtaan, jotka eivät käyttäydy noin järjettömästi. Kehitysmaalaisuus yhdistettynä sairaaseen keskiajalle jumiutuneeseen vihauskontoon alentaa näköjään ihmisen eläintäkin alemmaksi. Ei mulla muuta!

  3. Kiitos Merkelin. Nyt tämä samainen ämmä aikoo kusettaa äänestäjiä muka “kelkankäännöllä” matujen suhteen. Kaikki on vain vaalitaktiikkaa. Haluaahan Mutti vielä 4. kaudelle. Hän myy, vaikka jokaisen saksalaisen tytön seksiorjaksi, päästäkseen valtaan. Näin toimii näennäis-demokratia, jossa annetaan ymmärtää, että äänestäjillä olisi nyky Euroopassa jotain mahdollisuuksia edes vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa, puhumattakaan päättää siitä suvereenisti ja sitovasti.

  4. En tiedä minkälaiset suunnitelmat on tehty ensi uudenvuodenyötä varten, mutta jos samaan malliin meinataan asiat hoitaa niin tuossa on myös hyvä mahdollisuus iskeä takaisinpäin.

    Videolla näkyy hyvin kuinka alakynnessä poliisit ovat liian suuren väkijoukon edessä, joten se avaa myös rehellisille ihmisille oivan mahdollisuuden tehdä pieniä “pistokeikkoja” sinne tänne. Ilotulitteiden pauke peittää myös muut paukkeet…

Comments are closed.