Koti Uutisia Poliisi hajotti Kultaisen aamunkoiton ruoka-avun

Poliisi hajotti Kultaisen aamunkoiton ruoka-avun

3

Poliisi hajotti kyynelkaasulla noin sadan Kultaisen aamunkoiton tukijan ryhmän, joka oli kielloista huolimatta tullut Ateenaan Syntagma-aukiolle jakamaan ruoka-apua Kreikan kansalaisille.

Ryhmä ehti jakaa vain joitakin ruokapakkauksia ennen kuin poliisi hajotti tapahtuman. Ruokapakkausten jakamista jatkettiin myöhemmin Kultaisen aamunkoiton puoluetoimistossa.

Ateenan pormestari Giorgos Kaminis oli kieltänyt ruoka-avun jakamisen, koska se suunnattiin vain Kreikan kansalaisille. Kultaisen aamunkoiton kansanedustaja Giorgos Germenis oli ymmärrettävästi tuohtunut pormestarin kiellosta, ja tilanne oli äityä käsirysyksi.

 

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Miksi Kreikan “eliitti” yhä anoo armopaloja sionisteilta? Eiköhän se ole kaikille selvää jo tässä vaiheessa, että federaation suhteen Kreikka on jo rupusakkiluokassa, josta ei tulla nousemaan millään muulla kuin valtavilla tulonsiirroilla “vastuuntuntoislta” osavaltioilta (kuten Suomen lakeijat tekevät, ilman erillistä käskyä ja oma-aloitteisesti!).

    En ehkä kehitysmaaksi alasajetun valtion nokkamiehenä sylkisi silmille, siis niitä, jotka ovat huomenna merkittävä sisäpoliittinen tekijä.

    Kriisien aikoina ihmiset paljastavat todellisen luontonsa.

  2. Minusta on tietyllä tavalla yllättävää, että Kreikassa on edelleen poliiseja, jotka vain sulkevat silmänsä maata kohtaavilta ongelmilta – ja vieläpä estävät muita korjaamasta niitä. En kyllä ainakaan itse voisi katsoa peiliin, jos olisin ollut hajottamassa kyynelkaasulla ruoka-aputapahtumaa maassa, jossa työttömyys ja köyhyys kasvaa päivä päivältä. Uskomatonta puuhaa!

    • No näillä poliiseilla on vielä töitä jäljellä, toisin kuin monella muulla. Jos eivät tottelisi eliitin käskyjä, loppuisi työt siihen ja sen myötä rahantulo, Kreikassa kun ei taida sosiaalihuoltokaan pelata ihan samalla tavalla kuin meillä täällä. Varmasti iso osa poliiseistakin kannattaa Kultaista Aamunkoittoa, mutta näille tulee kuitenkin oma napa ensin, ja siksi mielummin pamputtavat puolueen jäseniä eliitin käskyttämänä kuin seuraisivat omaatuntoansa.

Comments are closed.