Koti Uutisia Pohjoinen Perinne julkaisi Magneettimedian uuden numeron

Pohjoinen Perinne julkaisi Magneettimedian uuden numeron

18

Uk_kvmagneetti

Kohutun Magneettimedia-lehden tuore 88-sivuinen paperinumero jaetaan tänä viikonloppuna 270 000 suomalaiseen kotitalouteen.

Uuden numeron julkaisija ei ole J. Kärkkäinen Oy vaan Vastarintaliikkeeseen kytkeytyvä Pohjoinen Perinne ry. Kansallinen Vastarinta -julkaisu on seurannut tiiviisti Magneettimedian oikeudenkäyntejä ja Suomen sananvapauslakien kiristymistä.

Magneettimedian uusimmassa numerossa on myös kaksi Kansallisen Vastarinnan artikkeleille omistettua aukeamaa. Suuri osa lehden sisällöstä keskittyy aiheisiin, joista Magneettimedia sai alun perin tuomion vuonna 2013.

Pohjoinen Perinne ry kertoo päätöksestään julkaista lehden tuorein numero:

“Magneettimediaa vastaan käydyt oikeudenkäynnit Ylivieskassa ja Oulussa ovat olleet poliittisia oikeusmurhia. Suomen ‘oikeusjärjestelmä’ on pyrkinyt tukahduttamaan lehden, joka on kirjoittanut avoimesti länsimaisen yhteiskunnan pahimmista kipupisteistä.

Kun Magneettimedia julkaisi artikkelin, joka käsitteli George Bushin ja Barack Obaman kaltaisten sionistien valtaa länsimaissa, tuomittiin lehti ‘kiihottamisesta Suomen juutalaista väestöä vastaan’. Joko tuomarit eivät olleet lainkaan tutustuneet julkaistuun aineistoon tai sitten tietyille väestöryhmille on varattu Suomessa etuoikeutettu erityisasema lain silmissä.

Yleinen käytäntö Suomessa on, että totuuden puhumisesta ei tule antaa tuomioita, vaikka totuus loukkaisi jotain yksilöä tai ryhmää henkisesti. Magneettimedia oli kuitenkin ilmeisesti poikkeus, sillä yksikään poliisi, syyttäjä tai tuomari ei ole voinut osoittaa, että jossain Magneettimedian juutalaisartikkelissa oltaisiin valehdeltu. Oikeus perusteli tuomiota seuraavasti: ‘Kirjoituksessa esitetyt lausumat ja mielipiteet ovat laatunsa, laajuutensa ja vakavuutensa puolesta sellaisia, ettei niiden todenperäisyyden arviointi ole tarkoituksenmukaista.’

Tahdomme osoittaa avoimesti tukea kaikille suomalaisille julkaisuille, jotka uskaltavat kirjoittaa sionismin kaltaisista yhteiskunnallisista ongelmista ilman poliittisesti korrektia itsesensuuria. Kun selvisi, ettei Magneettimedialla ollut enää julkaisijaa, päätimme, että yhdistyksemme voi tarjota lehdelle alustan. Tämä ei tarkoita, että Magneettimedia ja Pohjoinen Perinne olisivat välttämättä samaa mieltä kaikista kysymyksistä; yhdistyksen hallitus ei vaikuta aktiivisesti lehden sisältöön tai päätoimittajan päätöksiin. Ryhdyimme julkaisemaan lehteä, sillä arvostamme Magneettimedian periksiantamatonta työtä yhteiskunnallisena keskustelun avaajana.”

Magneettimedian päätoimittajana työskentelee Markku Juutinen, joka ei kuulu Pohjoiseen Perinteeseen tai Vastarintaliikkeeseen. Lehden edellinen päätoimittaja Juha Kärkkäinen on Magneettimedian mukaan osallistunut myös uuden lehden julkaisuun. Magneettimedia kirjoittaa: “J. Kärkkäinen Oy luovutti Pohjoiselle Perinteelle Magneettimedian oikeudet, jotta kriittinen yhteiskunnallinen kirjoittaminen voisi jatkua Suomessa. Mitä enemmän isänmaalliset suomalaiset tekevät aktiivista yhteistyötä, sitä lähempänä olemme oikeudenmukaista ja itsenäistä Suomea.”

 

Aiheesta lisää:

Kansallinen Vastarinta Magneettimedia-oikeudenkäynnissä
Kaleva: Magneettimedia julkaisi Kansallisen Vastarinnan kirjoituksen
Magneettimedia haastaa juutalaisjohtajan
Magneettimedian artikkeli Pariisin terrori-iskusta
Aatos Erkon juutalaisuus vahvistettiin Magneettimedia-oikeudenkäynnissä
Suomen juutalaisjohtaja murhaa sananvapauden

18 KOMMENTIT

  • “Lehden voi ladata pdf-tiedostona piakkoin verkkosivuiltamme. Osa paperilehden artikkeleista on lyhennettyjä versioita verkkosivuillamme aiemmin julkaistuista teksteistä. Joidenkin artikkeleiden otsikot ovat verkkosivuilla erilaisia kuin paperilehdessä.”

 1. Saisko tätä lehteä ostaa teidän kautta? Kyllä tästä viisi euroa voisi maksaa.

 2. Saako näitä Kärkkäiseltä? Vois hakea ison nipun Lahdesta ja jakaa pääkaupungissa.

 3. Olisiko mahdollisuus saada lehdenjako koko Suomeen?Kai aika kallista ilmaisjakelu tuotteelle, mutta mikä olisi mahdollisuusaste?

 4. Syötätte ihan uskomatonta potaskaa. En tilaakaan niitä talon maaleja Kärkkäisen nettikaupasta niinkuin olin suunnitellut. Linnaan koko säälittävä juutalaisuhrien haudoille kuseskelijoiden lauma.

  • Ainakaan kukaan ei ole toistaiseksi pystynyt osoittamaan Magneettimedian juutalaistekstejä “potaskaksi”. Ei edes Suomen juutalaisen seurakunnan johtaja eikä myöskään oikeus, joka Kärkkäisen tuomitsi. Sinulla on ilmeisesti jotain uutta näkökulmaa nyt tarjolla, vai?

   Oletko tosiaan sitä mieltä, että juutalaisiin kielteisesti suhtautuvat tulee sulkea vankilaan pelkästä lehden julkaisusta? En voi ymmärtää, mikä saa ihmisen rakastamaan juutalaisia noin palavasti. Olet hyvä ja uskollinen goy!

 5. “Suomihan ei ole valkoisen rodun maa, vaan Suomen kansalaisuus määrittyy muilla perusteilla, muistuttaa Biaudet.”

  Bidee kommentoi noilla sanoilla magneettimedian kirjoituksia

  • Biolandet ei myöskään osannut sanoa mikä magneettimedia-lehdessä oli virheellistä tietoa.

   Suomalaisuus ja eurooppalaisuus määrytyvät minun mielestäni ihmisen alkuperän perusteella? Ei kai tuo mielipide ketään satuta?

 6. Oletteko kyseisen roskan kustantajat ja lukijat harkinneet käydä lataamossa, jossa teidän korvien välin voisi kenties ehjätä? Pahasti on mieli pirstoutunut ja iso ratas rikki, jakohihna poikki.

  • Jos se on pelkkää turhaa roskaa, niin miksi se herättää näin suuria tunteita ja suurta vastustusta? Luulisi, että ketään ei kiinnostaisi suuntaan tai toiseen, jos kyseessä olisi pelkkä roskalehti.

   Nyt kuitenkin valtamedia, juutalaiset, homolobbarit ja rasisminvastustajat kitisevät kuin viimeistä päivää, mikä tarkoittaa, että “osu ja uppos”!

   • Koska levitätte vihapropagandaa. Koska leimaatte surutta kokonaisia ihmisryhmiä. Koska olette harhoihin uskovia natseja ja luulette olevanne poliittisia marttyyrejä. Kaikki tämä = roskaa

    • “Viha” on aika loppuunkäytetty ja jopa orwellilainen termi nykyään. Vihapuhe, vihaideologia, vihapropaganda, viharikos, vihasitä, vihatätä. Se on tunne eikä mikään kaiken kumoava vasta-argumentti, jolla voi lytätä mielipiteen tai faktan, josta ei itse pidä. Olen lukenut useita lehden kirjoituksia, enkä ole huomannut Magneettimediassa yhtäkään vihan tunteelle rakentuvaa tekstiä. Sen sijaan tuo sinun oma kommenttisi on melko tunnelatautunut.

     Ole hyvä ja osoita väitteesi tueksi joku kontekstissaan oleva konkreettinen esimerkki, jossa Magneettimedia on “leimannut surutta kokonaisia ihmisryhmiä”.

     En tiedä marttyyreistä, mutta aika mielenkiintoista, että kyseinen lehti on jo useita vuosia kirjoitellut vaikka mistä, mutta ongelmia ja painostusta alkoi ilmaantua vasta sionismikirjoitusten myötä.

     Btw. muistutuksena, että tämä ei ole Magneettimedian kotisivu.

Comments are closed.