Koti Artikkelit Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtajisto uudistuu

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtajisto uudistuu

3

Pitkien keskustelujen jälkeen Pohjoismainen Vastarintaliike on tehnyt päätöksen uudistaa järjestön johtajistoa.

Ny-ledelse

Klas Lund jättää nyt Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen sekä Ruotsin Vastarintaliikkeen johtotehtävät johdettuaan järjestöä vuodesta 1997. Päätös on liikkeen johdon yhteinen ja tähän vaikutti erityisesti Lundin oma mielipide. Päätös on tehty taistelun parasta ja järjestön tulevaisuuden kehitystä huolellisesti puntaroiden.

Klas Lund tulee edelleen olemaan mukana tietyissä järjestön projekteissa, muttei tule kuulumaan enää johtoryhmään. Tämän yhteydessä osa Ruotsin Vastarintaliikkeen valtionjohdon viroista organisoidaan uudelleen:

Emil Hagberg on tästä lähtien Ruotsin järjestön kansainvälinen puhemies ja ryhmänjohtajien koordinaattori. Fredrik Vejdeland tulee edelleen olemaan verkkomedia Nordfrontin päätoimittaja, mutta hän tulee toimimaan lisäksi poliittisen strategin tehtävissä. Pär Öberg on nimitetty järjestön parlamentaarisen siiven johtajaksi. Yleisestä järjestötoiminnan johtamisesta tulee vastaamaan Simon Lindberg.

Klas Lund on ilmoittanut tukevansa uutta johtajistoa täysin ja toivottaa tälle onnea tehtävissään. Lund sanoo uskovansa ja toivovansa, että nyt tapahtuvien muutosten myötä Pohjoismainen Vastarintaliike kykenee vastaamaan tulevien vuosien suuriin haasteisiin.

Uusi johtajisto tulee hallinnoimaan järjestörakenteen pohjaa ja työskentelemään tehdäkseen vapaan ja yhtenäisen Pohjolan visiosta todellisuutta. Järjestö tulee jatkossakin olemaan vallankumouksellinen ja kansallissosialistinen.

Kenenkään Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsenen tai tukijan ei siis tarvitse huolestua siitä, että järjestön ideologiassa, työtavoissa tai rakenteessa tapahtuisi suurempia muutoksia. Ruotsin Vastarintaliikkeessä on tällä hetkellä tekeillä jäsenuudistus ja koko joukko muita positiivisia uudistuksia. Voit lukea lähitulevaisuudessa lisää osoitteesta Nordfront.se.

Taistelu jatkuu!

Pohjoismainen Vastarintaliike

3 KOMMENTIT

  1. Vaikka tekijät vaihtuu, niin perusasiat eivät muutu.
    Onnea ja menestystä!

  2. Thanks to Klas Lund for all his work for the Nordic freedom! Goold luck to Emil, Pär, Fredrik and Simon! Let’s keep up the fight!

  3. Onnea ja menestystä vanhalle johtajalle tervetuloa uudelle. Asiat vain kovenee kuten toveristo tietää. Sieg Heil.

Comments are closed.