Koti Uutisia Poliisi ja EU:n vastustajat ottivat yhteen Puolassa itsenäisyyspäivänä

Poliisi ja EU:n vastustajat ottivat yhteen Puolassa itsenäisyyspäivänä

6

puola222

Puolan itsenäisyyspäivä kärjistyi mellakoinniksi, kun poliisi iski Euroopan unionia vastustavia mielenosoittajia vastaan Varsovassa 11. marraskuuta.

Kansallismieliset mielenosoitukset ovat lisänneet viime vuosina suosiotaan Puolassa. 2010-luvulla mielenosoitukset ovat usein päättyneet väkivaltaan, sillä Puolan hallitus ja poliisi vastustavat kiivaasti kansallismielisyyttä.

Tänä vuonna poliisi otti kiinni noin 200 mielenosoittajaa ammuttuaan näitä aluksi kumiluodeilla ja vesitykeillä. Kansallismieliset vastasivat kivillä ja soihduilla. Paikalla olleiden toimittajien mukaan mielenosoittajat huusivat EU-vastaisia iskulauseita.

Viime vuonna Puolan itsenäisyyspäivämarssi sai kansainvälistä huomiota, kun sen yhteydessä poltettiin homokulttuurin kunniaksi pystytetty valtava sateenkaarikoriste.

puola2


 

Lähteet: RT, The Guardian

Aiheesta lisää: Radikaali kansallismielisyys nosteessa Puolassa

6 KOMMENTIT

 1. Puola sentään voi vielä tässä vaiheessa vaikuttaa aika hyvin maan kehitykseen. Toivottavasti nationalistit jatkavat EU vastaisia toimia. Tiiä sitten paljonko jutkuja tuollakin on hallinnossa määräämässä.

 2. Internetissä tätä päivää jo odotettiin melkoisella vimmalla. Tietääkö kukaan onko tuota homokranssia pystytetty uudelleen?

   • Käsittääkseni ainakin ohjeistaa seuraavasti. Jos tekee mieli tehdä jotain rikkolista, niin tee se siellä, missä ei asu juutalaisia.

    Ei-juutalaiset ovat siis vapaata riistaa ihan mille tahansa tekemiselle heidän sairaissa mielissään.

    Pedofiilirabbeista kannattaa myös etsiä tietoa.

 3. DS arvelee että nationalistien joukossa olisi ollut provokaattoreita tai että jokin taho hyökkäsi nationalistien päälle, aiheuttaen vastareaktiota ja tappeluita->poliisi sai syyn sekaantua->medialle KAUHUNATSIotsikoita (oma arvio).

  “Allegedly, the nationalists were throwing rocks at cops for no reason, but more than likely they were provoked, or just attacked for no reason. There also could have been a agent provacateur among them.”

  http://www.dailystormer.com/poland-hundreds-of-masked-nationalists-battle-zog-forces-on-independence-day/

Comments are closed.