Koti Uutisia Pohjoismaiset valtamediat käärmeissään PVL:n tempauksesta USA:n suurlähetystöllä

Pohjoismaiset valtamediat käärmeissään PVL:n tempauksesta USA:n suurlähetystöllä

8
Kuva tempauksesta Yhdysvaltain suurlähetystön edessä.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti maanantaina Vastarintaliikkeen järjestäneen Tukholmassa Yhdysvaltain suurlähetystön edessä tempauksen Syyrian hallituksen tueksi. Tempauksessa pidettiin voimakas puhe sekä heitettiin symbolisesti paukkupommeja suurlähetystön tontille. Yksi tempaukseen osallistuneista aktivisteista joutui pidätetyksi.

Tempaus on saanut näyttävyydessään huomiota myös Ruotsin ulkopuolella; torstaina Iltalehti heräsi kirjoittamaan aiheesta käyttäen lähteenä antirasistisen Expo-järjestön uutista. Iltalehti päivittelee Expon tavoin sitä, että tempauksen vuoksi yhden lähetystön työntekijöistä kerrotaan loukkaantuneen. Lähetystön virassa istuva puhemies Ruth Newman ei kuitenkaan halunnut kommentoida tapahtunutta tai työntekijän tilaa:

– Voin vahvistaa tällaisen tapauksen sattuneen sunnuntaina. Minulla ei ole kommentoitavaa tai tietoa jaettavanani, koska kyse on Ruotsin poliisin hoitamasta keskeneräisestä tutkinnasta. En voi kommentoida myöskään sitä, onko joku haavoittunut, Newman sanoi.

Työntekijän kerrotaan saaneen tempauksen johdosta kuulovammoja. Voi kuitenkin kysyä, onko Israelin murhaajavaltion käsikassarana toimivalla Yhdysvalloilla ja sen suurlähetystöllä oikeutta valittaa tästä sen rinnalla, että USA laittomassa ohjusiskussaan Syyrian Damaskokseen haavoitti vakavasti useaa henkilöä. USA ja Israel ovat saaneet useiden vuosikymmenten aikana miljoonia ihmisiä ja kokonaisia kansakuntia taistelemaan ja kuolemaan omien likaisten intressiensä puolesta näiden ihmisten itse sitä useinkaan edes täysin ymmärtämättä, joten lähetystön on mitätöntä itkeä työntekijänsä pienestä kuulovauriosta protestitempauksen johdosta.
 

Lähde: Iltalehti

8 KOMMENTIT

  1. Mahtavaa aktivismia! 👍 Sai “kuulovammoja”, no voi nyt helvetti. 😀

  2. Media on pyrkinyt kaikein keinoin hiljentämään tämä tapahtuman jottei muissa maissa (varsinkaan muslimimaissa) saataisi tästä kipinää. USA ei pysty puolustamaan kaikki lähetystöjään jos ne joutuvat oikeiden hyökkäysten kohteiksi.

    Voisikohan tämän tempauksen toimittaa ALex Jonesille? Sen jälkeen se olisi kansainvälinen uutinen.

  3. Juuri valtamediassa kitistiin, että Suomi tukee Palestiinaa ja heidän uutta opetussuunnitelmaa, joka sisältää Israel-vastaista materaalia ja jopa väkivaltaan yllyttämistä (miksiköhän). Eivät kuitenkaan uutisoi Israelin lainsäädännössä olevista ROTULAEISTA tai israelilaisten käyttämästä väkivallasta aseettomia palestiinalaisia kohtaa. (((USA))) on vihollinen koko maailmalle.

  4. Kerrassaan vahva ja onnisunut mielenilmaus! Kiitos siitä. Tällaiset toimet antavat voimaa ja uskoa taisteluun pahuutta ja mädännäisyyttä vastaan. Me nousemme, me voitamme!

    • Niinkuin jo aiemmin todettua, Helsingissä oli parikin. Mutta itse osallistumalla toimintaan saadaan enemmän aikaiseksi.

Comments are closed.