Koti Uutisia Poliisi ampui turvapaikanhakijan vastaanottokeskuksessa Saksassa

Poliisi ampui turvapaikanhakijan vastaanottokeskuksessa Saksassa

1

Saksan poliisi ampui ja surmasi pakolaisen vastaanottokeskuksessa Berliinissä sen jälkeen kun hän oli hyökännyt toisen pakolaisen kimppuun. Pahoinpitelyn syyksi kerrotaan se, että mies oli raiskannut ammutun miehen tyttären.

UK_Polizei_Kiel

Viranomaiset olivat saattamassa Berliinissä 27-vuotiasta pakistanilaista poliisiautoon tiistai-iltana raiskaussyytteiden takia. Kun mies oli istumassa takapenkillä, irakilaisen uhrin isä ryntäsi autoa kohti veitsi kädessä huutaen “Et selviä tästä!”.

Kolme poliisia avasi tulen isää kohti sen jälkeen kun tämä useaan kertaan kieltäytyi pysähtymästä. Häntä hoidettiin paikan päällä ja hänet vietiin tämän jälkeen sairaalaan, jossa hän kuoli muutaman tunnin kuluttua.

Vähemmän yllättävästi seksuaalinen väkivalta on räjähtänyt käsiin pakolaiskeskuksissa, ja Saksan hallitus on määrännyt ylimääräiset 200 miljoonaa käytettäväksi lasten ja naisten suojeluun keskuksissa. Saksalaisten naisten suojeluun ei tiettävästi ole tulossa lisää määrärahoja.

Lähde: RT

1 KOMMENTTI

  1. “Unelmaväen” hellan-tuutelit työllistävät poliisin koko Euroopassa. Invaasion alkuvaiheessa Suomessakin annetut vakuuttelut siitä, etteivät matut aiheuta mitään lisävaivaa Poliisille, eikä muulle yhteiskunnalle. Tämä todellien “sammakko”, joka loikkasi kaikkien suvakkien suusta oli jo syntyhetkenään todellista “Pahkasika -ainesta”.
    Olivat väittäneet yksintein, ettei kivi mene järvenpohjaan kun sen sinne heittää. Niin, ja lehmät lentää.
    Euroopan mittakaavassa ihmisten älyllinentaso notkahti merkittävästi tuona aikana. Meilkein olisi odottanut jo seismistä järähtelyä.
    Voiko enää 3-vuotiaalle sanoa? “Ei”! Tuohan on ihan tyhmää ja mahdotonta”?

Comments are closed.