Koti Uutisia Poliisi: 612-kulkueessa lähes kolme kertaa enemmän väkeä kuin “rasisminvastustajien” mielenosoituksessa

Poliisi: 612-kulkueessa lähes kolme kertaa enemmän väkeä kuin “rasisminvastustajien” mielenosoituksessa

13

Helsingin poliisin arvioiden mukaan 612-kulkueessa oli tänä vuonna noin 2 800 osallistujaa. “Rasisminvastustajien” Helsinki ilman natseja -tapahtuma puolestaan kokosi järjestäjien pettymykseksi vain noin 1 000 ihmistä. Alun perin äärivasemmisto oli yrittänyt sabotoida 612-kulkuetta Töölön torin surullisen kuuluisalla alpakkatapahtumalla.

Vaikka valtamedia ja koululaitos ovat valjastettu levittämään “rasisminvastaisuutta” suomalaisiin jo nuoresta pitäen, eivät äärivasemmistolaiset onnistuneet jalkauttamaan toivomaansa väkimäärää. “Rasisminvastustajat” olivat etukäteen turhaan yrittäneet kosiskella lisää osallistujia jättämällä aloitteellista väkivaltaa kannattavan Varisverkoston pois virallisten järjestäjien listalta.

Kansallissosialistinen Kohti vapautta -marssi puolestaan ylitti sekä kannattajien että vastustajien odotukset noin 500 ihmisen osallistujamäärällä. Viime vuonna marssi keräsi 180 osallistujaa, joten tapahtuma kasvoi vuodessa yli 2,5-kertaiseksi. Samalla eliitille osoitettiin selvästi, ettei suomalainen kansallissosialismi kuole käräjäoikeuden kieltopäätöksellä.

 

Lue myös: Kohti vapautta -marssi oli menestys!

13 KOMMENTIT

 1. Tervehdys ulkomailta!
  Oikein – suomalainen kansallissosialismi ei todellakaan kuole käräjäoikeuden päätöksellä, eikä suomalaisten viholliseksi asettuneella valtiovallalla ole mitään mahdollisuuksia sen tappamiseen. Kansallissosialismi elää varmasti pitempään kuin nykyinen hallitus ja sen jäsenet, puhumatttakaan niistä muukalaisista, joille on jostain syystä annettu Suomen passit. Passien myöntäjät! Muukalaiset! Niitä passeja voidaan pitää korkeintaan väliaikaisina! On aika alkaa pakata!
  Kiitokset kaikille, jotka marssille osallistuivat!
  Eläköön voitto!

 2. Jos soihtuja oli jaossa 3000 ja loppuivat kesken ja osallistujia oli 2800, mihin ne loput soihdut katosivat? Itsekin olin mukana ja oli todella komea kulkue ja Suomi-huudot kaikuvat vieläkin korvissa.

 3. Oletteko muuten tietoisia siitä, mitä sisulaiset teistä PVL:n jäsenistä keskenään puhuvat, ja teidän esiintymisestänne marssilla? Jos tietäisitte, niin ette koskaan enää osallistuisi niihin tulitikkuleikkeihin.

  • Kyllä kaikki tietää ne muutamat Kokoomukseen ja Persuihin sekaantuneet itkupillit. 612 ei ole Sisun järjestämä tapahtuma, joten miksi kansallissosialistit jättäisivät sinne jonkun Vidingin kaltaisen luuserin vuoksi tulematta?

   Enemmän haittaa tästä aiheutui sionisteille kuin todellisille kansallismielisille. Ja Hännikäisenkin krapula-aamu sujui varmasti tavallista leppoisammin niitä hurjia voimafantasioita kynäillessä 😀

  • Onkohan Sisulaiset tietoisia, että koko 612-konsepti on saanut alkunsa Vastarintaliikkeen aktivistien aloitteesta?

  • Sisulaiset kiemurtelee ja vääntelehtii kun heidänin joukossaan osaltaan on ainesta ja aatettakin, mutteivat uskalla sitä julkisesti sanoa. Johtohamot taasen kalpeina kynsiään syövät ja pelkäävät että millon jäsenistöstä ensimmäinen rikkoon hiljaisuuden ja alkaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä (vrt. Keisarilla ei ole vaatteita).

   Virallisesti sisulaiset “saavat näppyjä natseista”, mutta siltikin olen aistivinani että kyllä niissäkin riveissä ymmärretään asioita. Lopettaisivat vaan sen (ääri)oikeistolaisen sivistyneistö leikin ja olisivat rehellisesti kansallissosialisteja jos siltä tuntuu.

   Mahtaa olla Sisulaisilla jännää seuraavassa kokouksessa, kun Siniset ja Persut ottavat yhteen… popkornit esiin ja showsta nauttien sitten.

 4. Tämän lisäksi ainakin Hesari mainosti Helsinki ilman natseja -tapahtumaa omilla verkkosivuillaan sekä päivitteli kokoontumistietoja ym. Silti nämä rääpäleet eivät saaneet haalittua enempää pikkutyttöjä ja kaiken maailman metsämaahisia kasaan.

 5. Itsellä oli 612:ssa omat soihdut mukana koska ne on parina aikaisempana vuonna loppuneet kesken. Näin teki varmasti myös moni muukin

 6. On se varmaan hyvä jonkun ryhmän pitää kansalaisten puolta, kun ei kansa itse osaa puolustautua, vaan antaa viedä itseään kuin pässi narussa minne kansan PETTURIT vain tahtoo. Kaikki me tiedostamme ettei suunta ole hyvä ja kun päättäjät käy Prysselissä ja biltenberin kokouksissa niin ei siitä mitään hyvää seuraa, sama kun kysyisi itse PIRULTA neuvoja. Nuo ja niiden opit on kaiken sodan ym.Ideoita saati muslimien tuonti ympäri maita ja kansakuntia On hyvin opit menneet perille. Emme kaipaa monikansallista kulttuuria SUOMEEN Tämä maa kuuluu meille !

 7. Pari hyvää videota Youtubessa missä näkee koko 612-kulkueen marssin. Jokainen halukas voi itse käydä laskemassa osallistujamäärän ja todeta Helsingin poliisin arvion olevan pahasti yläkanttiin. Laskin itse osallistujamääräksi 1400-1500.

Comments are closed.