Koti Uutisia Pohjoissatakuntalaiseen Niinisaloon tulossa vastaanottokeskus

Pohjoissatakuntalaiseen Niinisaloon tulossa vastaanottokeskus

4

Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluyritys MediVida Oy etsii parhaillaan vastaanottokeskuksen johtajaa Kankaanpäähän kuuluvaan Niinisalon kylään, joka sijaitsee noin viisi kilometriä kaupungin keskustasta koilliseen. MediVida kertoo vastaanottokeskuksen perustettavan joulukuun aikana yhteistyössä maahanmuuttoviraston kanssa.

Niinisalo on tunnettu tykistöprikaatistaan; se lakkautettiin itsenäisenä joukko-osastona tämän vuoden tammikuussa ja yhdistettiin Porin prikaatiin. Toiminta ei ole kuitenkaan lakannut; Niinisalon toimipiste työllistää edelleen yli 200 henkilöä ja siellä astuu palvelukseen vuosittain yli 2 000 varusmiestä. Vastaanottokeskus tullaan perustamaan juuri varuskunnan vanhalle asuntoalueelle.

Kankaanpään kaupunginjohtaja Paavo Karttunen sanoo, ettei hän ole kuullut sanaakaan vastaanottokeskuksen perustamissuunnitelmista. Tieto ei kuitenkaan yllättänyt Karttusta, sillä maakunnassa on toteutettu tämänkin viikon aikana vastaavia hankkeita, joista kuntalaisille kerrotaan vasta jälkikäteen. Näin tapahtui viimeksi Eurajoella.

Lähteet: Satakunnan Kansa, Kankaanpään Seutu

4 KOMMENTIT

 1. Helvetti tämä on niin suurta paskaa kuin olla ja voi.
  Ihan sama minkä verran marssimme elintasopakolaisuutta ja
  muita aikamme ilmiöitä vastaan, aivan sama poltetaanko täällä tai naapuri
  maissamme kuinka monta hätäsijoitus paikaksi kaavailtua rakennusta, näitä
  vastaanotto keskuksia nousee kuin sieniä sateella ja tunkeutujia hyökkää
  vaivihkaa maahamme ilman että kukaan tekee tai mahtaa mitään.
  Olen pahoillani mutta epäilen vahvasti että tämä taistelu on hävitty ja
  kantaväestö kärsi tappion.
  Suomen väkiluku lienee jotain 5,5 miljoonaa. Tsekataan 10 vuotta tilanne hieman toinen, eikä sen takia että suomalaisia syntyisi ennätystahtia.
  Helvetti suur moskeija kaikissa suurissa kaupungeissa, lasten uskonnonopetus ja kaikki muu kristillinen mm rippikoulu on kielletty loukkaavana.
  Kalenterissa on kummallisia pyhäpäiviä jotka eivät kosketa kantaväestöä, toisaalta
  kaikki vanhat kirkon juhlapyhät joita on haukuttu jo aiemmin, kun kaupatkin ovat kiinni, on lakkautettu, loukkaavina.
  Sianliha tuotteet,alkoholi ynnä muut ei monikulttuuriseen uskontoon sopivat tuotteet on kaupoissa sijoitettu kaappeihin joihin ei näe koska tuotteet ovat loukkaavia.
  Vuosia kestänyt taantuma ei hellitä otettaan mutta töitä ei kantaväestölle ole tarjolla koska Ahmed kumppaneineen tekevät kahvirahoilla saman työn.
  Tosin eihän sillä ole väliä että Ahmedin ja kaverien asunnot maksaa valtio eli varonmaksajat toisin kuin kantaväestön Jorman joka samasta työpaikasta olisi toivonut edes sen minimi palkan saadakseen vuokran maksettua, koska valtio (veronmaksajat)eivät sitä hänelle maksa.

  Okei sorry jos parin oluen jälkeen avauduin, mutta minua oikeasti vituttaa tämä meininki. Eräiden mielestä olen tietenkin humalainen natsi joka haluaa laittaa kapuloita kehityksen rattaisiin, mutta omasta mielestäni olen katkera suomalainen joka ei voi hyväksyä sitä että kotimaa jota joskus puolustettiin
  asein annetaan nyt ilmaiseksi pois.
  Ei tarvitse olla selvännäkijä hhuomatakseen mihin tämä kaikki lopulta johtaa…

 2. Moi.

  Et ole yksin mielipiteesi kanssa. TÄÄLLÄ SAMAA MIELTÄ!!!

  Kerroit juuri kaiken mikä tässä maassa (ns. Suomessa) on tilanne.

  Mitkään marssit ei kyllä enää auta! Nyt pitäs käydä tosi taistoon!

  • Ei olisi ainoa paikka jossa näin on käynnyt. Turun pansion laivaston varuskunnan vieressä on vastaanottokeskus (ollut jo vuosia), sekä alaikäisten vastaanottokeskus ja lähialueella vanhassa koulussa vastaanottokeskus. Jos tuo ei ole turvallisuusuhka niin mikä sitten on? Viime viikolla kuulin huhun (siellä palvelevalta varusmiehltä) että sotilaspoliisin varuskunnan ulkopuolista autopartio reittiä jouduttu muuttamaan koska muuten on vaara joutua kivisateeseen. Joka päivä nämä Suomen tulevat kansalaisloiset yrittävät tunkeutua varuskunta-alueelle, sotilaspoliisi ottaa kiinne ja ohjaa muualle.

Comments are closed.