Koti Uutisia Kotimaa Pizzerian työntekijä puukotti ravintoloitsijan tytärtä Nurmijärvellä

Pizzerian työntekijä puukotti ravintoloitsijan tytärtä Nurmijärvellä

3

Nurmijärveläisessä ravintolassa sattui maanantaiaamupäivällä harvinainen välikohtaus, kun ravintolan työntekijä puukotti toista työntekijää kaulaan. Tekijä on ravintolassa työskennellyt vuonna 1984 syntynyt mies. Hänen uhrinsa ja kollegansa on vuonna 1998 syntynyt nainen.

Alustavien tietojen mukaan henkilöillä oli ollut riitaa miehen työhön liittyvistä asioista. Tapahtuneelle oli useita silminnäkijöitä, joita poliisi on jo kuullut, kertoo rikoskomisario Markku Lylykangas Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Puukon kaulaan saanut nainen sai hengenvaarallisia vammoja, ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Tekijä ilmoittautui itse poliisille Vantaalla.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Poliisi ja oikeuslaitos voisi perustaa jo ihan oman kebup-pitzza Türkey–Iran -osaston tänne…

    Oikeasti nuo pitäisi jokainen potkia takaisin noihin em. paskareikiin. Tänne eivät kuulu. No, kuka noilta pizzaa ostaa? En ainakaan minä. Enkä kebabia, sillä olen kasvissyöjä.

  2. Mitä Turkki vs Kurdi tas vaihteeksi? No joka tapauksessa niin kyllä näitä riittää ja tapahtuu aika usein. Tuntuu että tilanne on kestävän paha. Suomalaiset ei-rasistit haluu noilta aina krapulamättönsä! Saatana en oo koskaan ymmärtänyt tuota vitun selitystä! Döner kebab raus!

Comments are closed.