Koti Artikkelit Pohjoismainen valtuusto

Pohjoismainen valtuusto

6

front1
Viime aikoina Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen sisällä on tapahtunut monta positiivista muutosta, joista yksi on Pohjoismaisen valtuuston perustaminen. Valtuustossa on mukana johtavia jäseniä kaikista Pohjoismaista, ja he työskentelevät tiiviisti yhdessä.

Yksi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suurista voimista on se, että liike on hyvin edustettuna ja sillä on jäseniä monessa eri maassa. Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa organisaatio on hyvin toimiva jatkuvalla aktivismillaan ja verkkosivuillaan, joita päivitetään useita kertoja päivässä.

Vahvistaakseen kaikkien kyseisten maiden toimintaa ja vuorovaikutusta keskenään on perustettu Pohjoismainen valtuusto, jossa on mukana johtavia jäseniä Ruotsista, Suomesta ja Norjasta. Valtuusto kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan asioista ja tekemään yhteisiä päätöksiä liikkeen kaikkien maiden hyödyksi. Tämä voi koskea yhteispohjoismaisia työryhmiä, propagandaa ja kampanjoita sekä yhteisiä toimia – joko toisessa valtiossa tai samantyyppistä toimintaa toteutetaan useassa maassa samanaikaisesti. Valtuuston toinen tehtävä on myös yhdenmukaistaa liikkeen toimintaa eri maissa ja tehdä yhdessä rakenteellisia muutoksia.

Pohjoismaisen valtuuston tavoitteena on osoittaa selvästi, ettei Pohjoismainen Vastarintaliike ole monta eri järjestöä, joita esiintyy eri maissa ja yhteistyössä keskenään, vaan että  Pohjoismainen Vastarintaliike on sama pohjoismainen organisaatio, jolla on toimintaa ympäri koko Pohjolaa.

Pohjoismaisessa valtuustossa ovat mukana Simon Lindberg, Emil Hagberg, Antti Niemi, Otto Rutanen, Haakon Forwald ja Tommy Olsen. Kaikki ovat johtavissa asemissa omissa maissaan ja heillä on monen vuoden kokemus Pohjoismaisessa Vastarintaliikkeessä.

Lokakuun lopussa järjestettiin ensimmäinen kokous, minkä jälkeen valtuusto on kokoontunut säännöllisesti. Monia hyviä asioita on jo ideoitu, ja vielä useampia asioita suunnitellaan tulevaisuutta varten.

 

Toimitus

6 KOMMENTIT

 1. Nyt viimeistään ne jotka väittää Pohjoismaista Vastarintaliikettä ruotsalaisten ohjaamaksi, voivat viimeistään hiljentyä!

 2. Onko Juuso Tahvainen edelleen SVL:n johtaja vai nämä valtuustotko nyt liikettä johtavat?

  • Sivulta http://www.vastarinta.com/vastarintaliike/ :

   “Suomalaista järjestöä johtaa valtuusto, johon kuuluu edustaja kunkin kaupungin aktivistiryhmästä sekä viisi erityistä vastuuhenkilöä: rekrytoinnista ja julkaisutoiminnasta vastaavat Antti Lehto ja Paavo Laitinen, aktivismista ja suomalaisavusta vastaavat Antti Niemi ja Johannes Murto sekä kansainvälisistä suhteista vastaava Otto Rutanen. Pohjoismaisella tasolla järjestöä johtaa Simon Lindberg.”

  • Järjestön rakennu muuttui. http://www.vastarinta.com/uusi-koti-ja-ensimmainen-valtuustokokous/

   *Siirtyminen julkiseen valtuustomalliin tekee Vastarintaliikkeen johtajarakenteesta läpinäkyvämmän, minkä uskomme parantavan järjestön oikeusturvaa.
   Valtuustoon kuuluvat jokaisen kaupungin ryhmänjohtajat, joiden lisäksi erikoisvastuut kuuluvat rekrytoinnista sekä julkaisutoiminnasta vastaaville Antti Lehdolle ja Paavo Laitiselle, aktivismista ja suomalaisavusta vastaaville Antti Niemelle ja Johannes Murrolle sekä kansainvälisistä suhteista vastaavalle Otto Rutaselle.”

 3. Homma muotoutuu koko ajan järjestelmällisemmäksi ja johdonmukaisemmaksi.
  Tsemppiä kaikille!

 4. Hyvää työtä. Eiköhän kun raiskausepidemiat lisääntyy ja ihmiset huomaavat mistä kansallissosialismissa on kysymys niin räjähdä kasvuun!

  Juutalaiset tekevät kaikkensa, saas nähä koska tulee vikasietotila! Yleislakko olis ainoa toimiva tässä vaiheessa.

Comments are closed.